Poztovani,
Imam dilemu pa mi treba pomoc (preporuka)...
Kao sto sam vec napisao, tel. uglavnom koristim za poziv i poneki sms. U zadnje vreme imam veliku potrebu da proverim gmail postu. Koji od JEFTINIJIH modela mi preporucujete?
Gledao sam u MTS ponudi Samsung Galaxy FIT S5670, a licno mi se vise dopada Nokia C3.
Kako funkcionise preuzimanje word i pdf dokumenata kao i otvaranje slika na takvim telefonima?
Srdacan pozdrav
Dragan
Jeftin telefon za gmail
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 16. Maj 2012. 14:44
- :: SE K800
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
-
- Slučajni prolaznik
Re: Jeftin telefon za gmail
Mix 1250 u mts-u.
To najbolje da ti kaze neko ko ima pomenute modele,u svakom slucaju moje je misljenje da uzmes neki Android pre nego Nokiu c3...
sto se tice namenski kupovine za gmail trebalo bi, na prvom mestu, da razmislite o nekom android telefonu... ima jeftinijih samsung aparata mada ja licno preporucujem neki htc... wildfire ili wilfire s... 

-
- Slučajni prolaznik
HTC jeste odlican, ali van mojih trenutnih finansijskih mogucnosti. Kakva su vasa iskustva sa jeftinijim telefonima i koriscenjem maila na njima? Ima li business korisnika?
ja na zalost nisam imao nista jeftinije od wildfire s, a on mi je bio odlican... sve sto jedan telefon treba da ima osim sto je ekran mali tj. 3,2 inca... 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Zena mi trenutno poseduje Galaxy Mini (5570), a i ja sam ga imao neko vreme, pa gledajuci po njemu Fit ne bi trebalo da je los telefon. Jedino je pitanje da li odgovara velicina ekrana zbog kuckanja, ali za samo koriscenje gmail-a telefon je odlican.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Email postu mozes proveravati na bilo kom telefonu koji ima podrsku za GPRS. Mozes na njemu napraviti e-mail sanduce ili postu proveravati u operi mini. To je mogao jos SE k510.
Ali tebi je izgleda potreban telefon na kom se moze napraviti sanduce ili da ima e-mail aplikaciju sa kojom bi bio stalno ili povremeno povezan sa e-mail nalogom.
Za svaki noviji symbian od s60v3 postoje i po nekoliko aplikacija za e-mail ali dali ce to tebi odgovarati nezna se.
Ali tebi je izgleda potreban telefon na kom se moze napraviti sanduce ili da ima e-mail aplikaciju sa kojom bi bio stalno ili povremeno povezan sa e-mail nalogom.
Za svaki noviji symbian od s60v3 postoje i po nekoliko aplikacija za e-mail ali dali ce to tebi odgovarati nezna se.

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
dragan_epo, bilo koji Android, bez obzira na cenovni rang, ima preinstaliranu Gmail aplikaciju i na svakom telefonu identicno radi. Dakle, klik i eto te u sanducetu. Nemas potrebe bilo sta da pracis, nikakvo sanduce i sl, prosto samo trebas da uneses tvoj mail i password i to je to.
Notifikacija se pojavljuje kako na samoj ikonici za Gmail, tako i u gornjoj liniji ili kako vec namestis.
Preuzimanje dokumenata je isto toliko jednostavno iz same Gmail aplikacije, jedan klik ti je dovoljan.
Za pregled i editovanje office dokumenata imas apikacije pa nije problem. Ista prica je i za slike.
Jedino sto ti moze biti problematicno jeste velicina displeja i preglednost, ali to tesko da mozes izbeci sa telefonima u tom cenovnom rangu.
Notifikacija se pojavljuje kako na samoj ikonici za Gmail, tako i u gornjoj liniji ili kako vec namestis.
Preuzimanje dokumenata je isto toliko jednostavno iz same Gmail aplikacije, jedan klik ti je dovoljan.
Za pregled i editovanje office dokumenata imas apikacije pa nije problem. Ista prica je i za slike.
Jedino sto ti moze biti problematicno jeste velicina displeja i preglednost, ali to tesko da mozes izbeci sa telefonima u tom cenovnom rangu.
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
dragan_epo, suma sumarum gledaj da telefon ima android,symbian ili win operativni sistem i neces imati nikakvih problema sa gmailom....
Ja koristim nokiu e71,model je star preko 3 godine,ja ga imam od prosle godine i pored poziva i poruka aktivno ga koristim za mail (izmedju 15-20 mailova dnevno) i nemam nikakav problem sa njim. Ovaj tel kao polovan mozes naci vec za oko 70e
Ja koristim nokiu e71,model je star preko 3 godine,ja ga imam od prosle godine i pored poziva i poruka aktivno ga koristim za mail (izmedju 15-20 mailova dnevno) i nemam nikakav problem sa njim. Ovaj tel kao polovan mozes naci vec za oko 70e
D500&E71