Da li odabrati SE X10 ili...
Re: Sta odabrati
Mada sad gledam ovu Nokiu N8, ja sam mislio da je telefon mnogo deblji od 13mm kolika mu je debljina, samo da je malo lepsi bilo bi mnogo bolje, mada ovako dolazi u obzir
LG
Dojce, sto se tice n8 tu idu sve pohvale..od hardverskog dela pa do softverskog,telefon je maksimalno utegnut,alu kuciste ne dozvoljava da ista skripi ili da se cuje kao kod drugih telefona,kamera fenomenalna,ekran duzine 3,5" nekome mali,ali meni je taman..Jedina mana,opet kazem meni ni to nije,posto ovaj telefon je nema
,sto je os na symbian-u,mada od kada smo dobili update na belle,to je sasvim nova prica
Tako da sve preporuke idu za ovaj telefon od mene..

- RandjaPO
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
- :: iPhone 6
- :: Nokia 808 PureView
Takodje i od mene idu sve pohvale za ovaj telefon.Koristim ga godinu dana (inace to je telefon koji se najduze zadrzao kod mene) i nikakvih problema nisam imao a da ne pricam o izdrzljivosti kucista i sta je sve preziveo bez ijedne ogrebotine.Ocekujem uskoro da mi stigne Nokia 808 ali da se ona nije pojavila verujem da bih N8 koristio jos dosta vremena.Uzmi svakako njega u razmatranje i Wave 2 pa sta ti se vise svidja,mada bih ja ipak isao na N8 ali sve je stvar ukusa.
RandjaPO, Nije da ne verujem da je svasta preziveo ali osim ako ga ne nosis u futroli ili nekom oklopu N8 nema sanse da ti je ispadao a da se nije ogrebao, posto jos nikada nisam video alu telefon da se ne izgrebe od padova.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Ne zelim da uticem ovde na izbor telefona, ali u vezi diskusije,
meni je n8 par puta bas ispadao. Tackice od padova su smesne, jedva vidljive. Nema to veze sa Al kucistem, dobra farba.
pozz
meni je n8 par puta bas ispadao. Tackice od padova su smesne, jedva vidljive. Nema to veze sa Al kucistem, dobra farba.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- RandjaPO
- Mobil fan
telep, nisam ni rekao da mi je ispadao.Nosen je po dzepovima sa kljucevima i posle godinu dana izgleda kao nov a i par puta sto mi je ispao nije ostavilo nikakve posledice.Jedina mana je sjajna plastika na vrhu i na dnu telefona koja je magnet za sitne ogrebotine ali to nikako ne utice na izgled.
Bezi od tog X10,ako hoces veliki ekran sa slicnom cenom uzmi HD2,ako ti je bitna baterija i kamera onda N8.
X10 ne bi pozeleo ni najgorem neprijatelju.
X10 ne bi pozeleo ni najgorem neprijatelju.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Baterija mu traje najkrace od svih android modela, pa ako ti nije bitna stavka-uzimaj. Imas malo koriscenih oko 200...
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Dojce, a da pogledas HTC Evo 3D? Moze se naci za 280 evra, a ima 4,3" ekran, steroskopsku kameru, dual-core (ako se ne varam), itd.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- RandjaPO
- Mobil fan
tomas.hokenberi, covek je naveo da mu je budzet oko 160e tako da ovaj HTC prevazilazi njegove zahteve.Da ne pominjem to sto je kamera ocaj na tom telefonu...
ma ja sam izabrao SE arc ili arc s polovnu do 3 meseca moze da se nadje lepo ocuvana....
LG