Arc S vs Galaxy S2 vs RAZR 910x (ali iz drugog ugla)
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 02. Apr 2012. 12:57
Arc S vs Galaxy S2 vs RAZR 910x (ali iz drugog ugla)
Elem, razmisljam se da preko mts-a uzmem jedan od ova 3 modela. Zelim da naglasim pobude za razmisljanje uopste sa obzirom da razumem da S2 ima bolje performanse od ostala 2, da motorola i SE imaju svoje prednosti.
Nisam neki preterani gadget fan, telefon mi treba za surf, citanje foruma/vesti/drugih tekstova, zatim da unesem poneku aplikaciju (ali ne mnogo), da saljem i dobijam mailove, odigram poneku igricu, odgledam stream i sve u svemu ne treba mi za posao niti ubacivanje ogromnog broja aplikacija/povece multitaskovanje itd.
Zato se razmisljam koji od ova 3 modela da uzmem jer po izgledu Arc S mi se najvise svidja, motorola moze da prodje a S2 mi je iskreno, odvratna kocka koja je pritom telefon.
Zato je moje pitanje da li bi dodavanje nekoliko hiljada zaista imalo uticaja, uzevsi u obzir za sta mi treba telefon, i ako opravdava koji biste mi preporucili,
hvala unapred.
Nisam neki preterani gadget fan, telefon mi treba za surf, citanje foruma/vesti/drugih tekstova, zatim da unesem poneku aplikaciju (ali ne mnogo), da saljem i dobijam mailove, odigram poneku igricu, odgledam stream i sve u svemu ne treba mi za posao niti ubacivanje ogromnog broja aplikacija/povece multitaskovanje itd.
Zato se razmisljam koji od ova 3 modela da uzmem jer po izgledu Arc S mi se najvise svidja, motorola moze da prodje a S2 mi je iskreno, odvratna kocka koja je pritom telefon.
Zato je moje pitanje da li bi dodavanje nekoliko hiljada zaista imalo uticaja, uzevsi u obzir za sta mi treba telefon, i ako opravdava koji biste mi preporucili,
hvala unapred.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 23. Mar 2012. 18:00
Ta odvratna kocka je trenutno najbolji telefon,i jos dugo ce to biti.
Stavi S2 i Razr,videces inferiornost Motorole odmah,iako su istih specifikacija na papiru S2 je bolje izbalansiran,ima taj smooth rad,bez laga kao iphone,bolji ekran,kameru.Meni je takodje S2 bio plasticna kanta dok ga nisam testirao u moru slicnih telefona,i objektivno ti kazem da mu nijedan nije ni prici.
Stavi S2 i Razr,videces inferiornost Motorole odmah,iako su istih specifikacija na papiru S2 je bolje izbalansiran,ima taj smooth rad,bez laga kao iphone,bolji ekran,kameru.Meni je takodje S2 bio plasticna kanta dok ga nisam testirao u moru slicnih telefona,i objektivno ti kazem da mu nijedan nije ni prici.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
ja sam probao nekoliko s2 i svaki ima malo trzanja izmedju skorolovanja ekrana. svi su bili u radnjama, ali ne vidim baš da je to neko opravdanje i da je tu baš moglo nešto bogzna šta toliko da se upropasti pa da ostavljaju takav utisak...nikako da naiđem na nekog poznanika koji ima s2 pa da vidim jel to kod svakog tako. moj je utisak da android nije još uvek dostigao taj željeni nivo fluidnosti bez obzira na dosta jake i sve jače procesore. ta java ume da bude nezgodna stvar željna resursa 

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Tacty, o kakvom trzanju pricas? Da li bi mogao da opises to "trzanje"? Evo ja pokusavam da na svom SGS II dobijem to trzanje, ali ne uspevam.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Ja ne primecujem nikakvo trzanje,evo upravo ga cackam i nista.Procesor i ne igra toliku ulogu koliku igra optimizacija softvera.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Kakvo trzanje ne zezaj molim te,mozda su to telefoni na crno,ja sam ga uzeo u Telenoru i imam ga 5 meseci i nikad nikakvo trzanje nisam video,niti bilo kakvo kocenje,niti kocenje dok pusta fullHd film ili fullHd snimak koji sma snimio,preporuka jer je S2 i sada najbolji telefon na trzistu.I S2 nije ruzna kocka,veruj mi,uzmi ga i videces kako je brz za net i prelep.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Tacty, ja prebacujem i prebacujem i nikakvo "trzanje" ne primecujem. Btw. SGS II (sa touchwiz launcherom) moze da ima 7 ekrana.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora