Sumnjiva kupovina telefona preko oglasa

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Banega
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2011. 19:26

Post od Banega »

mezzano napisao:rexx, Da nisi možda ti ta famozna prodavačica magle, pa hoćeš da ubediš ljude da odustanu od gonjenja? :D
Isto sam pomislio i ja, nije ti sala :D

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

rexx, pa koji si se javio da znas podatke i ostalo ako neces da pomognes ovom momku.. .

rexx
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 13. Jan 2012. 13:52

Post od rexx »

i ja sam trazio pomoc kada sam je trazio svi kao necemo mi da se mesamo radi sta hoces. u ostalom mozda mu vec i pomazem :)

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

rexx, da to je ono sto je smesno kod naseg naroda, kao ja sam nasao nekako pomoc i ako neko ima isti problem a ja mogu da pomognem ko ga je** ja cu da gledam da se on muci, jer meni nije imao niko da pomogne. Uglavnom ne znam da li mu pomazes ili ne ali ti govorim kako izgledaju tvoji postovi

stele87
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 10. Jan 2012. 21:07

Post od stele87 »

Rexx, druze, ko god da si, hvala ti za nudjenje pomoci preko PP, ali nista se ne brini, stvari idu kao podmazane, doticna persona ce uskoro biti kontaktirana od strane OKP-a (odeljenje kriminalisticke policije), tacnije od inspektora, sve ide kao podmazano, i vrlo se radujem... Kad nije bila dovoljno pametna da shvati da je stvarno naletela na pogresnu osobu koju ce da potkrada, i kada sam je lepo
zamolio da ukradeni novac vrati nazad, ona se pravila pametna, i nije verovala da stvarno imam veze u MUPu, i to vise njih, ali jbga, danas je dobila skeniranu i podnesenu i zavedenu u MUPU, sad ce da odg za svasta nesto, i za dokumente, a lociranace biti koliko vec sutra, ukoliko ne vrati novac, preko uplatnice u post netu, i svega ostalog! ja ne brinem, rekao sam joj danas da poslednji put porazmisli sta radi i vrati novac, na njoj je da odluci sta ce, pre nego sto stvar uzme maha jos vise!
Poslednja izmena od stele87 u Sub, 14. Jan 2012. 00:59, izmenjeno 1 put ukupno.

mare1984
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 14. Jan 2012. 00:43

Post od mare1984 »

e stelee87 ispravno si postupio i veruj mi da ce ta jajara platiti duplo vise! imao sam slican problem na limundu i ta osoba se napravila jako pametna i nije htela na lep nacin da vrati novac vec je izigravala nekog kauboja pa je stvar resena preko policije i to za 2 dana jer se zeznula i nije mi verovala da mi je cale inspektor u supu, a da ja studiram na policijskoj akademiji :D brate ako ti treba neka pomoc javi se na pp i stvar cemo da ubrzamo jer opasno mrzim te jadne, sitne jajarice sto vole da se k***e preko neta! pozzz :)

stele87
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od stele87 »

mare1984, e fala bro, javicu ti se sutra, dok vidim sta je doticna odlucila, ali nikad pomoc nije na odmet, ma da, te stvari idu jako brzo, ja sam pre par godina izgubio mob, i na isti ovaj nacin ga povratio isti dan, inspek. kontaktirali lopova, i ovaj isti dan vratio :D cujemo se preko PP, imas pola para od mene u sv. slucaju kad povratim, mozda i vise od uplacene sume, ako doticna ne vrati novac nazad, jos koliko sutra, pa bude morala da pukne jos vise! :lol:

stele87
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od stele87 »

LJUDI, NOVAC MI JE VRACEN SAMO DA VAM KAZEM!!!! Doticna Zora se uprpila i vratila novac nazad. Ono sto je jako verovatno, @mezzano, svaka cast,pogodio si, zora je otvorila nick rexx, da bi se raspitala sta i kako, ja sam to znao jos sinoc, ali sam iskulirao, i nisam hteo da je odam odmah!
Kako sam znao? pa oba nicka - su registrovana u isto vreme kada mi je i poslala mail, tako da je bilo isuvise tupavo sa njene strane, ali sam precutao, cak mi je poslala i pp i raspitivala sta sam uradio, i sta cu uraditi, naravno, posto je moj IQ znantno veci od njenog, odmah sam otkrio o cemu se radi, i igrao njenu igru. Tako da , USPEO SAM! Ovakva greska vise nikada sa moje strane!!!! :D :lol: :)

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

sad naravno ne treba stati na tome, posto je doticna zora fakticki priznala krivicno delo prevare time sto je vratila novac, mislim da bi trebala da ide na "informativni" razgovor posto postoji mogucnost da je prevarila vise ljudi

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

stele87, meni je upalo u oci sto je napisala "prevareni". Nisam bio siguran, ali mi je to proletelo kroz glavu, da je mozda ona. Posto, ocigledno, koristi ovaj sajt za oglasavanje, verovatno je i na forumu.
Drago mi je da si uspeo da povratis novac. Od sad pamet u glavu, i ne zaleci se na te i takve ponude, koje na prvi pogled izgledaju da se ne smeju propustiti.

stele87
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od stele87 »

