Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Re: Samsung Galaxy S2 I9100
Baraba, brate imao sam ja i i9000 9 p1000 i radio sa odinom bruku godina...ali to je tadapravio samsung a sada to pravi kina...iskustva imam vjeruj jakjo puno i sve sam ja to vec probao sto si ti napisao...imam i nandroid bekap ali nema sanse...znaci tel se upali i kako nije uradjen wipe on ne zna sta da pokrene..druga stvar na p 1000 hiljadu puta sam flesovao pit i repartition i on radi ko metak bez problema...tako da ta tvrdnja da sjebe telefon otpada..telefon je izgubio imei i svasta nesto....u zagrebu je na servisu pa cu vidjeti sta je..garancijui ima jos oko 22 mjeseca..al garancija ne vazi..jer kad se spoji na box sve se vidi...ponavljam nije hard brick.....
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
Ako nije hard brick onda se preko Jiga ozivi bez problema.
Tamo lepo pise da se pit NE flesuje,sacekacu ja jos malo pa kad izadje JB pravac servis pa nek se oni zezaju.
Tamo lepo pise da se pit NE flesuje,sacekacu ja jos malo pa kad izadje JB pravac servis pa nek se oni zezaju.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- hirurg
- Banned
- Kontakt:
Behemoth, najveci problem sto ne radi komunikacija sa jigom sto je servisere dovodilo u stanje sta dalje...malo jeziva situacija ali lagano ga prezaljavam...sta je tu je...u utorak cu znati koji je ceh ...a mislio sam da je taj 4.0.4 open europe dobar...ali mi je cak usporavao upis u internu memoriju...ledio racunar i sl...
I ja sam taj skinuo,procitao sam upozorenje i reko bolje da ne diram nista,posto nisam bas vest.Jednom mi je uspelo da fleshujem 4.0.1 ali mi se nije svideo i tu kad sam hteo da ga vratim na GB on se brikuje.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Ja koristim 4.0.4 koji sam updejtovao standardno preko kiesa i ne znam za sada zaista nemam nikakvih problema. Hirurg zaista šteta hoćeš li ga oporavljati ili šta planiraš?
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- hirurg
- Banned
- Kontakt:
oxigen, dok kazu cifru sve cu znati do tada cekam....a sta ne znam ni sam...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
hirurg, i ja sam na SGS uspeo da promenim IMEI sa nekim custom romom, ali je bila moja greska sto nisam isao rom po rom nego na preskoke tj sa GB sam direktno na JB a preskocio ISC i tu mi je ispao problem.
Vracanje je vrlo jednostavno, samo moras naci onaj originalni rom sa kojim si ga i dobio. Skini i spici preko Odina pa ce se vratiti IMEI, mora da proradi. Ovo ukoliko ti ne srede telefon u servisu i ako ga racunar uopste prepoznaje.
Za sada na S2 nemam ama bas nikakvih prituzbi, sve radi bolje nego sto sam ocekivao.
I opet da ponovim, 3 put' meri, 1 seci...
Vracanje je vrlo jednostavno, samo moras naci onaj originalni rom sa kojim si ga i dobio. Skini i spici preko Odina pa ce se vratiti IMEI, mora da proradi. Ovo ukoliko ti ne srede telefon u servisu i ako ga racunar uopste prepoznaje.
Za sada na S2 nemam ama bas nikakvih prituzbi, sve radi bolje nego sto sam ocekivao.
I opet da ponovim, 3 put' meri, 1 seci...
Po nekoj mojoj proceni cifra će biti 150-200eura što nije uopšte malo s obzirom da si sam mob ako si kupio nov platio minimum 450e
Jbg šta reći pare su tu da se troše imao sam sličan problem pošto je meni čim sam kupio mob nakon mesec dana ispao i naprslo staklo ekrana tražili su mi od 150-200e i naravno nisam ga oporavio bilo mi je skupo da dam tolike pare za mobilni, tako da sam se navikao na tu naprslinu na ekranu priznajem dugo mi je trebalo.... Sada mogu da uzmem note ili s3 ali čemu pošto baš ne čuvam mob a cela ta zabava je dosta skupa za srbiju.
Jbg šta reći pare su tu da se troše imao sam sličan problem pošto je meni čim sam kupio mob nakon mesec dana ispao i naprslo staklo ekrana tražili su mi od 150-200e i naravno nisam ga oporavio bilo mi je skupo da dam tolike pare za mobilni, tako da sam se navikao na tu naprslinu na ekranu priznajem dugo mi je trebalo.... Sada mogu da uzmem note ili s3 ali čemu pošto baš ne čuvam mob a cela ta zabava je dosta skupa za srbiju.
hirurg, al ga opravi. :/ Probaj ovo, mozda pomogne, a nista vise ne mozes pokrvariti. http://androidforums.com/vibrant-tips-t ... rrors.html ili ovo http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1757093
I tek ako ne uspes sa ovima, placaj. Nemam vremena da citam sve komentare, ali ovo sa xda izgleda pomaze.
