Nokia N8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Prošlo je par nedelja i telefon je sigurno punjen minimum desetak puta od tada. Što je najluđe, odmah posle zamene baterije vreme rada telefona je bilo skoro identično vremenu rada pre zamene, onda je krenulo da slabi i sad pročenjujem da je u proseku negde 30 do 50% lošije.
Telefon je kupljen u Nokia radnji u Ušću i išao sam u servis koji je označen na garanciji. Stvarno ne ulazim u detalje tipa koji servis ima koje delove, polazim od toga da ako mi se nešto zvanično servisira u garantnom roku, očekujem da bude upotrebljen odgovarajući alat i materijal. Da nije važenje garancije na kocki, sad bih sam otvorio telefon da vidim koja je baterija unutra.
Primera radi, uz ukupno oko 5 minuta poziva i jedno 5 poruka, baterija je od jutros izgubila čitavih 31%
Što je najluđe, zvao sam radnju i lik koji se javio na telefon je u fazonu: donesi ti taj telefon da ga ja držim prvo ovde jedan dan i vidim kako mu se troši baterija pa da ga uputim na servis ako treba.
Bilo kakobilo, jedno znam: u zemlji Srbiji ništa više od Nokie kupiti neću, pa ni kod ovih zvanično ovlašćenih distributera. Stvarno smo divlji zapad.
Telefon je kupljen u Nokia radnji u Ušću i išao sam u servis koji je označen na garanciji. Stvarno ne ulazim u detalje tipa koji servis ima koje delove, polazim od toga da ako mi se nešto zvanično servisira u garantnom roku, očekujem da bude upotrebljen odgovarajući alat i materijal. Da nije važenje garancije na kocki, sad bih sam otvorio telefon da vidim koja je baterija unutra.
Primera radi, uz ukupno oko 5 minuta poziva i jedno 5 poruka, baterija je od jutros izgubila čitavih 31%
Što je najluđe, zvao sam radnju i lik koji se javio na telefon je u fazonu: donesi ti taj telefon da ga ja držim prvo ovde jedan dan i vidim kako mu se troši baterija pa da ga uputim na servis ako treba.
Bilo kakobilo, jedno znam: u zemlji Srbiji ništa više od Nokie kupiti neću, pa ni kod ovih zvanično ovlašćenih distributera. Stvarno smo divlji zapad.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
araphel garmin je znao sa onim starterom da jede bateriju.na e72 mi je bat trajala sa tme celih 1.5 dana bez obzira šta radio a kada sam ga lepo pomerio(starter) trajala je po 7 dana.možda se slučajno to sranje aktiviralo ponovo.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Budući da Garmin nisam koristio nekih mesec dana uopšte, ne verujem. Proveravao sam sve aktivne aplikacije, i ne verujem da je to u pitanju.
Evo jutros sam oko 7 morao da stavim telefon na punjač, dakle izgurao je nekh 25 sati, uz deset poruka i jedno 15-20 minuta razgovora, jedna fotka i bukvalno 30 sekundi interneta. Ranije je umeo sa takvom potrošnjom da izgura dva ipo dana bez problema. Zvaću danas direktno servis, i gledaću da zahtevam da se predamnom otvori telefon da se uverim koja je baterija unutra.
Evo jutros sam oko 7 morao da stavim telefon na punjač, dakle izgurao je nekh 25 sati, uz deset poruka i jedno 15-20 minuta razgovora, jedna fotka i bukvalno 30 sekundi interneta. Ranije je umeo sa takvom potrošnjom da izgura dva ipo dana bez problema. Zvaću danas direktno servis, i gledaću da zahtevam da se predamnom otvori telefon da se uverim koja je baterija unutra.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
araphel, vidi sa Energy Profiler programom kolika ti je potrosnja kad nikakve dodatne aplikacije nisu pokrenute. Meni sa maximalnim osvjetljenjem i na 3G mrezi sa konstantnom konekcijom potrosnja iznosi od 0,45-0,50mAh pa ako ti je veca onda ocigledno nesto jede a ako je manja onda je baterija slabog kapaciteta.
pa nece da mi otvori galeriju na primer,izgubio sam dosta tema (to nije problem neki) pa me nokia store zezao. x-plore me nesto zeznuo pa sam obrisao jedan folder iz private.mislio neko kome radi sve samo da kazem koj folder da mi da pa da ga ponovo ubacim..otkud znam.cini mi se da je dosta programa koristilo nisto iz tog foldera.dosta njih radi sa nekim nedostatkom..npr google maps mi ne radi uopste
Poslednja izmena od fanste999 u Pet, 09. Mar 2012. 16:28, izmenjeno 1 put ukupno.
- d@r123
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2012. 19:02
- :: Sony Xperia Z1
- :: HTC One X
Formatirao sam mob. (hard reset "one 3 tipke") i sada na C: disku imam slobodno 240 MB, ali mi je bas sve obrisao s njega tj. i ovi store, image i video editor, shazam, karte (nokia maps acamatic sad kako nemam nikakve mape najvjerovatnije cu pogledati te garmin) itd. uglavnom sve govori slobodna memorija. E sada me zanima prvo moze li se ovaj web tv kako obrisati, a drugo dali mogu odn. dali smijem da formatiram E: disk (mass memory) pa da sve ispocetka radim ocu reci dodajem aplikacije i to. 

- d@r123
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2012. 19:02
- :: Sony Xperia Z1
- :: HTC One X
Fox -upravo sam instalirao radi super, Hvala
. Vlada Zem, tebi preporucujem ovaj bez bijeloga okvira
I imam jedno pitanje (kao i uvijek
) , posto nemam ovi maps poslije hard reseta tj. nemam ni ovu aplikaciju za vrijeme i sad me zanima dali je moguce negdje skinuti tu aplikaciju (samu) bez ovi maps. 

I imam jedno pitanje (kao i uvijek

Moguce da moze samostalno da radi, ipak je ''teska'' 1+mb...
d@r123, i sta si sad dobio tim hard resetom i tolikom ''C'' memorijom? Vidim pominjes neke ''karte'' na "C'', what??? Nokia maps nikad ne bih izbrisao pa makar nikad ni ne apdejtovali mapu za Srbiju, toliko je dobra.
Inace u vezi baterije, pominjani Mobis je servis, NE prodaje baterije, cena u ''Uscu'' je oko 4.000, original, valjda.
pozz
d@r123, i sta si sad dobio tim hard resetom i tolikom ''C'' memorijom? Vidim pominjes neke ''karte'' na "C'', what??? Nokia maps nikad ne bih izbrisao pa makar nikad ni ne apdejtovali mapu za Srbiju, toliko je dobra.
Inace u vezi baterije, pominjani Mobis je servis, NE prodaje baterije, cena u ''Uscu'' je oko 4.000, original, valjda.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm