Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Za ovaj mob nikad ne bih pomislio da je Nokia. Totalno drugaciji dizajn od uobicajenog.
FCC has just did it again by posting an unannounced Nokia model 6305i. Nokia 6305i should be planned for Verizon Wireless cdma network. It has external antenna and you can really pull the antenna very long. The phone body comes in slightly different of normal Nokia design.
ma da najvise lici na LG... kao neka igracka.nije im trabao ovaj ispad. svi vodeci proizvodjaci imaju neki svoj stil i po meni treba da ga se drze i razvijaju. ako nokia krene u ovom smeru
Ljudi sta se desava nokia uzima stil od Smasunga a Samsug od Nokie, ja bi rekao da je ovo sve jedna velika zajebancija! Malo antena motorple malo dzojsti samsunaga uzas!!
Ja sam videla na nekom sajtu nokijine prototipe, pa izmedju ostalog i ovako nešto...Ni meni se ne svidja, i mislim da su ovo samo neki ispadi, ništa više...Bar se nadam
Bogami moram priznati, da izgleda da ipak nije fake... Prema news delu saja mr.com ovo jeste CDMA telefon iz Nokie...nesto mi je bas testo da u to poverujem, ali eldar nikad nije omasio
Sve u svemu i da je jeste pravi i da nije, svakako nije za nase trziste tako da nista od ovoga
Pod jedan-nokijini modeli za cdma mreze se totalno razlikuju od gsm telefona istog proizvodjaca!
pod dva-svi cdma telefoni imaju antene i to ove koje se izvlace,neznam da li je to zbog slabijeg signala ili sta,ali je odvratno!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.