pozdrav svima imam jedno pitanje.
da li je moguce da se preko kurirske sluzbe da se istrguje zamena robe. na primer ja saljem jedan telefon i primalac kad primi taj telefon on odma daje kuriru paket sa njegovim telefonom. A da je u dogovoru sa kurirom da se proveri da li je to taj telefon.
sta mislite da li je sigurno?
hvala vam unapred!
Paket za paket
bocko89, pa ja ti ne bih preporucio to da radis jer znam decka koji je to uradio i nije dobio svoj paket. Prvo onome kome ti predajes paket nece nositi taj paket, nego ce nositi neko od kolega, onda kada stigne taj paket urucice ga neko treci, pritom kolko se ti kuriri razumeju u mobilne telefone ovaj moze da ti stavi neki drugi telefon, ili cak kinesku kopiju. Tako da ti to uopste nije sigurno. A opet mozda je taj neko korektan pa ti stvarno posalje telefon. Mada da sam na tvom mestu ja to ne bih slao.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
U principu ne verujem nikome, dok se ne dokaze suprotno. Lepo licna razmena je najbolja stvar.
Ako bas zelis siguricu, onda mozes preko Kupinda, dogovoris se sa likom, i obojica napravite naloge, dogovorite isti kesh, i imas detaljno uputstvo kako ta sigurica fercera.
Otprilike ovaj mora da posalje robu, a ti pare, tek kad sve dodje u bazu, oni vrse razmenu toga, i svako dobije sta je hteo.
I mora da legne potvrda svega, ako je neko zavrnut, Kupindo preuzima akciju, vraca kesh, utuzuje i ostalo...
Ako bas zelis siguricu, onda mozes preko Kupinda, dogovoris se sa likom, i obojica napravite naloge, dogovorite isti kesh, i imas detaljno uputstvo kako ta sigurica fercera.
Otprilike ovaj mora da posalje robu, a ti pare, tek kad sve dodje u bazu, oni vrse razmenu toga, i svako dobije sta je hteo.
I mora da legne potvrda svega, ako je neko zavrnut, Kupindo preuzima akciju, vraca kesh, utuzuje i ostalo...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
bocko89,po nasem misljenju je najbolje da lepo "uzivo" zamenis telefone(doplatite ili kako vec..sta ste se dogovorili) jer bilo koj drugi nacin bi mogao da prodje kako ne zelis..(jer ne znas sta ce ovaj drugi da ti uvali..vise ne mozes da imas u nikog poverenje,a kamoli u nekog tamo..ko zna sta moze da ti uvali,kinesku kopiju..,telefon koji ne radi..koji baguje a na prvi pogled je sve ok..)
ili ako ste dosta udaljeni jedan od drugog,onda kako je miodrage rekao..tako je najbolje..
ili ako ste dosta udaljeni jedan od drugog,onda kako je miodrage rekao..tako je najbolje..