Cha cha ima bateriju od 1250 mah i ekran od 2.6 inca,procesor na 800 mhz,izgleda da je kod ovog modela jako lose izbalansirana potrosnja energije....
bachika, sve zavisi kako neko koristi telefon,garant ima likova kojima baterija i na s2 drzi 2 dana,ali ti nemaju nikakav program u pozadini,iskljucenu net koneckiju i par poziva i sms-ova dnevno....
Nesto na foru 6220 classic i samsung innov
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Nesto na foru 6220 classic i samsung innov
Sta ce bilo kome tel tipa s2 ako ga ne koristi "punim plucima" ?
Note IV N9100 dual
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Re: Nesto na foru 6220 classic i samsung innov
loki13, ja sam ga koristio, ali fazon je što on ima tu očajnu rezoluciju 240 x 320 a procesor od 528 MHz i bateriju od 1300 mAh. To daje jednu kombinaciju fine izdržljivosti baterije. Meni je trajala po dva dana (oko 36 sati).
Dok kod ostalih modela mi se baterija kreće od 8 pa do 18 sati.
Dok kod ostalih modela mi se baterija kreće od 8 pa do 18 sati.
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
uvek moze da podesi mreze na 2g i garantovano traje duze od jednog dana 

- toda81
- Prijatelj foruma
Kod mene je uvek na 2g. Doduse ne bi mi nista znacilo da je na 3g jer u mojoj okolini nema 3g mreze 

Note IV N9100 dual
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Re: Одг: Nesto na foru 6220 classic i samsung innov
Sto bi u Vojvodini kazli: Da ga kvalitetno metne na astal u kafani.....toda81 napisao:Sta ce bilo kome tel tipa s2 ako ga ne koristi "punim plucima" ?

D500&E71
Ja sam u jos uvek u problemu,taj E72 je lep ali ima manji ekran od innov-a koga trenutno imam.
Motoroloa PRO+ ima dobru velicinu ekrana,ok kameru i dobar kvalitet video snimaka,jedina mana mu je rezolucija ekrana,ne postoji igo za tu rezoluciju!
Jel postoji neki slican telefon kao ovaj?
Znaci ovi tac telefoni ne dolaze u obzir,uzeo sam od koleginice neki samsung na par dana i ja definitivno necu mob bez prokletih dugmica.
Motoroloa PRO+ ima dobru velicinu ekrana,ok kameru i dobar kvalitet video snimaka,jedina mana mu je rezolucija ekrana,ne postoji igo za tu rezoluciju!
Jel postoji neki slican telefon kao ovaj?
Znaci ovi tac telefoni ne dolaze u obzir,uzeo sam od koleginice neki samsung na par dana i ja definitivno necu mob bez prokletih dugmica.
- toda81
- Prijatelj foruma
Ja sam svojevremeno bio najveci protivnik "pipkanja", ali kada me je jedan prijatelj sa foruma ubedio da pazarim htc desire, totalno sam promenio misljenje o TS telefonima, tako da sada ne mogu da zamislim da mi primarni tel ne bude "pipavac". Zato ti preporucujem da na oar dana uzmes neki TS i da se dobro izigras njime pa se tek onda odluci
Note IV N9100 dual
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
toda81, evo ja sam se izigrao malo sa burazerovim arc s i ni ja josuvek nemogu da prihvatim TS telefon. E72 jeste manji ekran ali tastaturu i pretraga po menijima je meni daleko laksa pomocu tastera. Mozda bih se privikao posle jedno mesec ili dva koriscenja.
dusko1122, pa sta da ti kazem takvo vreme nailazi i dacemo se i mi ljubitelji tastature morati hteli mi to ili ne da prihvatimo TS.
Evo ti jos puno prdloga pa biraj KLIK
dusko1122, pa sta da ti kazem takvo vreme nailazi i dacemo se i mi ljubitelji tastature morati hteli mi to ili ne da prihvatimo TS.
Evo ti jos puno prdloga pa biraj KLIK
- toda81
- Prijatelj foruma
Deksi, veruj mi da je na TS sve mogo lakse i udobnije, ali je ipak potrebno neko vreme provesti sa telefonom da bi se saziveo sa njim i da bi uvideo pravu draz TS
Note IV N9100 dual