MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
shocky
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
:: Samsung A52s

Re: MT:S novosti

Post od shocky »

Na MTS-u ne radi opcija Call reject? Posto probavam sam sebe da odbijem uz neku poruku ali sa drugog broja koji pozivam ne dobijam tu poruku.

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Automatsko obaveštavanje o prenetom broju!
Automatsko obaveštavanje o prenetom broju

Obaveštavamo vas da se od 1. oktobra ukida automatska govorna poruka pre uspostavljanja veze kojom vas informišemo da je korisnik kojeg pozivate preneo svoj broj u drugu mobilnu mrežu.

Korisnici koji i nakon ovog datuma žele da čuju ovu govornu poruku mogu da je aktiviraju od 1. oktobra i to pozivom Korisničkog servisa na broj 064789 u direktnom razgovoru sa našim operaterom. Deaktivaciju mogu izvršiti na isti način.

Mogućnost slušanja govorne poruke nakon 1. oktobra imaju i svi naši biznis korisnici. Da bi je aktivirali, potrebno je da ovlašćeno lice kompanije zahtev sa spiskom Biznet brojeva za koje je potrebno da se ovo obaveštenje aktivira, odnosno deaktivira, dostavi menadžeru Telekoma Srbija ili na e-mail adresu mailto:korisnicki.biznis@telekom.rs.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... snike.html
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

shocky
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od shocky »

shocky napisao:Na MTS-u ne radi opcija Call reject? Posto probavam sam sebe da odbijem uz neku poruku ali sa drugog broja koji pozivam ne dobijam tu poruku.
Hteo bi da obnovim ovo pitanje. Da li je neko probao ovu opciju da kada vas neko pozove odbijete poziv sa odgovarajucom porukum tipa: vozim, nazvacu posle; na sastanku sam itd. Posto sam probao samog sebe da pozivam sa drugog broja i mobilnog ali sem odbijenog poziva nisam dobio poruku. Ne znam da li je ovo opcija koja se posebno aktivira ili MTS je ni nema.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

shocky, to valda trebas da podesis na tvom telefonu, nema veze koja je mreza. Tko nesto postoji na e72 ali ga nisam nikad isprobao.

shocky
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od shocky »

Ja sam podesio, mislim ne vidim vise sta ima da se podesi sem nekih skrvenih opcija ako postoji. Ali ne radi. Isto sam bio probavao i na prethodnom mobilnom 6220c i nista.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Postoji to na Symbian telefonima starim 7-8 godina vec... ne znam kako ti ne radi.... E da, kako odbijas poziv sa reject ili sas crvenim? Kao da sam negde citao da i to ima veze....
Znam da sam na E61 imao tu opciju, reject with a message, i da je poruka isla odmah
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

Vise od godinu dana koristim mt:s postpaid i zadovoljan sam, provera stanja radi kao sat, racuni bez neprijatnih iznenadjenja. Moraju da poprave ponudu telefona koja je katastrofalna. Mts i dalje nudi xperiu ray za nenormalnu cenu dok vip u ponudi ima xperiu u za mnogo manje novca uz slican paket, nisam ni uracunao dodatne povoljnosti (ekomotivaciju i internet dodatak).

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

shocky, gde se to podesava na s2 neznam, ali na symbianu se to podesava u call settings, probaj tu negde da nadjes.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Ranije je provera stanja mts-a za postpaid bila jako loša, neažurirana i kasnila je ranije i par dana. Kakvo je sada stanje, koliko se pravi dnevno preseka. Čuo sam da je sada oko 3 puta dnevno, zna li neko ?

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Jos odavno je provera stanja na mt:s-u sredjena. Mislim u zimu prosle godine, ili jesen. Ja sada koristim telenor postpejd, od juna, a do marta sam koristio mt:s postpejd i mogu ti reci da provera stanja na mt:s-u nista ne zaostaje za telenorovom, mozda je cak i bolja.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

mezzano, hvala na odgovoru, znam da je sređena već neko vreme ali nisam znao koliko je to dobro. Radnica u mts centru kaže da nije sigurna koliko je česta provera, rekla je 2 3 ili 4 puta dnevno :unsure: pa me zanimalo kako stvarno radi.

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

mp3mp3, ja koristim Lelekom postpaid (sada sa 50% popusta, nevažno je to) i provera stanja radi skoro pa savršeno ;) .
Prva 2-3 dana u mesecu stanje je "nedostupno" dok ne obračunaju za prethodni mesec, osim tada radi skoro pa momentalno :blinky: .
Prosto neverovatno za Lelekom ali tako je :oops:

varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Mar 2010. 17:18

Post od varicak »

Da li je moguće da je ponuda telefona u Teleokmu onako bedna kako im je na sajtu? SGS 3 nema uopšte... Da li se možda spremaju za iPhone 5 :P

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Одг: MT:S novosti

Post od pelleruma »

To kod njih ide u talasima.Vec od ponedeljka moze biti totalno drugacije.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

mts ima ugovor sa nekoliko radnji, tako da ako odeš u radnju imaš odličan izbor telefona, što moraš u poslovnici da uzmeš, možeš i u radnjama da sklopiš ugovor i uzmeš fon :)

varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od varicak »

Hocu da uzmem SGS3 pa racunam gde mi je najisplatljivije i uz koji paket i slicno. Zato me je zanimalo to sto nude na sajtu, medjutim ponuda telefona je tuzna.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

varicak, ako imaš mogućnosti uzmi u VIP-u Smart 1100 uz rođendanski popust (1.115,00 RSD) + net dodatak od 1GB (500,00 RSD) i S3 uz tu kombinaciju iznosi 38.490,00 RSD. Teško da od toga postoji povoljnije.

varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od varicak »

Da ne trujemo temu, ali izvodio sam neku matematiku, ne trosim previse "smartova" pa mi je cak i kombinacija smart 550+ekomotivacija mi je OK

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

IDzO, samo je problem što S3 nema nigde, ne u Bg nego nigde u ViP-ovoj poslovnici u SRB. Ono što je ostalo poručili za BG i sve otišlo :smutny:

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Baraba, ako imaju u ponudi na sajtu,sigurno ce dobiti uskoro opet,jer njima je i cilj da sto vise prodaju.. :wink:

Odgovori