Bolji od svih dosadasnjih koji su se pojavili za Android! Uspeli su da prenesu zar originalnog Most Wanted-a, graficki je igra bas napucana, a opet nije previse zahtevna. Pa koga interesuje moze da iskesira $7.10 ili znate vec kako.
Pogledao sam trejler, izgleda opako! Može li da radi na slabijim uređajima, tipa Telenor Smart Pro (Alcatel OT 991), Samsung Galaxy Mini 2, Huawei Ascend Y200...? Kako se uopste proverava zahtevnost Android igara i programa, postoji li neki system requirements?
mezzano, opaka je i kad se igra...
Ja sam je instalirao kod mene na desire s-u i ume pomalo da secne dok se učitava nova trka. Ali to je jedino mesto gde ume da zasecka...
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
Brate ja nmg da nadjem free download. Skinuo sam sa jednog sajta trazi da se registruje tj da platis 260 din. ako zna neko neka mi posalje u pp link.unapred hvala
Prije neki dan sam je instalirao i zaista je predobra igrica. Jedina mana na S3 je što se telefon užari od malo dužeg igranja ali nije ništa pretjerano. I da napomenem da % bateriju padaju samo tako.
Treba mi pomoć! Ne mogu da prođem trku u kojoj vozim koenigsegg agerru r. Znači murija me uvek udari i izgubim dragocene sekunde....
Kako ste prošli ovu trku i koje dodatke ste koristili?
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
Prosao je bez dodataka doduse sa bronzom. Izgubio sam 3.5 sata vezbajuci samo ovu stazu, uspeo sam da je zavrsim samo 4 stotinke ispod onoga sto treba. Bice i gorih trka veruj mi.
Ono sto je dobro da kad igras koliko i ja, znas stazu i sve prepreke kao j gde je pandurija napamet. Nema sta da te iznenadi. Ako imas kesha viska (u igrici) najbolji dodatak ti je nitrous refuel i engine power pack. Ako su ti problem spike stripa, onda umesto nitra uzmi reinflating tyrea
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.