Danas sam upario One S sa beats slušalicama od Sensation XE , zvuči nestvarno dobro
HTC One S
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- zoreli
 - Moderator

- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
 - :: Galaxy S21 Plus

Re: HTC One S
Ažurirao sam imenik sa Gmailom ali nema sličica od kontakata u Gmail kontaktima kad ih otvorim na PC-u , mada kad otvorim kontakt (Gmail na PC) sa desne strane kontakta je napomena "HTCData Facebook>id:16485......"  to je verovatno link za sync sa fejsom, samo mi je bezveze što Gmail nije pokupio i slike kontakata , al ajd šta da se radi  
Danas sam upario One S sa beats slušalicama od Sensation XE , zvuči nestvarno dobro

16 godina na forumu MOBILNISVET
						- zoreli
 - Moderator

Mali test baterije , rezultat :
Pozivi , poruke, surf, foto i slušanje muzike , mobilni net stalno uključen.
U 09:30 skinut sa punjača
U 00:47 baterija 32%
Korišćenje baterije:
Ekran 77% - vreme uključenosti 2h 33min.
Pripravnost u mreži 8%, - vreme uključenosti 15h 52min.
Wi-Fi 8% - Aktivan 11h 45min.
Telefon u pripravnosti 7% - vreme uključenosti 13h 19min.
Po meni to je veoma dobar rezultat

Pozivi , poruke, surf, foto i slušanje muzike , mobilni net stalno uključen.
U 09:30 skinut sa punjača
U 00:47 baterija 32%
Korišćenje baterije:
Ekran 77% - vreme uključenosti 2h 33min.
Pripravnost u mreži 8%, - vreme uključenosti 15h 52min.
Wi-Fi 8% - Aktivan 11h 45min.
Telefon u pripravnosti 7% - vreme uključenosti 13h 19min.
Po meni to je veoma dobar rezultat
						- zoreli
 - Moderator

Za one koji se dvoume između S3 i S4 procesora evo dela teksta recenzije sa Srbodroida (Coby) :
Imao sam priliku da koristim oba telefona neko vreme i konačan utisak je sledeći: sa strane prosečnog korisnika razlika je apsolutno neprimetna!
Na osnovu specifikacije oba telefona S4 verzija bi trebalo da se greje manje, da troši manje struje i da radi brže. Moje iskustvo govori drugačije: S4 verzija se greje apsolutno isto kao i S3 – veoma malo, baterija je trajala u proseku isto – oko dan i po, a razliku u brzini uopšte nisam primećivao. Zahtevne igre Dead Trigger i Mass Effect Infiltrator su sa maksimalnim grafičkim podešavanjima radile bez seckanja na oba modela, HD filmovi takođe.Moja iskustva sa baterijom na S3 verziji su veoma pozitivna, baterija je trajala dan i po, sto je upola duze nego na svim Android telefonima koji postoje. Siguran sam da ce te 100% biti PREzadovoljni trajanjem baterije, baterija nije slaba, jaka je!
Koji One S da kupim?
Ako ste normalan korisnik: nebitno je da li ćete kupiti S3 ili S4 varijantu, nećete primetiti bitnu razliku.
Ako ste napredni korisnik i fan Sense-a: kupite bilo koji od ova dva telefona.
Ako ste napredni korisnik i fan non Sense romova: ni slučajno ne kupujte S3 verziju, bar dok ne izađe neki rom koji nema Sense korisnički interfejs, tipa CyanogenMod.

Imao sam priliku da koristim oba telefona neko vreme i konačan utisak je sledeći: sa strane prosečnog korisnika razlika je apsolutno neprimetna!
Na osnovu specifikacije oba telefona S4 verzija bi trebalo da se greje manje, da troši manje struje i da radi brže. Moje iskustvo govori drugačije: S4 verzija se greje apsolutno isto kao i S3 – veoma malo, baterija je trajala u proseku isto – oko dan i po, a razliku u brzini uopšte nisam primećivao. Zahtevne igre Dead Trigger i Mass Effect Infiltrator su sa maksimalnim grafičkim podešavanjima radile bez seckanja na oba modela, HD filmovi takođe.Moja iskustva sa baterijom na S3 verziji su veoma pozitivna, baterija je trajala dan i po, sto je upola duze nego na svim Android telefonima koji postoje. Siguran sam da ce te 100% biti PREzadovoljni trajanjem baterije, baterija nije slaba, jaka je!
Koji One S da kupim?
Ako ste normalan korisnik: nebitno je da li ćete kupiti S3 ili S4 varijantu, nećete primetiti bitnu razliku.
Ako ste napredni korisnik i fan Sense-a: kupite bilo koji od ova dva telefona.
Ako ste napredni korisnik i fan non Sense romova: ni slučajno ne kupujte S3 verziju, bar dok ne izađe neki rom koji nema Sense korisnički interfejs, tipa CyanogenMod.
ja sam imao S4 model i nije bas kako si naveo...  

