Poput prave plavuše iz viceva, ja ne mogu da se odlučim za novi mobilni, jer nemam pojma zašto i šta je dobro.
Znam da mi treba dobra kamera, pristup netu i pristojna baterija, mada koliko sam skapirala noviji modeli imaju užasne baterije, valjda zbog ekrana.
Ne umem da koristim onu QWERTY tastaturu, navikla sam na touch screen.
Pregledala sam ponude VIP-a i Telenor-a, i zvala i jedne i druge, pošto sam već godinama post-paid korisnik, ali i dalje sam neodlučna.
Elem, izbor se sveo na HTC Explorer, HTC Wildfire, Telenor One Touch (koji je jeftin, pa se plašim da mu nešto fali), HTC HD7 i Samsung Ace.
Unapred sam zahvalna na bilo kojoj sugestiji.
HTC Explorer, HTC Wildfire, Telenor One Touch, HTC HD7, ...
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Kakvog li sarenila... Ja bih ti jos predlozio mozda Xperia Ray da uzmes u obzir ako ti je bitna kamera... 
www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_ray-3972.php

www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_ray-3972.php
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
blur, izvod iz pravila foruma:
Ja cu ti sada izmeniti naslov. Ubuduce se pridrzavaj pravila, a da ti teme ne budu brisane.NOVA TEMA
#2 iz naslova teme se mora nedvosmisleno zaključiti o čemu se tačno govori u temi
(trudite se da oznaku telefona napišete tačno zbog lakšeg pretraživanja (K 750 i - neispravno, K750i - ispravno), izbegavajte naslove tipa "pomoć", "pomagajte", "problem" i slično)
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
blur, Uf, tu ima dosta različitih modela, pa da krenem redom.HTC Explorer i Telenor One Touch ili Alcatel OT990 su jeftini android uređaji koji su namenjeni širokim masama, to su fini uređaji za malu cenu, ali na njima je sve shodno toj ceni, kamera na tim modelima je prosečna, pa možda čak i ispod proseka, tako da ako ti je bitna kamera, ova dva modela neće isputniti očekivanja.HTC wildfire više nije u ponudi nijednog operatera, na njegovo mesto je stupio wildfire S koji je i bolji od svog predhodnika.Pomenuti model je bolji od Explorera i Telenor OneTouch-a, ali ni njemu kamera nije preterano dobra.Samsung Ace je u istoj klasi kao i wildfire S, ali prednost Ace modela je veći ekran i, po meni, lepši dizajn.
HTC HD7 je daleko ispred ovih modela, ali je zato i daleko skuplji, HD7 je windows telefon, tačnije radi na verziji 7.5 mango OS i po meni taj telefon vredi kupiti samo ako te interesuje pomenuti OS, u suprotnom za taj novac ima daleko boljih modela.
Ako pak ne želiš mnogo novca da izdvojiš, složio bih se sa predlogom koji je dao psyhound, Xperia Ray je najbolja kupovina u tom cenovnom rangu pre svega zbog dobre kamere za koju si navela da ti je bitna i zbog jako kvalitetnog ekrana.
HTC HD7 je daleko ispred ovih modela, ali je zato i daleko skuplji, HD7 je windows telefon, tačnije radi na verziji 7.5 mango OS i po meni taj telefon vredi kupiti samo ako te interesuje pomenuti OS, u suprotnom za taj novac ima daleko boljih modela.
Ako pak ne želiš mnogo novca da izdvojiš, složio bih se sa predlogom koji je dao psyhound, Xperia Ray je najbolja kupovina u tom cenovnom rangu pre svega zbog dobre kamere za koju si navela da ti je bitna i zbog jako kvalitetnog ekrana.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
U ovom sarenilu izbora, moj predlog je HTC HD7 - razlog, mnogo mi se svidja WP7, Android kao sto svi znaju ne mogu da svarim, a telefon prilicno dobro radi. E sad, problem je ta cena... U istom cenovnom rangu je i Samsung Omnia 7, za koji smem da kazem da je bolji uredjaj od HD7. HD7 se nudi u Telenoru, a Omnia 7 u Vipu.
Sto se Xperia Ray modela tice, osim Androida, drugu zamerku na njega nemam.
Ako ti je toliko bitna kamera, uzmi Nokiu N8, jer sto se kamere tice ima zaista jednu od najjacih na trzistu...
Ne mogu da verujem da sam ovo napisao... Idem po novu dozu My Precious
Sto se Xperia Ray modela tice, osim Androida, drugu zamerku na njega nemam.
Ako ti je toliko bitna kamera, uzmi Nokiu N8, jer sto se kamere tice ima zaista jednu od najjacih na trzistu...
Ne mogu da verujem da sam ovo napisao... Idem po novu dozu My Precious

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1