Nokia N8

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

dal moze da radi ovaj pach za pojacavanje zvula na ovim cfw sto je janka88 pomenuo?Ubacio sam ga i ja,ali nesto nisam zadovoljan zvukom tj glasnocom,a neko je pomenuo da patch radi samo na off. belle :smutny:
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Sale_M, ako mi vjerujes zvuk nisam ni testirao, nije valjda da je slabiji nego na oficijelnoj Belle? :? Uglavnom u podacima od tog Taylora sam procitao da je ubacen patch za zvuk pa sad nisam pametan... Tacan naziv CFW je ProEdition V7 pa ne znam jesi li i ti istu ubacio?

Igor84
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 18:15

Post od Igor84 »

Koristio sam na androidu fb messenger i on mi je davao mogucnost da fotograiju iz galerije telefona nekoem saljem direktno u inbox na FB. E sad imam n 8 pokusao sam na sve moguce nacine da posaljem sliku nekome u inbox na fb i ne ide nikako ni pomocu :fb toucha, social network, standardnog broswera.... Neko zna nacin?

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

janka88 taj sam firvmver IMAO,jer sam jutros odradio downgrade fw na official belle,koji mi se pored svega cini najbolji i najstabilniji,a postoje i razni modovi za njega,za razliku od cfw.

d@r123
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2012. 19:02
:: Sony Xperia Z1
:: HTC One X

Post od d@r123 »

Sale_M -znaci tvoja preporuka da se ostane na official belle jer sam i ja razmisljao o ovom novom cfw. I jeli mozda netko testirao one Microsoft apps.
Igor84 -pokusaj sa Fmobi 3.0
Poslednja izmena od d@r123 u Uto, 17. Apr 2012. 12:38, izmenjeno 1 put ukupno.

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Sale_M, moguce mada ja nemam problema ni sa kocenje, ni sa restartima kao ni sa oficijelnom Belle. Licno planiram ostati na ovom CFW jer vrijedi zbog novog task manager-a i novog browsera koji je osjetno brzi od onog na oficijelnoj Belle. :)

Igor84
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Igor84 »

d@r123 Fomobi 3.0 se naplacuje u ovi store, nemoj mi samo reci da cu morati to traziti po nekim forumima pa razbijati kljuceva pa povezivati sa pc pa tek tako instalirati, jojjjjj izgleda da cu se vratiti prije androidu nego sto sam msilio.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Symbian Belle 111.040.0904 on Nokia N8

http://www.youtube.com/watch?v=B_BgvHcl ... r_embedded
16 godina na forumu MOBILNISVET

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

zoreli, o tome vec pisemo zadnjih 10-ak postova :wink:
Ne znam,ja cu da pojurim ovaj patch za zvuk,jer muziku slusam stalno dok putujem sa i na posao,a i cini mi se nekako da je off. belle lepse uradjen,kompletniji softver.

d@r123
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2012. 19:02
:: Sony Xperia Z1
:: HTC One X

Post od d@r123 »

Igor84 -evo ti link samo prebaci na mob i instaliraj Klik :)

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Instalirao sam ovaj "Patch for sound increase in loudspeaker" i ništa nije jači zvuk , da li je još neko instalirao i kakvi su utisci ?

dejan92
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 08. Feb 2011. 11:46

Post od dejan92 »

Posto nemam nikakvog iskustva u hakovanju telefona, zanima me koliko je ovo sigurno http://www.n8fanclub.com/2011/09/norton ... bian3.html
Da li moze da se telefon zablokira ili nesto slicno, koje su opste opasnosti.
Ovo pitam jer u posljednje vrijeme vidjam hiljade programa koje zahtijevaju da mobilni bude hakovan, da bi se instalirali, samo potpisivanje vise nije dovoljno.
Hocu li kasnije moci legalno instalirati update-ove, ima li problema sa nokia suitom, pojavljuju li se bagovi isl...?
Hvala :)
Nokia C7

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

dejan92, Ja taj Norton koristim kako sam ubacio Belle i nemam apsolutno nikakvih problema. Doduše sad koristim CFW koji je vec hackovan tako da mi to i ne treba. Jedino kad hackuješ telefon sa tim programom moras ručno prebaciti installserver.exe fajl u folder koji je predvidjen za to, uglavnom trebalo bi da pise sve tu. Nema nikakvih kocenja, restarta i tako tih problema (bar nebi trebalo bit).

Moze li mi neko reci kakva su vasa iskustva sa pustanjem HD filmova na telefonu? Da li vam sve pusta bez problema? Pitam posto se meni vec desavalo da dosta HD filmova nece da pusti, tj. zvuk ide ali slike nema pa ne znam u cemu je problem?

dejan92
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 08. Feb 2011. 11:46

Post od dejan92 »

janka_88
Hvala na odgovoru :)

I meni se isto desava na C7-ici, zato smanjim rezoluciju na 640*360, da moze ocitati....
Nokia C7

piroman
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 08. Sep 2011. 00:42

Post od piroman »

pomoc!c memorija mi konstantno smanjuje,ja sam prebacio sve na E memorije kad ubacujem,da li sam nesto preskocio i cime se puni C memorije?kojim podacima i kako to da resim?hvalaaaa :-)

EDIT:
cak sam i fon resetovao i vratilo se na normalu,pa kad sam ponovo ubacio podatke kao da pola ide na C memoriju!?

Izmenila Ninolina:: nemoj pisati poruke jednu za drugom.. koristi opciju Izmeni.. Obavezno procitaj pravila foruma..

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

piroman a koliko tačno imaš memorije na C , kod mene je slobodno 56 mb i ne vidim nikakav problem. Najviše ti C memoriju jedu instalirani programi , poruke , mejlovi , imenik.

Ps.

Ne moraš pisati postove jedan za drugim , imaš opciju "izmeni" :wink:

janka_88 i meni neće snimke sa youtube u full hd da pušta (kad ih skinem)

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

piroman, nemas potrebe da se cimas sa tim..svi imamo oko 50-70mb na C..sve zavisi sta je ko ubacivao..jer neke aplikacije(programi) moraju da se instaliraju na C..i a naravno tu su poruke,mailovi,imenik kao sto rece zoreli.. :wink: Znaci nemas potrebe da se brinse oko toga..janka_88, i meni se to desavalo..prebacim film u HD i kada hocu da ga pustim ono pusta zvuk a sliku ne,jedino resenje da se smanji rezolucija..

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Pa konvertujte film u rezoluciju ekrana i bice i zvuka i slike.
dejan92, o hakovanju je pisano puno u namenskoj teme klik. Poslednji post na toj stranici pa nadalje.

Igor84
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Igor84 »

d@r123 Hvala puno za link, instalirao sam ali nazalost ni ovaj program ne nudi mogucnost da nekome sliku mozes poslati u inbox. Tako da ta opcija ocito ne postoji na syimbianu :(

piroman
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 08. Sep 2011. 00:42

Post od piroman »

Hvala na odgovorima,dzabe sam sam uradio har reset,ali dobro,posle sam reinstalirao bellu preko ovi-a,jer mi je neke podatke uz bellu sto idu izbrisao,sad je sve ok,nadam se na nisam nista zabrljao?hvala jos jednom na odgovorima :-0

Odgovori