Uzeo bih neki polovan android sa kamerom od 5 pa na vise mega pixela. u sustini mi treba za surfovanje , igrice,muziku...
Predlozili su mi xperiu mini, ali treba mi jos predloga....
pa za 100eur...uh... ima par modela LG optimus 540 cini mi se, htc wildfire, samsung galaxy Y itd... ja licno bih isao na SE xperia mini, ili ako nadjes htc wildfire ili wildfire s polovan...
Xperia mini pro je skoro ista kao xperia mini razlika je u tome sto xperia mini pro ima Querty tastaturi i prednju kameru ali je zato skuplji od xperie mini
luka99vb, ako bi polovan, sto ne vidis ZTE Skate? 4.3" ekran, 512 MB RAM, 800MHz, 5Mpix kamera sa blicem i android 2.3... Kolega ga ima i prezadovoljan je, a i meni deluje skroz ok za te novce.
I ja sam kupio preko Telenora Skate. Jeste brz telefon, kamera mu nije nesto, ima malo interne memorije, dosta ''kilavo'' izgleda ali nije toliko lose uradjen...
Ma ja bih ti preporucio da uzmes Xperia mini i da samo cepas,mada nije ni los ovaj ZTE skate,on je sasvim ok za taj novac..
A sto se tice xperia play,meni se taj telefon uopste ne svijda..jer ako zelis nesto za igrice,uzmes lepo PSP i cepas...
Smatram da je ZTE Skate bolji izbor najviše zbog veličine ekrana, mada po onome što sam video u Telenoru kvalitet izrade je poprilično loš, ona glosy plastika ne uliva poverenje, ali koliko para toliko i muzike
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.