Беле.janka_88 napisao:Može li mi neko od vas ko je uzeo plavi S3 reći kakve su boje slušalice koje je dobio uz telefon? Pozdrav
Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S3 I9300
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Kakva je kod vas situacija kod prebacivanja fajlova preko BT sto se brzine tice? Jer gledajuci test na sajtu pise da je brzina oko 12mbps u sekundi a ja danas pokusao sa jednog S3 na drugi prebaciti .apk fajl od jedne igrice koja je teska oko 30MB i trajalo je nekoliko minuta pa mi nije jasno to, cak su isti modeli telefona. 

Jel si probao preko nfc?Ne znam kako to funkcionise po pitanju transfera fajlova,jel to uopste moguce?
- janka_88
- Expert
Chobby88, kad god pokrenem NFC on automatski prebacuje preko S Beam i prebacuje preko direct wifi pa nisam jos ni istestirao to prebacivanje preko nfc kako treba. Uglavnom sam prebacivao preko direct wifi jer ide najbrze od svih drugih konekcija.
- oggich
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
- :: Sony Ericsson k750i
Na ceremoniji otvaranja olimpijskih igara;primeceno dvadesetak S3 u kadru kamere i kod sportista. Sad kad bismo znali da ce mu pasti cena kada se izduvaju posle olimpijade,posto su sad nabili cenu...
pozz svima,
juce uzmem u Vip-u plavi s3 , dodjem kuci otvorim ga a ono na masci pozadi fabricka greska, kao da maska nije dobro izlivena, jel vredi to nositi kod njih i traziti zamenu ili ne, a kupio sam case mate pop skin(4100din) a maska vec bila losa...
drugo pitanje bi bilo u vezi navigacije, ako moze, gde moze da se nadje, neki link ili kako to vec ide.
unapred hvala!
juce uzmem u Vip-u plavi s3 , dodjem kuci otvorim ga a ono na masci pozadi fabricka greska, kao da maska nije dobro izlivena, jel vredi to nositi kod njih i traziti zamenu ili ne, a kupio sam case mate pop skin(4100din) a maska vec bila losa...
drugo pitanje bi bilo u vezi navigacije, ako moze, gde moze da se nadje, neki link ili kako to vec ide.
unapred hvala!
- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
Samsung Galaxy S3 I9300
Menjaj ga odmah i to bez razmisljanja i bilo cega.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Zato se telefon proverava na licu mesta da mozes odmah da se zalis! Odnesi ga lepo u ponedeljak pa ako se bas vidi da je fabricka greska nemaju zasto da ti prave problem. 

ja sam bio u zurbi a njima pao sistem i u svoj toj zbrci telefon nismo ni otvarali, ja ga otvorio kuci i imao sam sta da vidim...
hvala na podrsci, valjda ce nesto biti...
pozz
hvala na podrsci, valjda ce nesto biti...
pozz
izgleda sam ja mnogo dosadan...
kako da prebacim kontakte sa Nokia e71 na S3, to isto sam uradio pre 15 dana sa te iste nokie na sensation XE a sad sa ovog ne mogu... Postoji li neka opcija koju treba da cekiram ili sta vec kako bih mogao to da odradim? hvala unapred
kako da prebacim kontakte sa Nokia e71 na S3, to isto sam uradio pre 15 dana sa te iste nokie na sensation XE a sad sa ovog ne mogu... Postoji li neka opcija koju treba da cekiram ili sta vec kako bih mogao to da odradim? hvala unapred
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Marebrus, Samsung Kies ima mogucnost uvoza Nokia backupa. Napravi bekap kontakata u Ovi studiju pa ih uvezi pomocu Kiesa.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
hvala ti prijatelju, uspeo sam da prebacim to preko bluetooth-a, imam 800 kontakata pa je kocilo danas i onda sam se istripovao da ne moze ili da nesto nisam uradio kako treba, hvala jos jednom u svakom slucaju!
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Stigao i moj S3...
White...
Prvi utisci su super, osim sto je ogroman pa treba da se naviknem da ga koristim...
Naravno vec je root-ovan i tako to...
Nisam jos ubacila ni jedan kuvani ROM dok sve ne ispitam, ali sam igrajući se, vec uspela da ga ubijem nekoliko puta (menjajuci font).
Samsung mi je nov i dosta stvari se razlikuje u odnosu na SE i HTC, pa treba malo da udjem u stos, a i na ICS-u neke stvari drugacije funkcionisu...
Jos cekam da stigne GelaSkins sa mojim omiljenim printom i da sredim temu (na ICS-u je i ovo za sada malo komplikovanije)...
Za početak pitanje za ostale korisnike - da li se i vama jako greje tel? Moj se prilično greje, mada ga skoro i ne ispuštam, ali ipak mislim da je vise nego normalno? Jos jedno pitanje, a izgleda da je to specifično za Samsung - on vidljivo pamti broj flashovanja pa me interesuje da li se taj broj moze resetovati?

Za početak pitanje za ostale korisnike - da li se i vama jako greje tel? Moj se prilično greje, mada ga skoro i ne ispuštam, ali ipak mislim da je vise nego normalno? Jos jedno pitanje, a izgleda da je to specifično za Samsung - on vidljivo pamti broj flashovanja pa me interesuje da li se taj broj moze resetovati?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Dpb
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 22. Maj 2011. 18:13
- :: Samsung SM-G920
- :: Huawei p8 lite
Ninolina, na s2 je moglo pomocu USB jiga gurne se u ulaz za usb i on automatski resetuje trebalo bi da moze i na s3
- Ninolina
- Moderator
Dpb, e pa super onda...
Provericu to...
Hvala ti na odgovoru...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- janka_88
- Expert
Ninolina, sto se tice grijanja telefona to je sasvim normalno za ovaj telefon ali meni ni jednog trenutka da je ne znam pod kakvim opterecenjem nije temperatura prelazila 50 stepeni tako da gledajuci po netu komentare da je to sasvim normalna stvar kad je telefon pod opterecenjem ili konstantnim koristenjem.
- Ninolina
- Moderator
janka_88, nisam bas merila temperaturu vec sam samo osetila da mi se greje ruka. Bas cu da izmerim. Znaci, ipak je normalno. 

drugari, jos jedno pitanje...
kad se napuni baterija, i kad skinete sa punjaca sta pise koliko procenata je ostalo 99% ili 100%, skinuo sam je onog momenta kad se napunila, mozda par sekundi od kako je zasvetlela zelena lampica...
kad se napuni baterija, i kad skinete sa punjaca sta pise koliko procenata je ostalo 99% ili 100%, skinuo sam je onog momenta kad se napunila, mozda par sekundi od kako je zasvetlela zelena lampica...
- janka_88
- Expert
Dok nisam uradio update ovaj zadnji od 74mb onda mi je odma nakon nekoliko sekundi isla baterija na 99% a nakon update zna stajati i duze na 100% a ako koristim 15-20min tel onda spadne na 99%. Pozdrav
- Dpb
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 22. Maj 2011. 18:13
- :: Samsung SM-G920
- :: Huawei p8 lite
marebrus, ove baterije nije dobro svaki put puniti do 100% zato je tako na stock romu to podešeno tako da se ne napuni do kraja ali je na svakom kuvanom romu ta opcija isključena