Da li uzeti iPhone 5 ili cekati WP 8?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Re: Sta sad?

Post od acamatic »

fannY, polako ti sa tim telefonima,ovde je sada vec rasprava ko koga nije zvao.. :lol: :lol: haha malo sale..
Ne znam zasto ne zelis da sacekas wp8,mozda ce pokazati sasvim suprotnost od onoga sta mi mislimo,ok ako neces da cekas to je ipak tvoj stav i to postujem,pa za android pa bre mislim da ti ne gine s3,jeste malo bzvz kada vidis da svako skoro oko tebe ima taj telefon,ali jbg ti te i ne zanimaju jer ti sto su kupili telefon taj takav ce da im i ostane(ako me razumes-te sta hocu da kazem).Evo bas danas sam video dvojicu kako nose n8,jednog na poslu,drugog u kaficu,i kada sam pogledao softver je pocetni s^3,jedan je barem promenio temu,a ovaj drugi nije ni to,e sada moze neko da kaze pa sta ako je kupio telefon skoro,ne ne nije jer su im telefoni po izgledu dosta stari,ako me razumete sta hocu da kazem...

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

fannY, koliko god da si finansijki sposoban, Iphone5 je jednostavno precenjen fon.
nikakvu ekskluzivu neces da dobijes sa njim, daces puno para.

egzotičniji su mi htc modeli, ako bas neces samsung.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

mrkixxx, to sam i ja kontao,al mislio sam ono sad kad posle koliko menjam telefon,da uzmem i da sam miran.One X ili neki drugi predlog?

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

fannY napisao:Jel ima nesto da je u rangu S3 ,posto njega svi imaju?
Nema, osim ako sačekaš da izađe One X +, običan One X se nije proslavio i zato je izbačen model sa ispravljenim nedostacima, da li će se i na One X + ljuljati ekran to jbg. Što se tiče toga da S3 imaju svi :uhuh: Moj kolega ima S3 i koristi ga za pozive i poruke, kada je uzeo moj S3 pitao me koji je ovo telefon, kako je dobar, vidi šta sve može... toliko što svi imaju S3 :)

fannY
Expert
Expert

Post od fannY »

Baraba, kako je ocajna ponuda :shock: ,a kad bi One X+ trebao da izadje? :)

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

@fannY
Jesi razmišljao o Sony-ju? Xperia T?
Doduše, tek treba da se pojavi. :)

fannY
Expert
Expert

Post od fannY »

vla-do, nisam neki ljubitelj Sony-a :) A kakav je HTC One XL? :)

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

One XL je One S u kucistu One X-a. :)

fannY
Expert
Expert

Post od fannY »

Izgleda da mi se smesi SGS 3,jedino ako ne izadje nesto bolje.:)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

fannY, ovaj mesec je izašao HTC One X+ ali nije se još pojavio kod nas. Za sada po meni S3 što je i bio moj izbor. Crni izgleda ekstra i nema ga kod operatera, mnogo moćnije i lepše od teget plavih, moje je beli i volim beli fon, mada da je imao tada crni definitivno bih uzeo crni (crni nema od starta već su se kasnije pojavile 4 boje među kojima je crna).

Sad, kratko sam čačkao iP5 i sjajno leži u ruci, ekran razbija, stvarno je odrađen tip top i verovatno bih ga uzeo da ima da se kupi legalno ovde (mana je samo što nema JB (jailbreak) za njega), ovako mi je iOS6 isti kao i sad na 3GS iOS3, čak i 3GS mi dođe funkcionalniji zbog JB. Ako ti nije hitno sačekaj HTC One X+ ili ako ti nije prevelik Note 2 pogledaj, Note 2 mi se mnogo sviđa ali nikako da uklopim te dimenzije u moje šake. Ako nećeš da čekaš a Note 2 ti je prevelik uzmi S3 ili iP5, ne znam šta bih ti još predložio, to je to. Moraš da ih uzmeš u ruku i vidiš kako ti leži, možda ti je velik S3 i nemaš prijatan osećaj u ruci, nekom je taman i voli veći displej. Sa druge strane imaš u kafiću temu da vidiš koliko gura baterija na S3, kod ovog drugara baterija na iP5 pola dana (mada ima dosta razgovora ali jbt :shock: to me nerviralo na S2 što je najveći razlog zamene S2, moram da nosim punjač sa sobom i gde god vidim šteker puni).

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Baraba, uzmi bilo koji fon i drndaj ga maksimalno ,(mislim na telefone sa vecim ekranom)punices ga non stop ,ne shvatam kakve verze to ima samo sa S2.pricas kako si drndao brdo telefona a onda izjavis kako si jedino sa S2 imao problem vezano za kratko trajanje baterije,ili ti nisi video te druge telefone ili je tvoj S2 bio neki poseban model .druze siris dezinformacije bespotrebno
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Sta sad?

