Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S2 I9100
Ja sam skinuo telefon jutros oko pola 10 sa punjaca,baterija je sad na 61%.A prilicno sam ga koristio danas.Osetno duze traje na ICS-u.Promenio sam i launcher,sad je Apex.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Pozdrav kolege. Jedno pitanje, da li mogu nekako ovaj mob pretvoriti u wi-fi karticu, da telefon prima signal sa wifi rutera i prosledjuje ga kompu preko usb kabla? Kontam da mogu da delim 3G vezu telefona preko PdaNet-a i to radi bez problema, ali mi je na poslu potrebno, posto na tom kompu nemam ni mreznu karticu ni onu standardnu bezicnu karticu. Nadam se da me razumete, da prihvata bezicni internet sa Huawei modema i prosledjuje kompu prako usb kabla, na racunaru je windows XP.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
presvega, zasto uopste koristis PdaNet i slicno za USB tethering kada na S2 imas sve sto ti je potrebno za to? Imas USB tethering koji ce ti deliti GPRS/3G ako koristis mobilnu mrezu, odnosno WiFi ako koristis WiFi.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
USb tetering je sjajna opcija! Ja sam npr provalio foru kako d azavaram moje wifi operatere koji su nam blokirali port-ove za torrente tako da niko u dve opstine gde oni daju svoju uslugu ne moze nista da skida preko torrenta,a na zalost nemamo kablovski net ili adsl. Zato je meni palo na pamet da napravim bezicnu vezu telefonom i da se nakacim kompom na nju i na taj nacin razbijem zastitu operatera i pokrenem download, tj pokupim pirseve i onda smao prebacim konekciju na mog operatera i nastavi mi se download 

Note IV N9100 dual
Kada sam probao na windowsu XP nikako nije htelo da proradi, jednostavno se na telefonu ne desava nista, pa sam morao da instaliram neki alternativni program. Evo kod kuce USB tethering na sedmici radi bez problema i preko WI-FI, probacu sutra jos jednom na tom kompu gde je XP, pa cu da vidim...Mada u onom help ,meniju pokazuje da usb tethering radi sa sedmicom, vistom i linuksom, pa sam mislio da postoji neki alternativni programcic koji ce mi zavrsiti posao....Evo slike:
http://postimage.org/image/5zar90hmv/
http://postimage.org/image/5zar90hmv/
- tomas.hokenberi
- Moderator
presvega, potrebno je da OS ume da koristi USB networking. Windows XP (i raniji) zato nisu podrzani "as is" vec moras imati instaliran i Samsung Kies. Pre toga skini datoteku tetherxp.inf i instaliraj je.
Ok, probacu to sutra, pa javljam sta je bilo...Mada sam probao danas sa PdaNet-om i proradio je teethering bez problema...
danas mi je nudio jedan lik na poslu sgs2 star mesec dana sa mts mreze gotovo tako reci nov nema nijednu tackicu na sebi u garanciji je jos 22meseca i nesto dana za 230evra jer mu trebaju hitno pare ali sam se ipak odlicio da skupim kes za sgs note a sad sam usao u neke radove kuci pa ce neki dobar sgs note malo sacekati dali je to povoljno za 239evra jer moram da mu javim sutra sta sam odlucio inace tel koristi kuci nenosi ga nigde ni u u grad ni na posao znaci 101 posto ispravan fon bezana.
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Одг: Samsung Galaxy S2 I9100
Druze to ti vrijedi ako je ocuvan svaku paru....ne oklevaj...280 evra je najnize i to ostecen...
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
Uzimaj i ne razmisljaj mnogo,ako je nov kao sto kazes to je prilika koju ces sad da imas i nikad vise
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Ha, ha...Onda i ja pustam sutra oglas ovde u temi, razmisljam da ''ozenim'' svoj SGS2 (naleteo neki note) tako za neke slicne pare...jedino sto moj ima i zagg shield zalepljen full body... 
P.S. Šala je u pitanju....

P.S. Šala je u pitanju....
Poslednja izmena od presvega u Uto, 18. Sep 2012. 19:20, izmenjeno 1 put ukupno.
- tomas.hokenberi
- Moderator
presvega, na temi da pustas oglas vala neces, odmah ce biti obrisan. Za oglase imas "Male oglase" i posebnu temu za oglase.
kupljen sgs2 za 240e od kolege dao sam 10evra vise jel tel vredi i vise od ove cene telefon je bukvalno nov nocijat coveku trebaju pare hitno.tel je crne boje u ful pakovanju sa 2god garancije kupljen u mts inace je sim free samo je prosao kroz moju ruku i dao sam ga bratu on je iskesirao pare.ja sam vise za sgs note ali ce on da saceka dok se neskupi 400 evrica za sada lg l7 zadovoljava moje potrebe.imam neke poslove oko kuce pa su pare otisle na tu investiciju.trazicu od telenora ako hoceju da daju sgs note za neku razumnu cenu uz paket prenesi i surfuj 1000 u julu 2013 ako bude bio u ponudi tada ili menjam mrezu u mts ili vip. ima dotle jos vremena.covek je kupio tel na rate u mts i skrslo mu je da mu hitno trebaju pare da se snadje za nekih 3h,sta da se tadi kad je tako.
- hirurg
- Banned
- Kontakt:
Nenad-77, brate sta ti naprica
))al dobro bitno da si ti uzeo telefon i da su svi zadovoljni i ti i kolega i brat, ti cekaj note dok sakupis jos 400 evrica, jer otisle pare na kucne investicije

Samo da javim da je proradio usb tethering na windows-u XP bez problema instaliranjem ovog malog fajla '' tetherxp.inf '' i to cak bez instaliranja kies-a (koji nije hteo jer trazi najmanje XP SP3), dakle sad bez problema hvata signal sa wirelessa i salje je na komp preko usb. Pozdrav i hvala!
- hirurg
- Banned
- Kontakt:
Одг: Samsung Galaxy S2 I9100
Ima li ovaj telwfon opciju da putem usb kabla dobija internet sa racunara??? Sensation je to radio?