Ja samo kazem da nesto tu sigurno ima sto mi ni ne znamo....
    Ja samo kazem da nesto tu sigurno ima sto mi ni ne znamo....   

. Njihov posao je pretraga i reklame i sve ostalo je podredjeno tome . I android je (verovatno) razvijen da bi naucili nesto vise o tebi a ne zato sto su humani.
 . Njihov posao je pretraga i reklame i sve ostalo je podredjeno tome . I android je (verovatno) razvijen da bi naucili nesto vise o tebi a ne zato sto su humani.     Google bar otvoreno kaze da ce uciti o tebi da bi ti prikazali reklamu koja bas tebe interesuje (ako bas moram da vidim reklamu neka bude bar nesto sto me mozda i zanima
  Google bar otvoreno kaze da ce uciti o tebi da bi ti prikazali reklamu koja bas tebe interesuje (ako bas moram da vidim reklamu neka bude bar nesto sto me mozda i zanima   ),dok njihov konkurent Iphone je imao toliko skandala o prikupljanju informacija o korisnicima i nikad nije objasnjeno zasto.
 ),dok njihov konkurent Iphone je imao toliko skandala o prikupljanju informacija o korisnicima i nikad nije objasnjeno zasto.

Smisao rečenice je moje iznenadjenje, ne trolovanje. Znam da virusi mogu da zaraze sve što ima konekciju, već sam čitao to ranije.
 Smisao rečenice je moje iznenadjenje, ne trolovanje. Znam da virusi mogu da zaraze sve što ima konekciju, već sam čitao to ranije.