priblizno si u pravu ali S4 mnogo brze radi, uopste se ne greje (doduse nisam igrao nikakve igrice), baterija mi je trajala i do 3 dana (iskreno sam bio iznenadjen, nisam to ocekivao od htc-a), non stop ukljucen wi fi sa auto refresh-om naloga, bezbroj poruka, internet non stop, pozivi po potrebi - mozda pola sata - sat dnevno prosecno...
imao sam crni i malo je poceo da se ljusti i signal mi je isao na zivce, dosta je slabiji od nekih modela koje sam imao ranije (a imao sam skoro sve ''atraktivnije''
  )

priblizno si u pravu ali S4 mnogo brze radi, uopste se ne greje (doduse nisam igrao nikakve igrice), baterija mi je trajala i do 3 dana (iskreno sam bio iznenadjen, nisam to ocekivao od htc-a), non stop ukljucen wi fi sa auto refresh-om naloga, bezbroj poruka, internet non stop, pozivi po potrebi - mozda pola sata - sat dnevno prosecno...
imao sam crni i malo je poceo da se ljusti i signal mi je isao na zivce, dosta je slabiji od nekih modela koje sam imao ranije (a imao sam skoro sve ''atraktivnije''
- zoreli
 - Moderator

Dali si imao oba S3 i S4 modela i u isto vreme pokretao aplikacije, browser i igrice ???luca napisao: priblizno si u pravu ali S4 mnogo brze radi
Evo malog testa , poređenje procesora: Samsung Galaxy SIII vs Overclocked Htc One S (S3)
http://www.youtube.com/watch?v=sHZhWvIAOdM
naravno da nisam imao oba u isto vreme niti sam imao S3 uopste... najveca prevara nasih prodavaca neupucenih ni u sta je da prodaju ljudima za iste pare slabiji model... ne znam zasto bih kupovao S3 model za iste pare...  

Nemaš ti pojma dečko ali nema veze. Ja imam S3 i koristio sam S4 i zaključak je da prosečan korisnik ne može da primeti golim okom nikakvu razliku, što su zaključili i mnogi testovi i recenzije koje su radili profesionalci. S3 mi se niti greje, niti ljusti, niti secka...

- 
				sugarcoated_ass
 - Sertifikovani Trol

- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
 - :: Samsung Galaxy A52s
 - :: Nokia 8.1

Ne znam ja ko ovde nema pojma ali One S C2 ima isti cipset kao Sensation i Sensation XE (MSM8260). Sensation se toliko ugreje da ga je veoma neprijatno i drzati u ruci, a ovde je isti taj CPU jos podignut na 1.7GHz! Tesko da moze da bude 'ladniji od Sensation-a.
Kada sam zadnji put uzimao telefon u VIPu su mi dali da se dosta izigram i sa RAZR-om i sa One S C2 (kad im kesiras 30.000+ na licu mesta sve ti je dozvoljeno
 ) i zakljucak je sledeci: RAZR sa TI OMAP 4430 i Cortex A9 na 1.2 GHz radi vidno brze od One S C2 sa MSM8260 i Snapdragon-om na 1.7GHz, a njega Krait, po testovima, jede za dorucak!
Osim toga, One S sa Krait-om je u nekim stvarima brz skoro kao One X (uzmimo u obzir kao olaksicu da One S ima manji ekran i qHD rezoluciju); One S C2 ne moze ni da mu primirise.

Kada sam zadnji put uzimao telefon u VIPu su mi dali da se dosta izigram i sa RAZR-om i sa One S C2 (kad im kesiras 30.000+ na licu mesta sve ti je dozvoljeno
Osim toga, One S sa Krait-om je u nekim stvarima brz skoro kao One X (uzmimo u obzir kao olaksicu da One S ima manji ekran i qHD rezoluciju); One S C2 ne moze ni da mu primirise.
- zoreli
 - Moderator

Moguće ali svaki korisnik HTC-a će ti reći da će zbog lepote Sense-a istrpeti 0,00001 sec. sporije pokretanje aplikacijapsyhound napisao:zakljucak je sledeci: RAZR sa TI OMAP 4430 i Cortex A9 na 1.2 GHz radi vidno brze od One S C2 sa MSM8260 i Snapdragon-om na 1.7GHz
						- 
				sugarcoated_ass
 - Sertifikovani Trol

Eh da je bar tolicna razlika, a i da je razlika samo u tome. A Sense je najvece smece koje je jedan proizvodjac mogao da natovari na telefon. Ok, lepo izgleda, ali sta ce mi lepota kad ce mi pozderati memoriju i svaki put kad radim nesto zahtevnije mora da ga gasi i onda da ga pola minute ucitava po izlasku iz aplikacije.
Nemas pojma koliko puta sam hteo Sensation XE da razbijem o patos kad mi po pritisku na HOME izbaci htc logo i tako buljim u njega k'o idijot dok ucita debilni Sense...
Upravo je Sense i bio najveci razlog sto sam ga se veoma brzo otarasio i pobegao od HTC-a. Drugih prituzbi na HTC nemam.

