nokia 6630 i PC suite

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
tmio
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 02. Dec 2005. 12:38

nokia 6630 i PC suite

Post od tmio »

Povezao sam 6630 na PC.Preko USB kabla. A prethodno instalirao PC Suite. Jedina konekcija i razmena podatak koju sam uspeo da ostvarim je izmedju telefona i adresara (WAB). Sve ostalo - nista. Prikazuje konekciju a u File menageru telefona kao da nema nista. U Audio menageru kad dodam muziku ne mogu da izvrsim transfer jer je "dugme" izvan funkcije. Isto tako i ostali programi.

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Ako si koristio pc suite sa instalacionog diska koji si dobio uz telefon nije cudno sto nisi nista uradio,mnogi su imali problema,ali ti skini najnoviji sa www.nokia.com i probaj.Ako ne uspes imas provereno dobar oxigen phone menager v 2.0, a mozes slati aplikacije,melodije,video direktno sa kompa u telefon.(Kod mene funkcionisu oba programa ali najvise saljem u komp direktno preko bluetootcha ili ako je nesto vise u mb citacem kartica).

tmio
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 02. Dec 2005. 12:38

Nokia 6630 i PC Suite

Post od tmio »

NIKOLA VAPA/CA napisao:Ako si koristio pc suite sa instalacionog diska koji si dobio uz telefon nije cudno sto nisi nista uradio,mnogi su imali problema,ali ti skini najnoviji sa www.nokia.com i probaj.Ako ne uspes imas provereno dobar oxigen phone menager v 2.0, a mozes slati aplikacije,melodije,video direktno sa kompa u telefon.(Kod mene funkcionisu oba programa ali najvise saljem u komp direktno preko bluetootcha ili ako je nesto vise u mb citacem kartica).
Skinuo sam i najnoviju verziju 6.6.18 (na disku je bila 6.6.16) i ponovo nista.
A Oxigen phone menager nisam uspeo da pronadjem. Samo neke bezuspesne linkove i komentare tipa - jeste za simbian, nije za simbian ...

Inace, ja pokusavam sa USB kablom da ostvarim konekciju ...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Imas Oxygen phone manager za Symbian i za"obicne"telefone,znaci dve verzije i u nazivima jasno to pise da znas kad trazis!
Pozdrav 8)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Žao mi je što se ovoj temi ne piše malo više! Ja imam u suštini isti problem. Samo što je do njega došlo postupno, odkazivanjem jednog po jednog segmenta, iz PC-Suite-a. Još ga nisam rešio, ali rešio sam da flešujem software jer ionako imam neki mator 3.nešto od pre skoro godinu dana. Kad rešim problem javljam!
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Link ka kompletnom postu:

viewtopic.php?p=44171&highlight=#44171

Odgovori