Pozdrav za ekipu!
Odlučio sam se počastit novim mobitelom i mojim prvim androidom.
S obzirom da ne volim prevelike mobitele izbor sam suzio na gore navedene modele pa vas molim da mi pomognete pri donošenju odluke.
Molim sve koji se uključe u raspravu da navedu prednosti i nedostatke navedenih modela, te ukoliko preporučite neki da navedete razloge zbog kojih bi taj model bio bolji od drugih.
Hvala!
HTC Desire S vs HTC One V vs SG Galaxy Ace 2
Re: HTC Desire S vs HTC One V vs SG Galaxy Ace 2
Ovako na prvu loptu najjaci je Ace 2 jer jedini ima dual core procesor i dobice update na 4.1 verziju Androida. Preskocio bih Desire S jer je da kazemo stari model. Za One V bih jedino mogao da kazem da ima solidan kvalitet izrade i ukoliko nisi neki gejmer (radice i na njemu svi naslovi ali mozda malo stucne kod velikih igara) i ne mislis pustati 720p klipove na telefonu mozes i njega uzeti, naravno ako ti je cena faktor pri odabiru i pod uslovom da ga mozes naci jeftinije.
Po meni je ovde Ace 2 logican izbor.
Najlosiji,bar takav utisak je ostavio na mene pri koriscenju je One V.
Kad vec ne zelis preveliki telefon,zasto ne pogledas i Sony Xperia Sola?
Najlosiji,bar takav utisak je ostavio na mene pri koriscenju je One V.
Kad vec ne zelis preveliki telefon,zasto ne pogledas i Sony Xperia Sola?
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 10. Nov 2012. 18:40
- :: HTC Desire S
- :: HTC One V
Kod Sole mi se ne svidja dizajn. Ovi HTC modeli mi se svidjaju radi dizajna i kvallitete izrade. Zar One V ne može puštati 720p klipove? Što se tiče cijene tu su oni svi u okviru mog budžeta.
Edit: S obzirom da za nešto manje novca u ponudi ima i Galaxy S Advance izbor se proširio na 4 modela. Za sad
Dajte prijedloge ljudi dok nisam vidio još neki model
E ovako pošto Desire s nema u ponudi, od One v sam odustao zbog poznatih problema sa signalom i ekranom. Neko je spomenuo xperiu sola. Mada mi se na prvu nije svidjela, nakon što sam je držao u ruci počeo sam mijenjati mišljenje.
Da skratim, trenutno sam izbor sveo na Xperia Sola i Galaxy Ace 2, pa ako nije problem da svako da svoj glas za jedan od ova dva telefona.
Hvala!
Edit: S obzirom da za nešto manje novca u ponudi ima i Galaxy S Advance izbor se proširio na 4 modela. Za sad

Dajte prijedloge ljudi dok nisam vidio još neki model

E ovako pošto Desire s nema u ponudi, od One v sam odustao zbog poznatih problema sa signalom i ekranom. Neko je spomenuo xperiu sola. Mada mi se na prvu nije svidjela, nakon što sam je držao u ruci počeo sam mijenjati mišljenje.
Da skratim, trenutno sam izbor sveo na Xperia Sola i Galaxy Ace 2, pa ako nije problem da svako da svoj glas za jedan od ova dva telefona.
Hvala!
Poslednja izmena od McLaren F1 u Ned, 11. Nov 2012. 21:57, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Zabranjeno je uzastopno postovanje, koristi opciju "Izmeni".
Rezlog: Zabranjeno je uzastopno postovanje, koristi opciju "Izmeni".
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 10. Nov 2012. 18:40
- :: HTC Desire S
- :: HTC One V
Hajmo ljudi glasajte imam još sutra da odlučim, u pondejeljak kupujem mob!
To su bukvalno isti telefoni sto se hardvera tice. Softverski, mislim da oba trenutno imaju ics, za solu znam sigurno. E sad, za samsung pise da je nadogradiv na 4.1 a za sony se jos polemise da li ce ga dobiti. Sola kao neku od zanimljivih karakteristika ima floating touch, mozes ga koristiti sa rukavicama itd. (ne znam kako funkcionise u praksi). Ja bih ovde igrao na cenu tj. uzeo sta je jeftinije.
Suma sumarum, uzmi sta je isplativije ili sta ti se vise svidja.
Suma sumarum, uzmi sta je isplativije ili sta ti se vise svidja.