Nokia Lumia 920
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia Lumia 920
Pinocio, strava fora
,za sada sve pozitivno o modelu.
- RandjaPO
- Mobil fan

- Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
- :: iPhone 6
- :: Nokia 808 PureView
Pinocio, znaju znanje ovi iz Nokije sto se tice kamera,dobre su ovo fore nema sta.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Nekako mi je previše kockasta 
Jedva staje u jednu šaku.
Jedva staje u jednu šaku.
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pinocio, hvala na linku, sad sam jos neke dileme i trileme razjasnio 
Ipak konacnu odluku cu moci da donesem tek kad konacno uzmem u ruku i Lumiju i Ativ i 8x (ovaj sam vec cackao u Vipu). I da ih stavim sva3 jedan pored drugog, i da donesem odluku, koji, ili nijedan pa ostajem na My Precious
Ipak konacnu odluku cu moci da donesem tek kad konacno uzmem u ruku i Lumiju i Ativ i 8x (ovaj sam vec cackao u Vipu). I da ih stavim sva3 jedan pored drugog, i da donesem odluku, koji, ili nijedan pa ostajem na My Precious
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Interesuje me da li na 920 mogu da se menjaju maske kao na 820?
- RandjaPO
- Mobil fan

- Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
- :: iPhone 6
- :: Nokia 808 PureView
xxxx, Promena maske ce biti problem i serviserima jer je maska ''isklesana'' iz jednog komada plastike i sva elektronika je stavljena kroz otvor za displej i zatim je taj otvor zatvoren,logicno,ekranom.Sam neces moci nikako da menjas masku.
Komentar je sve objasnio za prvi test. 
Dostaje, To je odlicna cena, predpostavljam da je to sim free model ili kod Amera ima neka fora sa tim?
Nokia Lumia 1520
^pa tel van bilo kakvog ugovora mora biti sim free 
-
Sceka222
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 29. Okt 2007. 05:01
To sto se ne moze otvoriti i sto se ne menja baterija je malo glupo, bar tako ja gledam na to. Desava se nekim ortacima da im iPhone zablokira, retko ali se desi!, i onda nisu mogli nista da urade nego da idu kod majstora. Ne znam da li je to bas tako jer samo prenosim ono sto sam cuo.
Ako ima mogucnosti da 920 zablokira - kako to resiti u odnosu na 820 kod koga se to resava vadjenjem baterije, jednostvano i brzo a bez angazovanja majstora koji kosta?!
Samo razmisljam...
Pozdrav!
Ako ima mogucnosti da 920 zablokira - kako to resiti u odnosu na 820 kod koga se to resava vadjenjem baterije, jednostvano i brzo a bez angazovanja majstora koji kosta?!
Samo razmisljam...
Pozdrav!
-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
To je zato sto ne znaju... Uvek postoji resenje. Ne znam kako je na iP i WP, ali na RAZRu se dugo drzi Power i Vol- i dobije se isti efekat kao da je izvadjena i vracena baterija. 
Sceka222, da to je zato sto ne znaju,svaki telefon koji nema mogucnosti lakog vadjenja baterije,ima neku caku,npr Nokia N8,kod nje se drzi power dugme 8 sekunde,sve dok 3x ne zavibrira se ne pusta i efekat je kao da si izvadio bateriju..
to za bateriju je vec vidjeno i postalo je praksa kod svih proizvodjaca...
jedino ja mislim da je ova Lumia 920 preveliki telefon... bas izgleda ogromno i tesko... mislim da ce me to odvratiti od kupovine pored htc-a 8x i 8s modela...
jedino ja mislim da je ova Lumia 920 preveliki telefon... bas izgleda ogromno i tesko... mislim da ce me to odvratiti od kupovine pored htc-a 8x i 8s modela...
- Baraba

luca, isto mislim da će težina odvući dosta ljudi, navikao sam telefon da držim par sati u ruci surf, talk, muzika, video reprodukcija... znam po 808 kako mi je teška na prvi utisak, mogu misliti posle par sati držanja 
-
Sceka222
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 29. Okt 2007. 05:01
A sta se desava kad ne zavibrira. Sad sam, posle citanja ovoga okrenuo ortaka kome se to desilo pre par meseci na iPhone 4s da ga pitam na bazi procitanog. Kaze da je u sred trazenja broja, u imeniku, samo stao, blokirao sa ukljucenim osvetljenjem. Znaci, onako kako se desio telefon u trenutku blokiranja i nista nije pomoglo, nikakav "trik" koji je probao a na bazi onoga sto su mu savetovali (naravno, zvao je sa telefona od devojke) i morao je da odnese u neki servis da "rucno - na silu" to rese otvaranjem telefona.acamatic napisao:Sceka222, da to je zato sto ne znaju,svaki telefon koji nema mogucnosti lakog vadjenja baterije,ima neku caku,npr Nokia N8,kod nje se drzi power dugme 8 sekunde,sve dok 3x ne zavibrira se ne pusta i efekat je kao da si izvadio bateriju..
Znam da je to izuzetno retko, narocito sam cuo za iPhone da je izuzetno pouzdan po svim pitanjima (nemam pojma, nikada nisam imao iP i ne nameravam jer mi se ne dopada) ali ipak moze da se desi.
Ja jednostavno ne volim bilo koju spravu za koju ja licno nisam apsolutno siguran da mogu da je obuzdam/resetujem kad god ja to hocu!
Pozdrav!
Sceka222 samo neka drze power i centralni taster i tel se gasi iz cuga
Doktorirao sam Ios 
- Baraba

Nokia Lumia 920: Unboxing & Review
The new Nokia 920 is one of the first phones rocking Windows Phone 8 and sports some impressive specs and features.
$450 (Off Contract)
CPU: 1.5GHZ Snapdragon S4 Dual Core
RAM: 1GB
Storage: 32GB and 7GB SkyDrive (online)
Display: IPS LCD "ClearBlack" 1280x768 (332 PPI)
Battery: 2000 mAh
Camera Rear: 8.7MP 1080p 30fps AF (Mechanical Stabilization)
Camera Front: 1.2MP 720p 30fps
Colors: (Black, Cyan, White, Red, Yellow)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... hsd3-y64xA
Biking with the Nokia Lumia 920 + PureView technology
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... iLO6SOolvA
The new Nokia 920 is one of the first phones rocking Windows Phone 8 and sports some impressive specs and features.
$450 (Off Contract)
CPU: 1.5GHZ Snapdragon S4 Dual Core
RAM: 1GB
Storage: 32GB and 7GB SkyDrive (online)
Display: IPS LCD "ClearBlack" 1280x768 (332 PPI)
Battery: 2000 mAh
Camera Rear: 8.7MP 1080p 30fps AF (Mechanical Stabilization)
Camera Front: 1.2MP 720p 30fps
Colors: (Black, Cyan, White, Red, Yellow)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... hsd3-y64xA
Biking with the Nokia Lumia 920 + PureView technology
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... iLO6SOolvA