Ja sa tim vise nemam nista, ona prijava i dalje stoji u Mupu, i ne moze biti povucena nazad jer je registrovana, sto se mene tice, kada me budu kontaktirali, ja cu kao fer igrac, reci da mi je novac vracen, jer se necu nikada ponasati nisko kao ona, niti zelim , sta ce oni dalje raditi, to ne znam, ali kada budem pitan, reci cu istinu da mi je novac vracen. Sto se mene tice, ovo mi je bila dovoljna skola, za navek, i srecan sam sto se mene tice, da se u moju ruku zavrsilo dobro!
Ljudi def. treba da paze sta rade, ja nisam u datom trenutku bio vispren, ali dobro sam prosao! Za svaki slucaj, trebalo bi u nekoj temi cisto upozoriti ljude na nju, da ne bi stradali!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

E drago mi je da prica ima Happyend. No kao sto sam rekao, ja sam uvek raspolozen da nekome ko je napravio ovakav "prekrsaj" zagorcam zivot koliko god je to moguce :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 00:55

Post od Murinho »

hahaha koja glupaca XDDDDDDDDDDD znaci ovo mi je ulepsalo dan...
@stele87 svaka cast,ojadi kucku!
zoro imam samo da ti porucim da se vratis pranju sudova i cuvanju dece,posto da si klinka verovatno ne bi radila ovakve stvari,pa predpostavljam da si zena...
Samsung Galaxy Y Duos + SE k800 + Siemens a50

mare1984
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 14. Jan 2012. 00:43

Post od mare1984 »

to steleeee87 care!!! svaka cast!!! sad citam sve poruke od rexxa (zore) i crkavam od smeha tim dubokoumnim porukama! ahahhahahahah e zoro, zoro, tek ces ti da platis, a i taj famozni cale iz "suda" ti nece pomoci! :P nisi svesna svoje gluposti! :D

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

mezzano, brate skidam ti kapu, ma mi sa juga jes da brkamo padeze ali imamo kefalo jedamput Slika.
Netreba se stati ta osoba treba da dobije zasluzenu kaznu.

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

mezzano, svaka cast za intuiciju :D Kako nekad ne sretnu ljudi nekog lopova sa malo vise mozga u glavi, sve neki prazni oklopi... :lol:
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

ione
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 24. Feb 2009. 07:28

Post od ione »

Preko prece,naokolo blize...zavrsi se ok,ipak bljutav ukus osta' u ustima :smutny:
Koliko god su ovce za sisanje toliko su i vukovi za odstrel,Stele ona ce i sutra nekog prevariti,misli globalno deluj lokalno 8)
viewtopic.php?t=23012&highlight=

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

stele87, druze bas mi je drago da se sve ovo zavrsilo dobro i da je novac vracen..jbg platio si skolu ali na svu srecu novac je vracen..dao si dobar primer i to na tvojoj kozi sta treba izbegavati..
mezzano, ti definitivno imas njuha za takve,svaka cast..da li si razmisljao za MUP :wink: da se prijavis..
miodrage, druze ja mislim a i znam da tvoj primer UOPSTE nije dobar..da nekog bijes zato sto te je prevario za nesto...nema sanse barem u ovo nasoj drzavi gde LOPOVI imaju vise prava od postenog naroda...Covece jedan samar kosta oko 1000e..a da ne pricam o vecim telesnim povredama sto idu mnoogoo vece cifre,a i + krivince prijave..Zato takve stvari treba ostaviti ljudima koji su zaduzeni za taj posao..
Jos jednom stvarno mi je drago sto ste provalili ko je govedo od coveka to odradilo i nadam se da ce ovi iz mup-a nesto odraditi,a ne zataskati..

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ma bijes ga tako da mu ne padne ni na pamet da te tuzi ili nesto, znajuci da ce onda da bude jos gore. Onako kako je to nekad radila Tiletova narodna milicija - i da nisi kriv, priznaces :P
Koja crna demokratija... Propas'.
Ovom narodu ionako treba cvrsta ruka, nesto tipa Milos Obrenovic, ili J.B. Tito. Ko je tad smeo da pisne?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Deksi, vanjuska, acamatic, acamatic, hvala na pohvalama! :roll: Da se ne hvalisem puno, nisam ni ja bio siguran, ali mi je pala na pamet ideja da to mozda bude ta osoba iz nekoliko razloga.
Prvi: upotebio je/la rec "prevareni" pod navodnicima?! Zasto bi neko ko je stvarno prevaren upotrebio navodnike
Drugi: navodjenje kako je to gubljenje vremena, nema nista od toga, ta osoba je nedodirljiva... Svako, ko je preven bi rekao: ja nisam uspeo da dodjem do nje. Pokusaj ti.
Treci: prvi post, pa odmah u temi o kojoj se pise o prevari. Obicno prvi postovi su vezani za neki problem sa telefonom/operaterom... Cinjenica da koristi sajt za oglasavanje, pa verovatno i prati forum (pod nekim drugim nickom)

Tako, ucinilo mi se da bi to mogla da bude strategija prevaranta, i bio sam u pravu. :)

Inače, ja ću, verovatno, imati dodirne tačke sa prevarantima, pošto sam po struci pravnik. Imam još jedan ispit do diplome.

Odgovori