Telefon do 300e? Razmisljam o HTC Desire C

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
BjutiXO
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 29. Avg 2012. 14:07
:: ks365

Telefon do 300e? Razmisljam o HTC Desire C

Post od BjutiXO »

E pa dakle, budzet mi je maksimalo 300, ali ne bih oglasi i to, imam lose iskustvo, jelte, telefon po mogucnosti android, zbog svih kul aplikacija keke, TS, kamera bi bila pozeljna oko 5mp, a za bateriju sasvim dovoljno da traje jedan dan, struje ima, punjaca ima pff.
I da izgleda lepo nekako haha.
Konkretno razmisljam o HTC desire C, ali kapiram da ima neke nedostatke pa sam malo sumnjicava ipak.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Re: Telefon do 300e

Post od iLuka »

hoces da uzmes u radnji, legalno, ako sam dobro shvatio? to ti je velika greska u koracima...

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
:: Xiaomi Mi A1
:: Gsmart Aku A1
Kontakt:

Одг: Telefon do 300e

Post od ~Arkan~ »

Za 300e SGS2 mozes laganica da nadjes a njemu Desire C nije ni do kolena :lol:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

luca, a sta ako covek placa preko firme,onda mu nema druge.....
BjutiXO, objasni gde zelis da kupis telefon pa da ti onda suzimo izbor?
D500&E71

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Desire C legalno kosta toliko?!?! :shock:
Najskuplji na crno koji sam video je 185e! Ako bas moras/hoces legalno onda do te cene izgleda i nemas neki izbor, ali na crno imas ogroman izbor! Npr. HTC One V, Desire S ili Samsung Galaxy Ace 2 od telefona sa manjim ekranom, Sony Ericsson Arc ili cak Arc S od telefona vecih dimenzija.... No, sve zavisi kako zelis da uzmes telefon. :)

BjutiXO
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od BjutiXO »

Samu sebe finansiram, zensko sam haha.
Dap, u radnji. Ne znam zasto greska?
Primecujem da svi ovde preporucuju SGS2, jel taj telefon stvarno toooliko dobar au?
Desire c je 268e.

EDIT:
I sta mislite o Samsung
I9000 Galaxy S telefonu i HTC Desire HD? Sad su mi oni nesto zapali za oko jer deluju pristojno a uklapaju se u budzet.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

BjutiXO, wait, wait... U radnji mozes uzeti telefon legalno uz fiskalni, 2 god garancije, a to ti ni ja ne preporucujem posto kradu na tome uzasno... I moz' na crno, bez fiskalnog i uz garanciju prodavca (6 -12 meseci, sve zavisi gde kupis) i tako su ti cene dosta realnije. Tolike pare dati za Desire C koji nema ni blic na kameri je budalastina i cisto bacanje para! :)
Mislim, eto ti cistog primera sa Desire C.... 268€ legalno i 185€ (negde i jeftinije) na crno! 8)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Jednostavno ne mogu da izdrzim a da svuda ne ubacim buvu... :lol: :lol: :lol: Cisto obavestenje za BjutiXO, za te pare mozes preko oglasa da nadjes iPhone4, neogreban, SIMfree.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

BjutiXO, pogledaj Sony Ericson Xperia Arc S i Neo,odlicni su telefoni i imaju dobre kamere,a mogu da se nadju za manje od 300.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ne znam zasto mislis da ces proci bolje ako uzmes u radnji?! licno sam se uverio vise puta a znam i neke koji to rade, da su ti telefoni po radnjama isto sa nekih mreza, free shop-ova itd. placeni po nabavnim cenama 'na crno'' a prodaju se kao legalni telefoni ''od uvoznika''... to je smesno vec postalo...
uzmi ti lepo neki nov preko nasih oglasa, ako ti treba pomoc javi se na PP...
P.S samo da dodam javno, nemam nikakvu korist samo sam siguran da je kupovina preko nasih radnji zesca prevara...

BjutiXO
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od BjutiXO »

Rekla sam gore, imala sam lose iskustvo sa kupovinom preko oglasa, umesto novog i nekoriscenog telefona, stigao je telefon sa unistenom maskom, bez mogucnosti vracanja ili bilo cega.
Sale_M, Neo mi ne deluje lose zapravo. :D
Ne znaam troumim se sad.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

BjutiXO, kad kuoujes oreko oglasa, NIKAD ne uzimas macku u dzaku, nego se nadjes licno sa prodavcem i na licu mesta sve testiras. Sve drugo je stjupidno. Jedini izuzetak je neki prodavac koji ima poprilican renome, i koji je poznat, pa mu se moze verovati, jer nije blesav da unisti svoj renome zbog jednog uredjaja.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

BjutiXO, mozes i u prodavnici proci veoma lose, a da toga ni ne budes svesna. Evo, bas smo imali na forumu jedan primer da je decko kupio nov telefon u radnji sa garancijom i sve ostalo kako to ide i ispostavilo se da je telefon zakljucan na MTS mrezu!!! Zasto je telefon kupljen u radnji koja nema veze sa nekim operaterom i legalno prodaje telefone zakljucan na neku mrezu? SRBIJA! :dry:

kuzobrat
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 06. Maj 2011. 19:17
:: Lumia 520

Post od kuzobrat »

par telefona sam prodao ljudima koji drze "radnje"... telefoni sa mreze....prodao npr galaxy y za 80e nov... sa vip-a...on ga dekodira..da papiic sa nazovi garancijom proda ga za 120e... tako da je u srbiji besmisleno kupovati tako.... sem kod ovlascenih uvoznika..a Arc S se na "crno " nov moze naci za 235e....

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

kuzobrat, sto je besmisleno???
Ti si prodao taj tel jer su ti trebale pare,mogao si cekati kupca preko oglasa i uvaljati ga za npr 100e. To je stvar tvog izbora.
D500&E71

kuzobrat
Mobil fan
Mobil fan

Post od kuzobrat »

pa zato sto svakako kupujes tel.koji je sa mreze..... bilo u radnji..ili "na crno"..a dati 100e razlike... nema potrebe
a prodaoo zato sto sam bio dobar 15 za dan..sto bih cekao... tolika ponuda telefona ...

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

kuzobrat, jedno su ''radnje" koje prodaju telefone sa mreze,a drugo su radnje kao sto su com trade,handy,smartphone shop itd koje prodaju telefone uzete od ovlascenih uvoznika sa obaveznih god garancije.
Retko koja "radnja" ce pristati da ti izda profakturu da joj telefon platis po toj ceni,npr n8 je oko 240e,a na profakturi je oko 40k rsd.
D500&E71

kuzobrat
Mobil fan
Mobil fan

Post od kuzobrat »

upravo to i ima nekom o predjasnjih mojih postova.... ok su ti ovlasceni uvoznici... "divlje"radnje drugo..

Odgovori