Najbolje multimedijalno resenje
Najbolje multimedijalno resenje
Nadam se da ce mi neko pomoci oko izbora pri kupovini telefona sada kad sam se totalno razocarao u svog dugogodisnjeg favorita a to su nokia telefoni. Prvo ne zelim da razocaram ljubitelje ovog proizvodjaca, naprotiv i dalje mislim da je nokia veliko ime ali mi prosto neki njeni gafovi nisu jasni. Moje negativno iskustvo koje cu navesti bi moglo da bude ujedno i smernica sta zelim od novog telefona. Naime posedovao sam nokiu e 52 i tvrdim da je to retko lep telefon sto se tice onih koji vole numericku tastaturu i malo klasicniji dizajn ali ono sto je po meni bila glavna odlika nokia a to je tehnicka postojanost u mom slucaju se izjalovilo i telefon koji sam cuvao sto bi se reklo u vati je prestao sa radom i nije ga moguce popraviti jer se navodno procesor koji je na nekim kuglicama odlemio. Drugo sto me je razocaralo je da telefon koji je bar 5 puta skuplji od nekih ranijih modela soni eriksona nema auto fokus a erikson od 40 evra ga ima.
Dakle rukovodeci se korisnom preporukom administratora navescu precizno sta zelim od telefona. Kao prvo on spada u multimedijalnu grupu jer mi je zbog slikanja dokumenata iz bliza potreban auto fokus. Donja granica u megapikselima je 3. Potrebno je da ima i funkciju snimanja glasa i to u waw formatu. Volim numericku tastaturu i displej koji nije manji od onog koji ima nokia e 52. Dve poslednje opcije mi daju za pravo da se nadam da taj telefon onda moze imati trajniju bateriju jer veliki monitori i tac skrin trose mnogo energije. Nokia e 52 je imala sjajnu bateriju koja je po mnogima rekorder sto se tice telefona uopste.
Ne treba mi navigacija, internet itd sto mi mozda daje sansu da nadjem zeljeni telefon za oko 100 eura. Izbor prizvodjaca prepustam vama jer imam utisak da su sada svi izjednaceni po kvalitetu.
Hvala na pomoci i pozdrav od Zwonka
Dakle rukovodeci se korisnom preporukom administratora navescu precizno sta zelim od telefona. Kao prvo on spada u multimedijalnu grupu jer mi je zbog slikanja dokumenata iz bliza potreban auto fokus. Donja granica u megapikselima je 3. Potrebno je da ima i funkciju snimanja glasa i to u waw formatu. Volim numericku tastaturu i displej koji nije manji od onog koji ima nokia e 52. Dve poslednje opcije mi daju za pravo da se nadam da taj telefon onda moze imati trajniju bateriju jer veliki monitori i tac skrin trose mnogo energije. Nokia e 52 je imala sjajnu bateriju koja je po mnogima rekorder sto se tice telefona uopste.
Ne treba mi navigacija, internet itd sto mi mozda daje sansu da nadjem zeljeni telefon za oko 100 eura. Izbor prizvodjaca prepustam vama jer imam utisak da su sada svi izjednaceni po kvalitetu.
Hvala na pomoci i pozdrav od Zwonka
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Re: Najbolje multimedijalno resenje
Zwonko, bojim se da sve to sto trazis tesko naci za 100 evra, ako zelis da kupis novi telefon, a da bude vredno kupovine.
Inace to sto trazis nije multimedijalni telefon, posto postojanje autofokusa nije dovoljno da se neki telefon proglasi multimedijalnim.
Medju telefonima do 100 evra ces najteze naci autofokus. Jedino mozda Samsung Primo
Inace to sto trazis nije multimedijalni telefon, posto postojanje autofokusa nije dovoljno da se neki telefon proglasi multimedijalnim.
