Pozz ljudi,
treba da kupim novi telefon posto su mi e7 ukrali, sada se razmisljam izmedju n9, Lumia 800 ili lumia 900 pa me zanima po vasem misljenu koji je bolji.
N9 ili Lumia 800
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: N9 ili Lumia 800
Ovoj temi je mesto u sekciji poređenje modela.Kada je admini premeste tamo, verovatno češ dobiti odgovore od ljudi koji su koristili navedene telefone.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
n9 jadan umro pre nego što se i rodio a šteta velika.sa druge strane win rastura u zadnje vreme koliko je dobar.e sada kod nas sam video ovu 800 a verziju 900 sam vidjao samo na YT i to unboxing deo za at&t mrežu.video sam je ovde u oglasima ali nikako uživo.e sada izmedju ova dva naravno biram jači model.
i opet napominjem šteta za n9..
i opet napominjem šteta za n9..
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Pa da li moze da se nabavi lumia 900 kod nas??? Sta fali N9??
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
N9 ili Lumia 800
Moze lumia900 da se nabavi, ali je cena preterana sto se mene tice. Ipak dobar je to uredjaj, pogotovu sto nema sugavi Drndroid na sebi;)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Lumia 900,kad sam video da radi brze nego ovi dual core i quad telefoni zabezeknuo sam se.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
N9 ili Lumia 800
Sve je do optimizacije sistema. Moze Drndroid da dobije 16 jezgara opet ce u poredjenju sa iOSom da secka u laguje. End of story
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
ja kod lumie 900 ne mogu da predjem preko rezolucije 480x800 na 4,3inca... jednostavno , ne mogu... toliko kasne za konkurencijom a cak jos nije ni izasla u prodaju... ja mislim da je taj telefon odavno prevazidjen u svakom pogledu (RAM, kamera, prednja kamera, procesor, itd)

Sad svi odjednom ne mozete da zivite bez hd rezolucije.Pa i S2 ima istu,ne vidim sta mu fali?
A razlika u rezoluciji je vidljiva tek na ekranima preko 30 inca,kad je hd i full hd u pitanju naravno.WP7 kao i iOS su pravi pokazatelji da jacina procesora i ram memorije ne igra nikakvu ulogu,pa ta Lumia radi brze od mog S2,samo ne znam kad cete vi da shvatite neke stvari vezane za te prebudzene hardvere.
A razlika u rezoluciji je vidljiva tek na ekranima preko 30 inca,kad je hd i full hd u pitanju naravno.WP7 kao i iOS su pravi pokazatelji da jacina procesora i ram memorije ne igra nikakvu ulogu,pa ta Lumia radi brze od mog S2,samo ne znam kad cete vi da shvatite neke stvari vezane za te prebudzene hardvere.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Ok, ti kupi taj model, mi necemo i to je to. Makar bi onda trebalo da postoji na trzistu neko vreme kao i taj cuveni sg2... Od kad postoji sensation sa svojom rezolucijom?!