Galaxy Note N7000 16GB ili Galaxy Nexus?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Vanzemaljac
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 04. Maj 2010. 18:18
:: Samsung Galaxy S III

Galaxy Note N7000 16GB ili Galaxy Nexus?

Post od Vanzemaljac »

Trebao bih da izaberem telefon koji ce me sluziti narednih godinu ili dve dana,pa molim vas ako moze pomoc da odaberem bolji od ova dva:)
LG G2
Miniii <3

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Re: Galaxy Note N7000 16GB ili Galaxy Nexus?

Post od acamatic »

Vanzemaljac, pa pazi ovako po karakteristikama ti je jaci note,ali po meni ima i manu sto je dosta glomazan(mozda to tebi nece smetati..) tako da ne verujem da ces moci da ga nosis u nekim uskim farmericama ili trenerkama...Ako ti ne smeta njegova "glomaznost" onda slobodno uzmi note,mada i ako uzmes nexus sigurno neces pogresiti..

ione
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 24. Feb 2009. 07:28

Одг: Galaxy Note N7000 16GB ili Galaxy Nexus?

Post od ione »

Note jeste veliki(ogroman) telefon ali ne i toliko veliki da se ne moze nositi u regularnoj garderobi, ne treba skolski ranac, dovoljne su farke :-) Kada je buraz pazario Note salili smo se sa njegovim "televizorom'' do bola. Kada stavi tel. na sto pridrzavam drugu stranu stola da ne prevagne, u mob. sopu trazimo futrole za televizor, prolazim pored satora za dve osobe i naglas razmisljam da li je takav sator dovoljan za Note-a i slicne sale i posalice na bratov i racun fenomenalnog Note-a. Posle veoma kratkog vremena prilagodjavanja na gabarite Note staje lagano u farke, koristi se izuzetno lagano i ono sto je najvaznije posle Note-a ne prelazi se na manji ekran...Buraz uziva uz Note, razmislja i o Note II a moj sledeci tel. ce sigurno biti Note. Ako ti velicina samog mobilnog aparata ne predstavlja problem(ne vidim zasto bi otvarao temu da je drugacije) i dosta surfujes, gledas video sadrzaje, pises beleske, citas ...zakljucak se sam namece :-) P.S. Nex je odlican telefon.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Vanzemaljac, da li si imao prilike držati oba telefona u ruci? To kažem zbog korištenja Notea jer nije baš kompaktan. Hardverski su oni približno isti iako je Note malo jači, s tim što Nexus ima čisti Android i povlašten je u smislu dobijanja updatea jer je to "Google phone". :) Mana na Nexusu može biti to što nema mogućnost korištenja memorijske kartice već si ograničen na 16GB (tačnije imaš oko 11,5GB na raspolaganju). Note ima i nešto bolju kameru (i prednju i zadnju).

Vanzemaljac
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 04. Maj 2010. 18:18
:: Samsung Galaxy S III

Post od Vanzemaljac »

janka_88 drzao sam Note u ruci i uopste mi nije prevelik.. :)
A jel ce Note imati zvanicne upadate-ove ics,jb i tako to?
LG G2
Miniii <3

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Vanzemaljac, koliko sam upoznat ICS je dobio već ali nisam siguran, a poprilično sam siguran da je planiran update na JB i za Note krajem godine... :)

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Vanzemaljac, Note ima ICS, a pošto si naveo da ti ne smeta njegova veličina onda nema šta da razmišljaš, uzmi Note :wink: .
Ipak je klasa za sebe, i nema konkurenciju

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ноте
Note IV N9100 dual

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Post od hirurg »

Ma druze bjezi od samsunga...imam ga i nikom ne preporucujem na duze staze...uzmi brate one x
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

A moje iskustvo je kontra od hirurg-ovog, samsung mi se baš pokazao kao dobar, iako nekad nisam ni mogao da zamislim da ću kupiti samsung i toliko su mi bili odbojni, ali dolaskom androida sve se promenilo.
Al da ne trolujemo temu, oba su dobre mašine, lepo ti istestiraj oba i odluči se, nećeš pogrešiti koji god da uzmeš. Ako ti note nije prevelik ja bih išao na njega.

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Note definitivno,nema sta mnogo da se razmisljas,kao sto rekose ljudi ako ti ne smeta njegova velicina
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ako ti dimenzije zaista ne predstavljaju problem i ako si siguran da ti nece predstavljati, onda definitivno Note.

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Ako ti veličina nije problem, onda Note. Nexus ima prednost u redovnom update-u, ali je generalno Note bolji telefon.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Odgovori