I tek ako ne uspes sa ovima, placaj. Nemam vremena da citam sve komentare, ali ovo sa xda izgleda pomaze.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- hirurg
- Banned
- Kontakt:
hvala ljudi na savjetima ali vec je otisao....kad jave sta i kako cuce se...uglavnom otkupice ga u dijelove to su rekli ako hocu...u utorak ce se znati
kad bi vam rekao da sam sensation driblao na sve nacine...i nista.....

hirurg, brate ne daj telefon pre nego sto probas ovo sto sam ti rekao.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- Azimuth
- Moderator
AnGeL oF LoVe, postoji aplikacija koja se zove BLN control. Na marketu/play store-u ces naci samo free verziju. U njoj cekiraj za sta hoces da ti blinkaju ta dva tastera dole i to je to.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Mislim d abi pomogao tudji backup. Na sgs plus sam jednom sa xda imao mogucnost da skinem rom u zip formatu ili backup-ovan i aj sam odradio sve tim backup-ovanim
Recite mi da li kod vas radi zum kada je video 1080p? Ja sma probao na dva rom-a i to na RR ICS i na RR JB i nece da radi zum ni na jednom, tj ne radi samo kada se snima 1080p, a radi kada se snima 720p
Recite mi da li kod vas radi zum kada je video 1080p? Ja sma probao na dva rom-a i to na RR ICS i na RR JB i nece da radi zum ni na jednom, tj ne radi samo kada se snima 1080p, a radi kada se snima 720p
Note IV N9100 dual
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Azimuth, ja sam mislio da ta aplikacija radi iskljucivo sa odredjenim kastom ("BLN enabled") kernelima.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- hirurg
- Banned
- Kontakt:
xxdulexx napisao:...
druze nemam nijedan od ovih problema radio sam ovo sa xda foruma i nista....jednostavno haos....pocetni simptomi su kad ustekas usb na racunar pocne racunar da ledi..prilikom kopiranja sa interne memorije jako jako sporo ide protok...to je znak da je telefon za udaju...
- Azimuth
- Moderator
tomas.hokenberi, jeste, ne radi na oficijalnim, ali s obzirom da ne postoji jos uvek oficijalni JB za S2, ili nisam u toku sa novinama, kod njega u telefonu je definitivno kuvani rom pa samim tim i kernel kojeg je barem lako promeniti i omoguciti to blinkanje (koje je, barem za mene, prilicno korisno).
Znaci mi cemo dobiti januaraThe Galaxy S2 Update to Jelly Bean build 4.1.1 is expected to start Rolling-out by September or November this year, As always the update will take from 1-2 additional Months to be available to all regions.
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Mozda i u februaru. 
Salu na stranu, mozete li mi reci koliko vam RAM-a jede telefon kada ga ostavite na pocetni ekran?
Ja koristim TSF launcher i kada sa GO Power Master-om pogasim nepotrebne programe i ostavim telefon na pocetni ekran, koristi se negde oko 350-400 Mb RAM-a (ponekad sidje i do 320). Je l' je to malo poviseno ili normalno?

Salu na stranu, mozete li mi reci koliko vam RAM-a jede telefon kada ga ostavite na pocetni ekran?
Ja koristim TSF launcher i kada sa GO Power Master-om pogasim nepotrebne programe i ostavim telefon na pocetni ekran, koristi se negde oko 350-400 Mb RAM-a (ponekad sidje i do 320). Je l' je to malo poviseno ili normalno?
Mislim da je to normalno, dobro. Ja koristim ics 4.0.4 i neka standardna potrošnja je 450-550mb retko kada se spušta ispod 400mb.
Ali i pored tolike potrošnje rama nikada još nije zabagovao.
Koristio sam jedno vreme adv.task kilker ali sam ga izbrisao nema potrebe za tim programom, mislim da sam sistem sebi obezbeđuje dovoljno rama za nesmetan rad
Ali i pored tolike potrošnje rama nikada još nije zabagovao.
Koristio sam jedno vreme adv.task kilker ali sam ga izbrisao nema potrebe za tim programom, mislim da sam sistem sebi obezbeđuje dovoljno rama za nesmetan rad
- hirurg
- Banned
- Kontakt:
iamivan, ne znam sta ce ti task kiler na toliko rama? uostalom on sebi cisti stalno ram....ali 450 mb je normala