^ pa gde tesko na n8 u Colorizit programu koji dolazi uz Bellu ti treba 2 min pritom je veoma veoma lako, a u PS (gde obicno radim) je malo preciznije ali i sporije
Edit evo u PS mrzelo me je bas da detaljisem ali ovako nema teorije da odradis u Colorizit-u i daleko je preciznije
Jacina blica na N8 u zatvorenom prostoru,bez autofokusa
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Telep sta pricas ti asfalt sa vodom i odraz u njemu fotografija nije izostrena sve kako je podeseno u aplikaciji kamere, samo sto sam je na fb postavio pa moguce da je izgubilo puno na kvalitetu. Ps ovo je link sa FB
Slika nije dodatno izostrena,u pitanju je to sto odraz od mokrog asfalta stvara kontrast i jos na sve to zuti list na skoro crnoj podlozi i eto ti ostrog kontrasta na sve strane pa se cini da je dodatno izostrena.Odlicna slika Dostaje
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.