Ovako...vec par dana razgledam sve moguce opcije i razmisljam se izmedju par modela..znaci Xperia Neo L, LG L7, Alcatel 0t995.... Nisam neki hardcore gamer da mi treba quad core procesor i 2gb rama i sta vec , uglavnom mi treba kvalitetan telefon i da ima ekran 4" i navise
Sad dajte savete...moze i neki polovan..gledao sam SII ali skupooo
Jel gledas u ,,legalnim'' radnjama ili i preko oglasa? Za ove pare mozes da uzmes preko oglasa polovan HTC Sensation ili nov SE Arc S koji su ti bolji od svih navedenih modela.
Pa najverovatnije cu uzeti Arc S u telenoru..na pretplatu...posto sam navikao da idem na racun
Ili cu da uzmem S2 ako nadjem neki za 250evrica, manje vise
S2 je bolji od Arc S a ? Ali na oba moze ICS os? Ja sam Neo L hteo da uzmem zato sto fabricki ima v4.0.4 ugradjen
Da, verovatno cu S2 ..video sam par oglasa ovde za 280e...al brate..nekako mi rizicno to,strah me gledao sam neki review Arc S i Galaxy S2 .. i jedino sto Arc ima bolje od S2 je to sto je malo lepsi...inace S2 ga dere u svemu samo da nabacim ICS
Ja sam preko motivacije u Vipu uzeo Huawei ascend P1 za 19500. paket smart 550 + 1gb neta. Telefon je odlican, rame uz rame sa S2, u nekim segmentima i bolji, meni je predobar u svakom smislu. Ako zelis malo da pristedis, ili dobro da prodjes, moj predlog je da razmotris ovu opciju
Nisam imao prilike da duze isprobam Huawei P1,(osim nekoliko munuta u Telenoru),delovao je brz i lepo uradjen ali,drugari koji imaju svoj servis telefona me odvratise od kupovine.Kazu,telefon nema nikakvu podrsku,nema rezernih delova a problema ima jos od nabavke dodatne opreme a o tome da ga ispustite ili ostetite na neki drugi nacin,mozete ga baciti.Za Samsung mozete naci sve sto pozelite.
ako uzimas na pretplatu na primer kod vipa a nisi fan gamer i neces da radis neke zahtevne operacije onda lg l7 nije los kako god hoces platis 2500din a ostatak das za pretplati za tarifni paket 1100 smartova plus 1gb neta ili manji smart a veci paket sa netom a ostatak od 250e imas da placas pretplatu plus sto imas 2g garanciju ili zte grand x.imas u handy uz mts pakete a mozda kupis za kes a pretplata sa popustom.sedni izracunaj i dobijes rezultat koji tebi najvise odgovara.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.