Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Одг: Samsung Galaxy S2 I9100
Azimuth, ta druga opcija je na S3, a neko ko ima S3 (mrzi me da pogledam ko je, preko telefona sam) je u prothodnim postovima pitao da li je pored Smart Stay-a ubacena i ta druga opcija koju ima S3. 

Re: Samsung Galaxy S2 I9100
Evo je ta druga opcija i na s2 http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1997919
[THEME]Water Ripple effects, Smart Rotation for XXLSJ firmware
[THEME]Water Ripple effects, Smart Rotation for XXLSJ firmware
Sad sam dobio neki update,a Kies se i dalje pravi lud 

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
spasa, jesi menjao kernel? Cini mi se da pise da mora da se menja, u suprotnom nece hteti da instalira.
Behemoth, sto ga ne opalis preko Odina? Imas na sammobile ovaj rom sto tomas.hokenberi koristimo. Ako nisi siguran kako se radi, javi se pa cemo zajedno ocas posla. I onda odmah i rutujes pa si miran. Jedino sto ti je za rutovanje potrebna neka mem. kartica, sa interne nece hteti iz rikaverija da odradi instalaciju.
Behemoth, sto ga ne opalis preko Odina? Imas na sammobile ovaj rom sto tomas.hokenberi koristimo. Ako nisi siguran kako se radi, javi se pa cemo zajedno ocas posla. I onda odmah i rutujes pa si miran. Jedino sto ti je za rutovanje potrebna neka mem. kartica, sa interne nece hteti iz rikaverija da odradi instalaciju.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Behemoth, sta si dobio kada se zavrsila nadogradnja? 4.0.4? Nesto mi je tih 80-ak MB premalo za JB nadogradnju.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
4.0.3 je i dalje,pisalo je nesto rom stability,posle instalacije primetio sam da je font aplikacija drugaciji,sem toga nikakve promene nisam primetio
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- tomas.hokenberi
- Moderator
Behemoth, koja je verzija 4.0.3 sada XWLP7/XXLPH? To je poslednja verzija 4.0.3 za ovaj region koja je izasla u aprilu.
Evo SS,iako sam prilicno siguran da se oznake nisu menjale,XWLP7 je bilo i pre ovog apdejta

Ovako, skinuo sa sammobile rom i flesovao, zatim sam flesovao kernel PhilZ-cwm6-XXLSJ-OXX-3.5 preko odin-a pa sam onda opet flesovao PhilZ-cwm6-XXLSJ-OXX-3.5 ali zip tj prko cwm, i preko cwm sam flesovao Water Ripple effects i radi savrseno, isto funkcionise kao sa smart stay, kad treba da rotira on ukljuci kameru na sek i pogleda te
Zbog togam mozda malo kasni rotacija ali nista strasno...

- Azimuth
- Moderator
Evo ga test opet, malopre ga radio

Nije lose, a?
P.S.
Jel ima jos neko problem sa prebacivanjem na 3G na stock JB? Kontam da je mozda do parametara ali bih rekao da sam sve dobro podesio..
Vidim da se pojavio i deodex, bice ovo zanimljivo

Nije lose, a?

P.S.
Jel ima jos neko problem sa prebacivanjem na 3G na stock JB? Kontam da je mozda do parametara ali bih rekao da sam sve dobro podesio..
Vidim da se pojavio i deodex, bice ovo zanimljivo

Gde da nađem Dalvik cashe-a ?? Jer kada uđem u "Recovery" nema opcije advanced??? 

- Azimuth
- Moderator
Pricas o zvanicnom romu i kernelu? Neces ga ni naci. Moras menjati kernel. Ovaj koji je spasa naveo je siguran pa mozes njega slobodno. I ja sam ga stavio pre nego sto sam radio ovaj poslednji test.
A ja i dalje ne uspevam da nateram 3G da mi radi. Cak nemam ni opciju da iskljucim 2G tj EDGE tamo gde bi trebala da stoji.
A ja i dalje ne uspevam da nateram 3G da mi radi. Cak nemam ni opciju da iskljucim 2G tj EDGE tamo gde bi trebala da stoji.
Kod mene je sve normalno, ima ih opcije i mogi da menjam

- Azimuth
- Moderator
Pojavila se i kod mene ta opcija. Izgleda da nesto od parametara nije bilo dobro podeseno. Sad mogu da saltam bas kao sto je prikazano na toj slicici 

Od cega zavisi rezultat quadranta?
Neko vreme mi je isao preko 4000,sad je 3800 plafon.A nista nisam menjao niti nesto cackao
Neko vreme mi je isao preko 4000,sad je 3800 plafon.A nista nisam menjao niti nesto cackao
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Одг: Samsung Galaxy S2 I9100
I mene to zanima. Ja sam startovao Quadrant dok mi je bio aktivan Apex Launcher i rezultat je bio oko 3800+, a onda sam ugasio AL i restartovao telefon, pa sam opet pokrenuo test.
Tada mi je ispalo 4100+.
Tada mi je ispalo 4100+.
- Azimuth
- Moderator
Kontam da zavisi od pokrenutih aplikacija, onih koje rade u pozadini, cache-a i jos ko zna cega. Svi dobijamo najbolje rezultate posle restarta, tako da mi je to jedini logican odgovor.
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Da li bi mi neko dao link za tutorijal za flesovanje JB (stock varijante).
Nemojte misliti da sam lenj, na poslu sam, u gužvi i kuckam sa telefona. A treba drugaru da flesujem oko 15h.
Hvala unapred!
Nemojte misliti da sam lenj, na poslu sam, u gužvi i kuckam sa telefona. A treba drugaru da flesujem oko 15h.
Hvala unapred!
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- tomas.hokenberi
- Moderator
bachika, tutorijal imas na prvoj strani XDA teme o novom firmveru, zajedno sa linkovima. Ali evo c/p sa teme:
Flashing instructions(follow this mate to prevent further issues)
1.Make sure Kies not running on the background disable it using taskmanager
Flashing Instructions:
- Unzip the file
- Open Odin 3.04 (already included in the firmware package)
- Restart phone in download mode (Home+power+vol down)
- Connect phone and wait until you get a yellow sign in Odin
- Add CODE_I9100XXLSJ.tar to PDA
- Add MODEM_I9100XXLS6.tar to PHONE
- Add CSC_HOME_OXX_I9100OXXLS1.tar to CSC
- Make sure re-partition NOT ticked
- Start flash, sit back and wait a few minutes.
Jel moguce da za 45 min slusanja muzike preko slusalica rasturi 32% baterije?Nesto mi tu ne stima