Baraba, pazi on je negativno pomenut u tom kontekstu , ja imam S2 sa CM 9.1 prilicno ga muzem i nemam takav problem ,ako preteram nema sanse da doceka kraj dana kao ni bilo koji drugi model sa velikim ekranom
S3 mi ima najboli ortak oficijalni rom ,ako ga mnogo koristi puca mu baterija pre kraja dana ,mislim da je problem baterije sa svim tacskrin telefonima evidentan ,kod nekih neki odredjeni rom pomaze kod nekih nista ne pomaze,napominjem ako se koriste mnogo,mislim da nema tog modela koji ce docekati kraj dana.Jedino resenje po meni ili druga baterija puna koja se moze ubaciti kad ova prva rikne ili neki model pojacane baterije sa koima nemam neko iskustvo, pa ne bih ni pricao o tome
Tebi svaka cast ako toliko dobro poznajes te telefone ja licno preferiram samsung, ostale modele iskljucivo poznajem preko ljudi sa kojima komuniciram,druzim se i koji imaju te modele .ne dajem svoje misljenje zato sto sam ga drzao u rukama 5m ili pola sata, vec na osnovu onoga sto mi kazu ljudi koji ga poseduju vise meseci ili bar 2-3-4 nedelje,jer to sto ih ja cackam kad se vidimo konkretno meni nista ne znaci, niti na osnovu toga mogu bilo kome drugome reci ista o tome telefonu,vec samo preneti svojim recima utiske tog nekoga ko ga poseduje neko odredjeno vreme
Naravno ovo zadnje se ne odnosi na tebe niti na bilo koga drugoga odredjeno da se ne uvredite ,to sam cisto napisao jer ponekada imam utisak da se na osnovu 5m drzanja nekoga tekefona ljudima daju informacije ,kakav je to telefon itd,sto je totalna glupost i dezinformisanje ,sto neki ljudi ovde konstatno rade, kao da imaju kuci 106 modela i svaki dan ih koriste,daj boze da jednom budemo u takvoj mogucnosti naravno