Post od miodrage »

Baraba citao sam tvoj post i krstio se levom i desnom, ti odusevljen "peticom"? Znaci definitivno ce biti neko nevreme;)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

fannY
Expert
Expert

Post od fannY »

Baraba, vazi druze,sacekacu jos malo ,pa cu uporediti S3 i One X+ i uzeti jedan od njih.:)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

kvaka33, šta da ti kažem, komentarišem samo telefone koje sam imao/koristio, mada sam više pizdeo na baterije kod HTC (ako pretražiš moje komentare) :)
Nije S2 u mom komentaru pomenut kao telefon koji ima najslabiju bateriju već u poređenju sa S3 da S3 ima mnogo bolju bateriju sa kojom sam konačno zadovoljan za android uređaj sa velikim displejom (pod tim mislim da će mi sigurno izdržati od ujutru do uveče ma kako ga koristio):
viewtopic.php?f=2&t=25775

miodrage, najviše mi se svideo kako leži u ruci i displej, ali mi displej dođe mali posle S3, baterija mu je definitivno problem, neke stvari brže otvori S3 nešto iP5, S3 se brže pali... sve mogu oba i oba su vrhunski uređaji (S3 i iP5), nije imao ništa dodatno instalirano pa nisam mogao da ga opteretim nečim (lika to i ne zanima niti zna nešto da instalira, kada sam mu pokazao šta sve imam instalirano u S3 on wow kakav telefon, a ja u sebi aaaaaa). Razumem te kad kažeš da aplle mora nešto da promeni u sistemu jer su im isti, ništa ne menjaju da kažem wow, dođe mi isti kao 3gs samo nije spor kao 3gs.

fannY, ako ne žuriš sačekaj, ali ako sačekaš malo i još malo znaj da posle valja sačekati i novi nexus pa novi S4 ... :D

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Baraba, pazi on je negativno pomenut u tom kontekstu , ja imam S2 sa CM 9.1 prilicno ga muzem i nemam takav problem ,ako preteram nema sanse da doceka kraj dana kao ni bilo koji drugi model sa velikim ekranom
S3 mi ima najboli ortak oficijalni rom ,ako ga mnogo koristi puca mu baterija pre kraja dana ,mislim da je problem baterije sa svim tacskrin telefonima evidentan ,kod nekih neki odredjeni rom pomaze kod nekih nista ne pomaze,napominjem ako se koriste mnogo,mislim da nema tog modela koji ce docekati kraj dana.Jedino resenje po meni ili druga baterija puna koja se moze ubaciti kad ova prva rikne ili neki model pojacane baterije sa koima nemam neko iskustvo, pa ne bih ni pricao o tome
Tebi svaka cast ako toliko dobro poznajes te telefone ja licno preferiram samsung, ostale modele iskljucivo poznajem preko ljudi sa kojima komuniciram,druzim se i koji imaju te modele .ne dajem svoje misljenje zato sto sam ga drzao u rukama 5m ili pola sata, vec na osnovu onoga sto mi kazu ljudi koji ga poseduju vise meseci ili bar 2-3-4 nedelje,jer to sto ih ja cackam kad se vidimo konkretno meni nista ne znaci, niti na osnovu toga mogu bilo kome drugome reci ista o tome telefonu,vec samo preneti svojim recima utiske tog nekoga ko ga poseduje neko odredjeno vreme
Naravno ovo zadnje se ne odnosi na tebe niti na bilo koga drugoga odredjeno da se ne uvredite ,to sam cisto napisao jer ponekada imam utisak da se na osnovu 5m drzanja nekoga tekefona ljudima daju informacije ,kakav je to telefon itd,sto je totalna glupost i dezinformisanje ,sto neki ljudi ovde konstatno rade, kao da imaju kuci 106 modela i svaki dan ih koriste,daj boze da jednom budemo u takvoj mogucnosti naravno :)
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Da, nego kakve sve to ima veze samnom što sam 1god. imao S2 a sada S3? Smatram da mogu da ih uporedim. Mogu da kukam na S2 koliko mi volja što se tiče baterije. Imaš gore link do teme u kafiću sa dokazima koliko gura baterija na S3, više od 4h upaljen displej sa upaljenim data ili 1% za noć skine u stand b, to je po meni odlično, uostalom u temi kaži da ne može da gura 1 dan telefon (ne može ako si taj dan rešio filmski maraton na fonu od jutra do mraka, ali za pozive, net, surf itd. može) jer nisam jedini sa takvim trajanjem baterije na S3.

fannY
Expert
Expert

Post od fannY »

Izasao je novi Nexus,koje je vase misljenje,da li treba razmisljati o njemu? :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

treba i to jos kako!
bice mrtva trka izmedju lg nexus-a 4 i novih win8 modela :wink:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Kakva mrtva trka, nemaju win modeli šanse, tek treba da preleže dečije bolesti, ispeglaju sistem, o količini aplikacija je suvišno govoriti u korist androida (Google Play je blizu Apple storea sa 700.000 aplikacija, još malo i prestići će jabučare), pitanje i koliko će im trajati baterija, a tek koliko će trebati da se hakuje da bi mogao da se iskoristi valjano to... tek oni treba da se dokažu :)

Što se tiče novog LG Nexus 4 mene je veoma prijatno iznenadio, šta iznenadio oduševio me je, definitivno zverka vredna kupovine, šije duplo skuplje telefone, konačno punokrvan andoid bez gomile smeća koje ubacuju samsung, htc i ostali + ima jak hardver da sve pred sobom čisti sa odličnom optimizacijom. Ako ne postane best celer ne znam šta će onda postati.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Sta sad?

Post od toda81 »

Baraba, u potounosto se slazem sa tvojom konstatacijom kada su u pitanju windows i android platforma. Android je daleko ispred i moslim da ce win dugo da kaska iza android-a
Note IV N9100 dual

Odgovori