MOLIM ZA POMOC! IPhone 2g 16gb
UPOMOC! Trenutno nisam pri parama a hocu da uzmem neki telefon. Telefon najvise koristim za slusanje muzike, surfovanja netom i ponekad igram igrice. Moj kum ima iphone 2g 16gb. Prodaje ga za 100 eura, a meni hoce da ga da za 80 eura. Telefon je extra ocuvan, nista mu ne fali. Jos je uradjen update na 3.1.3. Pomozite, molim vas! 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa ako hoces taj telefon 80€ je puno, jer za 100-120€ imas iPhone3g. 50€ je najvise sto bih ja dao, a ti sam odluci.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Re: MOLIM ZA POMOC! IPhone 2g 16gb
Nije to problem. Uspeo bi da ga ubedim da mi proda tel za cak 60 eura
Mene samo interesuje kakav je ovaj tel za net, slusanje muzike i poneku igricu?
Jel bolji od Nokie? To me interesuje. 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
maxa98, imaš opširnu temu na forumu, koja se bavi tim telefonom: viewtopic.php?f=27&t=11310
Isčitaj komentare korisnika i sigurno će ti biti mnogo toga jasnije i mnoga tvoja pitanja biće odgovorena.
Isčitaj komentare korisnika i sigurno će ti biti mnogo toga jasnije i mnoga tvoja pitanja biće odgovorena.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
Mator telefon. I dosta danasnjih aplikacija i igrica ne pordzava iOS 3. Sada ce da izadje i iOS 6. Tako da ne znam. Na tvom mestu bih ga preskocio i ko zna kakva je baterija. Ali ako hoces da ga koristis samo za surf i slusanje muzike, bez igranja onda OK.
Za te pare mozes da uzmes i N97 koji je znacajno bolji telefon od 2G.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- mladen_bgd
- Mobil fan
Kakav crni n97, telefon je katastrofa. Previse bagova i odvratan touch. Ne bih ga nikad uzeo. Ali o ukusima ne treba raspravljati. 

Pa preporucite mi neki dobar telefon do 70 evra... Samo da nije neki ustogljeni telefon 
A koliko kosta ipod touch?
Jel se preko njega moze ici na net? Jel bolji od iphona 2g i jel jeftiniji? 

A koliko kosta ipod touch?

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
maxa98, moras prvo da nam definises sta bi bio "ustogljeni telefon". Sa budzetom od 70-ak evra i nemas prevelik izbor.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Ma mani to!
Jel neko zna koliko kosta ipod touch 1st gen. Mislim, za koliko bi mogao da ga nadjem polovnog?
A to vezano za "ustogljeni" tel. Necu neki tel koji stalno baguje!

- mladen_bgd
- Mobil fan
Pitanje da li je bolji od iPhone-a, malo nije na svom mestu. iPhone je telefon, a Touch je multimedijalna spravica. Sad sve zavisi sta tebi konkretno treba. Da li ti treba telefon sa svim tim opcijama ili samo multimedijalna spravica?
Mozes da ides na net preko iPod Touch-a, ali samo preko wi-fi. Prati ogalse moze da se nadje OK iPod Touch 2G za taj kes.
Mozes da ides na net preko iPod Touch-a, ali samo preko wi-fi. Prati ogalse moze da se nadje OK iPod Touch 2G za taj kes.
Multimedijalna spravica dobro zvuci
... Za pozive i ostalo imam drugi telefon... A igrice i aplikacije, jel se isto mogu skidati preko itunes-a. A na koliku sumu novca mislis? 

- mladen_bgd
- Mobil fan
Mozes da skidas sa iTunes sve, a one sto se placaju tu je Installous, ali trebas imati JB telefon. Ne znam tacno kolika je cena sad iPod Touch-a 2G, trebala bi da je tu oko 70, 80€.
Hvala na pomoci... Samo bi voleo da mi neko kaze nesto vise o ipod-u. I da, da li ima bluetooth?
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
maxa98, a sta ces da radis sa BT na Ipod-u? Ni Iphone (originalni "2G") ne podrzava cak ni A2DP (stereo BT slusalice) a to je jedino bitno kod Ipod-a. I da, ne podrzava file transfer preko BT, osim uz dodatne aplikacije.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
- mladen_bgd
- Mobil fan
@maxa98
Moze da se nadje iPod Touch 3G i 4G za nekih 100, 120€ u odlicnom stanju. Naravno uvek postoji mogucnost cenkanja.
Tako da ako vec uzimas iPod Touch uzmi neki od ova dva a ne 2G, staro dosta. 
Moze da se nadje iPod Touch 3G i 4G za nekih 100, 120€ u odlicnom stanju. Naravno uvek postoji mogucnost cenkanja.

a taj ipod touch 4g, sta mi mozes reci o njemu? Jel to nesto u fazonu telefona ili nesto vise
Izvinite ako zamaram, ipak hocu da uzmem nesto dobro 

За 60 може да се купи Лг Оптимус/Алкател ОТ990(закључан, Теленор), Зте Блејд 75, Хтц Дизајр/Ајфон 3г 8гб 100е...
Јави се на пп ако хоћеш да знаш где.
Јави се на пп ако хоћеш да знаш где.
Слобода или смрт
Ipod Touch je multimedijalna spravica koja nema mogucnosti telefoniranja.
Tj. ima ali skype,viber i tako to.Dakle ako nemas net onda slusas muziku.
Tj. ima ali skype,viber i tako to.Dakle ako nemas net onda slusas muziku.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.