HTC Sensation vs Galaxy Nexus

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

HTC Sensation vs Galaxy Nexus

Post od Layne_Staley »

MOlim vas ljudi, dajte iskreno i strucno misljenje, sta je bolje uzeti?

Da ne pricam za sta mi sve telefon treba jer sam android korisnik vec duze vreme.. Tako da.. :)

Hvala unapred
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Layne_Staley, pa stace ti ponovo sensatio kada vec imas jedan .

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Zato sto imam jako dobru ponudu da uzmem samsung galaxy nexus, pa pitam experte jel vredi menjati? :D
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Layne_Staley, ja bih menjao, mislim da ima mnogo prednosti, počev od ICS, ekrana, kvaliteta izrade. Ako možeš napiši koja je otprilike cena, ovde ili na PP. Ja planiram da uzmem, odnosno treba da mi stigne iz inostranstva. Mada sam čuo da sutra treba da stigne u VIP, pa ću videti šta je najpovoljnije.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

I ja bih menjao, Nexus mi se oduvek svidjao po svemu osim po OS-u u njemu :P Bas mi je gotivan osecaj onog lagano zakrivljenog ekrana :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Nexus.
Po meni je to vise eksperimentalan telefon, ali svakako da je jedan od boljih.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Aham pa pazi mozes da probas, ako ti ne odgovara lako ces se posle vratiti na sensation :D

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od iKe »

Evo pojavio se Galaxy Nexus u Vipu. 41K u smart 1100 tarifi, a 20K u najvecoj tarifi. Mislim da je ocekivana cena. U radnjama je preko 100 eura skuplji.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

iKe, svakako previse para za taj uredjaj,ne sporim da je dobar ali nece se naprodavati mnogo njih predpostavljam... :)
Nokia Lumia 1520

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od iKe »

Adams, znaš kako, ako pogledaš da je 9K jeftiniji od Nota i 4k skuplji od SII, mislim da je očekivana cena. S druge strane, ja već plaćam koristim smart 1100, tako da ne računam da me telefon košta 41K+pretplata, nego da telefon kupujem 120-150€ jeftinije nego što je po radnjama i to ne ovim zvaničnim. Jeste skupo i ja bih voleo da je manje para, ali ipak misli da ću sutra da ga uzmem.

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

iKe, za pare koje ces da das,ja bih sacekao ovogodisnja cuda u najavi,mislim da ces se posle jednostavno kajati.... :)
Nokia Lumia 1520

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od iKe »

Adams, ipak sam ga uzeo, kasnije o prvim utiscima.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Layne_Staley, ja bih pre uzeo Nexus. Veći ekran, više RAM-a i ICS (dok Senzacija ne dobije zvaničan apdejt).

iKe, čestitam!!
Napiši kako ti se čini, možeš i na pp. Razmišljam da ga uzmem za mesec-dva :D

Jako mi je bitno kakva je plastika od koje je napravljen? Jel kao na SGS II ili kvalitetnije?
and justice for all...

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Uzeo sam Nexus...

KIDA KIDA KIDA ..

Znaci, stock ICS 4.0.2 Rom (dobio update cim sam upalio telefon).

Personalizovao sam ga je*e kevu.

Ekran kida..

Sve kida..

:)

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od iKe »

Dream Weaver, hvala! Napisao sam neke prve utiske u temi za njega. I dalje sam pod utiskom, koliko je dobar! Čini mi se da je kvalitetniji od SII i ergonomija mu je mnogo bolja iako je veći. Otprilike nešto između SII i Sensation-a. Kažu da mu je unutrašnji oklop od metala, ne znam, to ne mogu da vidim, ali je stvarno kvalitetno odrađen. Takođe ono što sam čuo da mu je mana, baterija, me je prijatno iznenadila. Traje od jutros, uz dosta maltretiranja i sada je negde na polovini. Kad sam prešao sa HD7 na Nexus, kao da sam umesto Xbox-a uzeo neki vrhunski PC. Nadam se da ću stići malo više da ga maltretiram za vikend i da napišem nešto više!

Layne_Staley, znači ipak nisi mogao da izdržiš! Čestitke, vidim da si i ti oduševljen kao i ja. Jel si uzeo onu kombinaciju što smo pričali?

SVETI SAVA - SPORTSKA SLAVA!

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

iKe, Uzeo sam u Beogradu u jednoj radnji, uz racun i 2 godine garancije, sve legalno. Platio sam 500 eura. Nije mnogo, jer sam utopio moj Sensation za mnogo vise nego sto sam ocekivao. Tako da, sve u svemu super je ispalo :)

Telefon je zver.. ali realno... Baterija bolesno traje. ekran bolestan. Kamera je pristojna za slikanje (malcice je bolja na Sensationu), ali za snimanje je vrh!

NFC radi odlicno ,probao sam, samo mi u Srbiji nemamo dovoljan support za to :)

Ako nesto treba vezano za telefon, pitajte :)

Odgovori