XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
znemanja, koja ti je ovo rezolucija slike 4000 *2248?
Sto ne slikas u punoj rezoluciji 4000 *3000 px?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, Zato što kada slikam u punoj rezoluciji od 12MPx, onda mi je slika u 4:3 formatu i samim time kada hoću neku sliku da postavim kao background onda je slika odečena sa leve i desne strane tj. ima crnu prazninu sa leve i desne strane, a kada slikam u rezoluciji od 9MPx ond je slika u 16:9 formatu i savršeno se uklapa u wide screeen monitore
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Odvalise me neki majmuni nocas kad sam se vracao kuci.Iz cista mira,isutirali me ko staru kantu
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Azimuth, odlicna slika svidja mi se..nego kako pravis taj efekat..???Nesto preko kompa ili direktno iz moba.. Behemoth, pa zasto treniras MMA,sto im nisi pokazao neku foricu..si ozbiljan za to ili si to zadobio na treningu..
Poslednja izmena od acamatic u Ned, 25. Nov 2012. 18:51, izmenjeno 1 put ukupno.
MMA treniram za 1 na 1,ovi su me oborili s ledja i isutirali,tu ne pomaze nista.Lako je meni sa jednim da izadjem na kraj,a bilo ih je 6-7 nocas.Jesenas se jedan tako zeznuo i opalio mi samar pa sam ga tako jako nokautirao da je udario glavom o beton.Tu sam se oladio i od tad izbegavam da se bijem ako bas ne moram.A i sam trener mi je rekao da u desnoj ruci imam bombu i da svakog mogu da uspavam ako ga pogodim gde treba.A to samo meni moze da ide na stetu jer se to tretira kao hladno oruzje.
Behemoth, Samo da dodam jednu pravnu činjenicu, naime po KZ-u (krivičnom zakoniku iz 2009), delovi tela lica koja napada (kao što su zubi, pesnica, glava i sl.) tumače se kao sredstva koja nisu podobna da prouzrokuju tešku telesnu povredu i teže narušavanje zdravlja, već se ta odredba KZ-a tumači tako da se ti delovi tela smatraju sredstvima podobnim da prozrokuju laku telesnu povredu, najviše opasno laku telesnu povredu.Inače za laku telesnu pobredu predviđena je kazna zatvora do 3 godine, ali ako si ti naneo laku telesnu povredu odbijajući istovremeni napad, onda je to nužna odbrana i to je osnov za oslobađanje od bilo kakve kazne.
Dakle, ako te neko udari, imaš apsulutno pravo da ga nokautiraš, ali postraj se da imaš svedoka koji bi posvedočio da je to lice prvo tebe napalo, bez obzira da li je to bio šamar ili udarac pesnicom.
acamatic i znemanja, nema tajni. Samo za kameru odabetere Fantasy, a kao film Vignetting ili koji vec hocete da probate. Ima ih gomila
I hvala! Ovo je bilo onako u hodu uslikano dok sam se vijao sa psom po dvoristu.
fannY, menjaj telefon
Salim se, kako nece da radi? Sta si od efekata koristio. I drugo, tapni na displej da bi odradio fokus (ako ti vec AF ne radi) i onda fotkaj.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.