Medju telefonima do 100 evra ces najteze naci autofokus. Jedino mozda Samsung Primo
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Zwonko, pogledaj nokie e72,znam da si se razocarao u taj brend ali za 100e mozes uzeti polovnu dobro ocuvanu e72 koja zadovoljava sve tvoje kriterijume.....
Nepostojanje af na e-seriji nije nista cudno jer je to serija pravljena za bizni korsinike,a njima takve opcije nista ne znace.
Nepostojanje af na e-seriji nije nista cudno jer je to serija pravljena za bizni korsinike,a njima takve opcije nista ne znace.
D500&E71
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
loki13, e72 ima auto fokus i dobru kameru.
I ja sam hteo da mu predlozim nesto iz e ili n serije ali on nezeli 2,4 inc. ekrane i nevole symbian.
Poslovnim ljudima je bas i potrebna kamera sa af. radi slikanje teksta ili dokumenata.
I ja sam hteo da mu predlozim nesto iz e ili n serije ali on nezeli 2,4 inc. ekrane i nevole symbian.
Poslovnim ljudima je bas i potrebna kamera sa af. radi slikanje teksta ili dokumenata.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Za te pare mozda uspes da nadjes htc desire koji je super tel, ali na zalost ima losu bateriju, a kamera mu je solidna, a uz sve to mozes da ubacis iGO navigaciju koja je i funkcioalna i estetski lepa
Note IV N9100 dual
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Deksi, koliko se secam pocetak e serije je bio e50,e60,e61,e70 od kojih je samo e70 imao kameru...ostali nisu...
potom su dosli e51 (imao je kameru,ali je postojao aparat i bez kamere),e61i....tek u trecoj generaciji se kamera odomacila u e seriji sa e66/e71/e75....
A jedini aparat iz e serije koji ima af je upravo e72,nijedan pre njega niti posle njega ga nema (e6,e7 .....)
potom su dosli e51 (imao je kameru,ali je postojao aparat i bez kamere),e61i....tek u trecoj generaciji se kamera odomacila u e seriji sa e66/e71/e75....
A jedini aparat iz e serije koji ima af je upravo e72,nijedan pre njega niti posle njega ga nema (e6,e7 .....)
D500&E71
loki13, i e71 ima autofokus, ali je kamera na e72 neuporedivo bolja, jedna od najboljih 5mp kamera na nokia telefonima, kad se izuzmu n82 i 6220 classic
::luv phonez::
- toda81
- Prijatelj foruma
Ja sam odusevljen kakve slike pravi nokia n82. Nisu bolje od slika koje pravi sgs2, ali su odlicne
Note IV N9100 dual
toda81, ne bih se slozio sa tobom. probaj nocne fotke na oba uredjaja, razlika je ooogromna u korist n82
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
loki13, ja sam te razumeo da si misleo konkretno za e72 da on nema af i hteo sam samo da te ispravim.
Ma e72 je vrlo dobar telefon, samo kad bi internet radio na operi mobile i ekran bio 2,6 inca onda bi bio i odlican.
A Zvonka nema da napise sta je uradio???
Ma e72 je vrlo dobar telefon, samo kad bi internet radio na operi mobile i ekran bio 2,6 inca onda bi bio i odlican.
A Zvonka nema da napise sta je uradio???
- toda81
- Prijatelj foruma
djoxie, mislis u mrklom mraku ili? Sad sam trenutno bez n82 jer mi je ispao i slomio se ekran pa razmisljam vredi li dati 3000din za novi ekran jer su mi u servisu rekli da imaju dve vrste ekrana, jedan za 2000din koji se navodno lose vidi na suncu i drugi od 3000din koji je navodno original
Note IV N9100 dual
toda81, generalno slike nocu, tipa iz izlaska, klubova, losije osvetljenih prostorija, n82 kida. kao i 6220 classic, a to mu dodje isto, jer je kamera ista
- toda81
- Prijatelj foruma
djoxie, probacu da slikam sa oba tel kada budem sredio n82
Note IV N9100 dual