Zanima me sta ima na trzistu da ne prelazi 200€, da je sa hardwerskom qwerty tastaturom, minimalno X2 1GHz cpu i da je oko 4". Mozda bi bilo ok 3.7" ali ispod mi se ne ide.
Telefon mi se pokvario te malo planiram o kupovini novohg i ako nisam u situaciji da to trenutno rijesim. Interesuje me telefon sa hardwerskom tastaturom jer mi je prilicno "neogodno" kucanje po ekranu a mozda i zbog dvije godine navike na hardwerskoj tastaturi kod GW620.
Ono sto sam najblize nasao jeste experia pro koja je sa 3.7" ekranom i 1GHz procesorom sto mi bas nije primalmljivo. Da je na 1.4GHz bilo bi ok.
Drugo nesto bas i nisam nasao bilo da je i skuplje pa me zanima da li uopste takvih telefona ima da se kupi.
Qwerty androidi
Re: Qwerty androidi
Tesko da ces da nadjes to sto trazis, al imas....Desire Z, Motorola Milestone 1 i 2, jos par motorolinih modela ima, xperia pro
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
napalm death, najbolje sto sam kod nas video u prodaju, a da je do 200e je ovo...
- http://www.gsmarena.com/motorola_milestone_2-3495.php
A za malo vise para imas ovo...
- http://www.gsmarena.com/motorola_milest ... 0-4349.php
...ako uspes da nadjes. Ja nisam...
- http://www.gsmarena.com/motorola_milestone_2-3495.php
A za malo vise para imas ovo...
- http://www.gsmarena.com/motorola_milest ... 0-4349.php
...ako uspes da nadjes. Ja nisam...

- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Ma da, tu je to. Mozda Milestone 3 ali sumnjam da je ispod 200€ dok je i on 1GHz jendojezgreni.
Kao sto sam rekao, experia pro je ok ali mi se ne uzima telefon koji je u startu star dok se sada vec uredno nosaju x4 CPU telefoni
Kao sto sam rekao, experia pro je ok ali mi se ne uzima telefon koji je u startu star dok se sada vec uredno nosaju x4 CPU telefoni
-
- Sertifikovani Trol
napalm death, Milestone 3 ima isti chipset kao Motorola RAZR, jedino je CPU dual core na 1GHz, ne na 1.2, ali se to moze resiti cistim OC-om. A sad sam bas malo prekopao radnje koje imaju sajtove i nigde ga nema u ponudi... Inace moja slobodna procena bi bila da mu je cena min. 300e.
- napalm death
- Mobil manijak
Da da, moja greska, telefon je dualcore. A i to.. cijena nije za moj budjet. Ocito cu morati odustati od qwerty.
-
- Sertifikovani Trol
napalm death, izgleda da ti se tako pise... bas sam prekopao sve telefone koji se slazu sa tvojim kriterijumom, ali ili su skupi ili ih nema na nasem trzistu... 

- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
napalm death, postavio si dosta nisku cenu za to sto ocekujes od telefona, preostaje ti samo da spustis kriterijume u specifikacijama ili povecas kolicinu novaca koje treba izbrojati. Njagore od svega je sto i sa vecim budzetom nema neke guje sa hw tastaturom.
D500&E71
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Video sam po oglasima Xperia pro za taj iznos. Odličan mob. Vredi svaku paru.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- napalm death
- Mobil manijak
loki13, I ja vidim.. ocito. Ne mora biti x2, neka je CPU na 1.4 single core. Ali nema ni takvog. Jedino je MILESTONE 3 ono sto meni treba a mislim da cu prije zaobici qwerty nego uzeti "star" telefon u startu dok spomenutu motorolu nisam nasao.. a vjerovatno je i skuplja od toga sto trazim.
Odokativno gledajuci, experia play se moze naci za 175€ nova. Neka je qwerty umjesto gamepad tipki i neka ima 1.4 GHz, realna bi bila cijena oko 200€. Taj telefon je istina star oko godinu i nesto ali nisam ni mislio uzeti najnoviji model, vec samo da se uklapa hardwerski sa novim telefonima.. da ih donekle prati.
Samo je stvarno cudno sto qwerty telefoni uopste ne "postoje". Koliko vidim niti je LG nastavio sa qwerty nakon gw620, niti HTC nakon Z modela. Sony ih ima ali ..3.7" single core 1GHz je out of date za mene. Da je makar 1.4 GHz ili 1GHz X2, manji ekran bi pretrpio.
Odokativno gledajuci, experia play se moze naci za 175€ nova. Neka je qwerty umjesto gamepad tipki i neka ima 1.4 GHz, realna bi bila cijena oko 200€. Taj telefon je istina star oko godinu i nesto ali nisam ni mislio uzeti najnoviji model, vec samo da se uklapa hardwerski sa novim telefonima.. da ih donekle prati.
Samo je stvarno cudno sto qwerty telefoni uopste ne "postoje". Koliko vidim niti je LG nastavio sa qwerty nakon gw620, niti HTC nakon Z modela. Sony ih ima ali ..3.7" single core 1GHz je out of date za mene. Da je makar 1.4 GHz ili 1GHz X2, manji ekran bi pretrpio.