Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S2 I9100
Ne mora biti otključan, ako imaš root i hoćeš da otključaš imaš par aplikacija na marketu, ja sam uspeo sa galaxy sim unlock.
Sa romom sam prezadovoljan kao i svi ostali. Slobodno stavi 4.1.2
Sa romom sam prezadovoljan kao i svi ostali. Slobodno stavi 4.1.2
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Ok, a da li moze standardno, prvo da flesujem neki insecure kernel (ako ih uopste ima), pa preko S2 ROOT i kompa da ga rootujem? Imam kartice, naravno, al me mrzi da se smaram sa tim vadjenjem i ubacivanjem. If you know what i mean. 

Pa i ne razumem
Ali cf-root NIKAKO ne ubacuj, ima brick bug. Philz kernel koristiti za 4.1.2 (mislim da je sad izbacio verziju 3.65 ja imam 3.5) za ics koristiti siyah 4.1.5 kernel

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Jorda, ne, ne, ne... Nemoj da se igras.Kao sto spasa rece, ovo je jedina proverena a sigurna putanja. Dakle, vadi karticu i miran si 

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Jorda, zasto bi tako sebi komplikovao zivot flesovanjem insecure kernela, kojeg inace za JB jos uvek nema posto Samsung jos uvek nije objavio izvorni kod? Kako to moze biti komplikovanije od ubacivanja microSD kartice?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- Jorda
- Mobil fan
Lenj sam po prirodi, sta ces. 
Uzeo sam sada ra radim, samo mi recite da li da ostavim stock kernel ili da stavim taj philiz?
Treba mi bln, a rece Azimuth da ne radi sa njim....

Uzeo sam sada ra radim, samo mi recite da li da ostavim stock kernel ili da stavim taj philiz?
Treba mi bln, a rece Azimuth da ne radi sa njim....
Moraš da kažeš koji rom, koju verziju, koji kernel (ako si menjao) imaš, i koji rom želiš da ubaciš.
- Jorda
- Mobil fan
Au spasa, brate, pa zadnje dve strane sa azimutom i tomasem pricam sta stavljam. Dakle ovaj procureli 4.1.2 rom. 

- Jorda
- Mobil fan
Upravo sam flesovao ovaj leak, tako da mi je sve njegovo deafult. A nece da mi udje u recovery...
Vol up + power nece...
EDIT: Treba i home, ovaj bot na xda napisao. Al nece opet...
Vol up + power nece...
EDIT: Treba i home, ovaj bot na xda napisao. Al nece opet...

Poslednja izmena od Jorda u Pon, 26. Nov 2012. 12:55, izmenjeno 1 put ukupno.
Vol up +home+power, neće?
- Jorda
- Mobil fan
Ne, samo se upali. Izgubio sam root, a fon je zakljucan ponovo na telenor...
Blah...
Blah...
Onda ovako. Skini plihz kernel za odin pa ga ubaci, ali taj za odin nema root p posle trebaš da ga rutuješ po njegovom uputstvu
Kad ga rutuješ sredimo i to
Kad ga rutuješ sredimo i to
- Jorda
- Mobil fan
Daj link za njega pa cu se zezam 
Your message contains 35 characters. The minimum number of characters you need to enter is 60.

Your message contains 35 characters. The minimum number of characters you need to enter is 60.
Pošto neće da uđe u recovery prvo iz odin flešuješ ovaj kernel http://www.mediafire.com/?cjf1znoisrwafjd pa probaj da uđeš u recovery pa se javi
Edit: u pda stavljaš taj fajl. To znaš
Edit: u pda stavljaš taj fajl. To znaš
Poslednja izmena od spasa u Pon, 26. Nov 2012. 13:14, izmenjeno 1 put ukupno.
- Azimuth
- Moderator
Ako hoces ovaj leak 4.1.2 onda kad ga instaliras uradi rutovanje. Nakon toga ako hoces i modove da koristis trebace ti Philiz. Da, sa njim ne radi bln i to me nervira, ali cekam da izbace izvorni kod pa ce biti i kernela sa kojima ce raditi bln.
- Jorda
- Mobil fan
Oke, kernel je instaliran. Usao u recovery.
Sad idem install zip pa onaj update sto sam renameovao? Ili nesto drugo?
Azi, nisi u toku, nece da udje u recovery sa stock kernelom. Stavio sam philz pa sad cekam sta dalje...
Sad idem install zip pa onaj update sto sam renameovao? Ili nesto drugo?
Azi, nisi u toku, nece da udje u recovery sa stock kernelom. Stavio sam philz pa sad cekam sta dalje...
Sad ću ti dam još jedan link, skini njega, ubaciš na sd i preko recovery ga flešuješ i to je to
Edit: http://www.mediafire.com/?9f9zkobsuyhf5oy to je isto taj kernel ali on ide preko recovery a sadrži root
Edit: http://www.mediafire.com/?9f9zkobsuyhf5oy to je isto taj kernel ali on ide preko recovery a sadrži root
- Azimuth
- Moderator
Da, vidim... Ma kucao sam sa TapaTalk-a pa sam kasnio.
Nista, zavrsavaj ovako kako ti spasa rece pa javi sta si naradio. Inace, sa stock kernelom mora da udje u recovery. Verovatno da si drzao predugo tastere ili si mozda stisnuo power pre nego jedan od ova preostala dva. Moras ih pustiti cim se pojavi ono Samsung.
Nista, zavrsavaj ovako kako ti spasa rece pa javi sta si naradio. Inace, sa stock kernelom mora da udje u recovery. Verovatno da si drzao predugo tastere ili si mozda stisnuo power pre nego jedan od ova preostala dva. Moras ih pustiti cim se pojavi ono Samsung.
- Jorda
- Mobil fan
LOOOOL, refresujem 3 minuta i ne provaljujem da refresh 31u stranu hahaha.
Elem, nemoguce da nisam dobro stisnuo 10 puta. Posle fles phils kernela iz prve sam usao u recovery...
Sad radim dalje pa se javljam.
EDIT: Root sam dobio, otkljucavam sim. Kad zavrsi to idem da instal onaj mod i galeriju sa note 2 pa se javljam za utiske.
Elem, nemoguce da nisam dobro stisnuo 10 puta. Posle fles phils kernela iz prve sam usao u recovery...
Sad radim dalje pa se javljam.

EDIT: Root sam dobio, otkljucavam sim. Kad zavrsi to idem da instal onaj mod i galeriju sa note 2 pa se javljam za utiske.