HTC One X ili One S

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
fric
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 07. Nov 2012. 19:24
:: Samsung Galaxy S +

HTC One X ili One S

Post od fric »

Dvoumim se izmedju kupovine ova dva telefona. Cena nije bitna u odlucivanju, vec karakteristike telefona. Procitao sam sve postove na temama za oba telefona i ne mogu se nikako odluciti. Interesuje me da li su se uklonili bagovi na One X sa novim update-om (pucketanja u slusalici, pucanje konekcije na wi-fi, pustanje klipova preko youtube aplikacije, seckanje HD filmova, da li je produzeno trajanje baterije itd.). Za ekran koji se pomera su mi rekli da je jos uvek lutrija hocu li ga dobiti ili ne. Interesuje me da li je sada potreban ili ce biti potreban u narednih godinu - dve cetvorojezgarni procesor (mozda budem uzimao igrice sa Playstation Mobile)?

Kod One S telefona mi se svidja kuciste od metala, duze trajanje baterije i to sto je bilo malo prituzbi na njega. Ionako mi se vise svidja sivi, pa ne bih imao problema oko guljenja farbe.

One X mi je lepsi izgledom, velicinom ekrana i privlaci me to sto je hardverski jaci.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Re: HTC One X ili One S

Post od Behemoth »

Ako novac nije problem onda pogledaj i S3.Quad je stvar prestiza,ne i potrebe.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

fric, sve navedene stvari su bile vezane za prve modele i apdejtima su ispravljene. Moj telefon nema nijedan od navedenih problema. Već postoji solidan broj "kuvanih" ROM-ova za HOX, a počeo je i prelazak na Jelly Bean (zasad samo u Aziji).
Ako razmišljaš samo o One seriji, X je u svakom pogledu bolji od S.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

fric
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od fric »

Ne bih hteo Samsunga. Ne svidja mi se plastika ni na jednom Galxy-u. Previse je mekana i jeftina. Generalno vise volim HTC.
Ako vise nema nikakvih problema, onda cu najverovatnije uzeti One X.
Hvala na odgovorima :)

EDIT:
Zaboravih pitati kakav je kvalitet plastike na ovom modelu. Da li je mekana i savitljiva ili je čvrsta i kompaktna? Da li je podložna grebanju?

m@c|-|oR
Expert
Expert

Post od m@c|-|oR »

Što se tiče kućišta, ono je Unibody, znači nema cičanja, škripanja i drugog, što znači da je vrlo kompaktno.
Kvalitet plastike? Čvrsta je i vrlo oleofilna (čitaj lako se zamašćuje :().
Za ovih 4-5 meseci koliko ga imam nije nigde ogreban. Pazim na njega, ali ne paranoično. Držim ga ili na stolu ili u torbici, ne dajem mu mnogo prilike da se izgrebe. :)
Dodao bih i nešto u vezi sa trajanjem baterije. kombinacija ROMa i kernela koju koristim mi omogućuje 3+ sata uključenog ekrana. Takođe, bateriju punim na svakih 48+ sati, što je odlično ako uzmeš u obzir veličinu ekrana i snagu procesora.
Kineska Poslovica

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

fric
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od fric »

Hvala ti na odgovoru. Dosta mi je pomoglo pri izboru telefona :)

m@c|-|oR
Expert
Expert

Post od m@c|-|oR »

Baraba, po ovom uporednom testu (u zaključku) ne vredi prelaziti na HOX+, ako već imate HOX...
Hmmm, zanimljivo...
Kineska Poslovica

Odgovori