Nemas pojma koliko puta sam hteo Sensation XE da razbijem o patos kad mi po pritisku na HOME izbaci htc logo i tako buljim u njega k'o idijot dok ucita debilni Sense...
Upravo je Sense i bio najveci razlog sto sam ga se veoma brzo otarasio i pobegao od HTC-a. Drugih prituzbi na HTC nemam.
- zoreli
 - Moderator

psyhound , imao sam XE i veruj mi između njega i One S je razlika nebo i zemlja  

- 
				sugarcoated_ass
 - Sertifikovani Trol

zoreli, je l' ti uopste citas sta ja pisem?  
Nemam sta da ti verujem kad sam jedan posedovao, a drugi imao prilike da dobro istestiram i upravo zahvaljujuci tome se ne za*ebem!
Mislim, hajde da uredjaj nikada nisam uzeo u ruke pa da mozes da me ubedjujes, ali ja nista ne pisem bez prethodno stecenog iskustva! Nesto brze radi od Sensation-a zato sto je procesor podignut na 1.7GHz... ali po cenu cega? Vece temperature pri radu i dosta kraceg trajanja baterije!

Nemam sta da ti verujem kad sam jedan posedovao, a drugi imao prilike da dobro istestiram i upravo zahvaljujuci tome se ne za*ebem!
Mislim, hajde da uredjaj nikada nisam uzeo u ruke pa da mozes da me ubedjujes, ali ja nista ne pisem bez prethodno stecenog iskustva! Nesto brze radi od Sensation-a zato sto je procesor podignut na 1.7GHz... ali po cenu cega? Vece temperature pri radu i dosta kraceg trajanja baterije!
@spavac86 - ''decko'', nauci da se ponasas pa onda se javi na javni forum i komentarisi... decko... 
molim admine da se malo azurnije ondose prema ovakvim ''decacima''. Ovo nije prvi put da se neko ovako obraca i ponasa na forumu. Ni sa kim ja nisam ovde ovce cuvao.

molim admine da se malo azurnije ondose prema ovakvim ''decacima''. Ovo nije prvi put da se neko ovako obraca i ponasa na forumu. Ni sa kim ja nisam ovde ovce cuvao.
- 
				sugarcoated_ass
 - Sertifikovani Trol

luca je malo nervozan...  

Kolega, opustite se. Decko verovatno mora malo da podigne svoj ego tako sto ce malo da izigrava mangupa po forumima. Nema potrebe za ljutnjom.

Kolega, opustite se. Decko verovatno mora malo da podigne svoj ego tako sto ce malo da izigrava mangupa po forumima. Nema potrebe za ljutnjom.
- zoreli
 - Moderator

Prvo: Nije tačno da se greje , telefon aktivno koristim i apsolutno se ne greje.psyhound napisao:zoreli, je l' ti uopste citas sta ja pisem?
Drugo: Beterija na Sensation XE mi je trajala 15 - 20 sati a na One S 1,5 dan bez problema (sve moguće uključeno).
Treće: Ti si ga "istestirao" u prodavnici a ja ga aktivno koristim , to je velika razlika.
Četvrto: Ne možeš porediti bedni Motorolin interfejs sa HTC Sense .
Peto: Ukusi su različiti ... definitivno
						- 
				sugarcoated_ass
 - Sertifikovani Trol

Ja nisam rekao da je sense ruzan, cak potpuno suprotno, ali ubija telefon nacisto. A taj "bedni" Motorolin interfejs je cist android bez sminke (od ICSa, tj. od kako ih je Google kupio) koji imas i na Nexus. Zato i radi mnogo brze nego Sense. Trenutno jedina razlika izmedju Motoblura i Androida na Nexusu je u ikonicama, a uskoro ce ga i ukinuti potpuno. 
A bilo mi je tih sat vremena sasvim dovoljno da osetim koliko se uredjaj greje.
Pored toga sam i citao jako mnogo zalbi na HOS C2 upravo od ljudi koji ga poseduju i ti si prvi koji ga hvali. Previse stvari ukazuje da je HOS C2 los izbor i ako tebi radi posao, svaka cast, ali ja ga sigurno nikome necu preporuciti!

A bilo mi je tih sat vremena sasvim dovoljno da osetim koliko se uredjaj greje.
Pored toga sam i citao jako mnogo zalbi na HOS C2 upravo od ljudi koji ga poseduju i ti si prvi koji ga hvali. Previse stvari ukazuje da je HOS C2 los izbor i ako tebi radi posao, svaka cast, ali ja ga sigurno nikome necu preporuciti!
postoje razni sajtovi gde se ljudi informisu, nema potrebe da se neko ovde od nas pravi pametan, sve je stvar ukusa i licnog izbora.

- zoreli
 - Moderator

Danas sam poredio kamere One-S i Galaxy SIII , fotografije snimane napolju su izvanredne kod oba telefona dok unutra (u kući ) SIII pravi bolje ( prirodnije/osvetljenije )  fotografije , ... nepristrasno od mene  

- Layne_Staley
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
 - :: iPhone 6 64gb SG
 - Kontakt:

Ljudi pitanje jedno. Hocu kevi da kupim ovaj telefon u Telenoru.. Koji je tamo s3 ili s4 ?
Hvala

Hvala
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
						-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- zoreli
 - Moderator

Kod svih domaćih operatera je S3 , CT Computers je uvezao samo S3 model.