Thnx za pomocnici
Internet u PC preko gprs sa bt. kako moze da se koristi!?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Internet u PC preko gprs sa bt. kako moze da se koristi!?
Imam Nokia6600 (063 broj) a imam i bluetootth kako da ga uklucim pc u internet preko gprs
Thnx za pomocnici
Thnx za pomocnici
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Joj sta ce ti to crni ti!
Mobtel naplacuje 50 dindzi po MB (neznam jel na to ide jos i +PDV) a kako se na internetu MB trose kao ludi vec na prvom surfovanju ce ti to presesti kad vidis cenu!
Ako hoces da surfujes u svakom trenutku a imas smartphone,onda ubaci Operu i otvaraj i wap i www sajtove do mile volje a da ne dodjes do prosjackog stapa!
Ako mi ipak iz nekog razloga ne verujes,ili neznas sta ces sa parama pa hoces da probas surf brzinom dual-up konekcije na nivou od pre 5-6 godina,imas detaljno uputstvo na sajtu Mobtel-a!
Pozdrav
Mobtel naplacuje 50 dindzi po MB (neznam jel na to ide jos i +PDV) a kako se na internetu MB trose kao ludi vec na prvom surfovanju ce ti to presesti kad vidis cenu!
Ako hoces da surfujes u svakom trenutku a imas smartphone,onda ubaci Operu i otvaraj i wap i www sajtove do mile volje a da ne dodjes do prosjackog stapa!
Ako mi ipak iz nekog razloga ne verujes,ili neznas sta ces sa parama pa hoces da probas surf brzinom dual-up konekcije na nivou od pre 5-6 godina,imas detaljno uputstvo na sajtu Mobtel-a!
Pozdrav
-
hellboy_90
- Entuzijasta

- Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
E sad si me zatekao,ja sam moju,cini mi,se nasao na burek forumu,a link sa softverom je -> http://forum.burek.co.yu/index.php/topic,14782.190.html i mislim da ces prvo morati da se registrujes!
P.S.Ja sam stigao do 20-te strane pa je i link za tu stranu a gore pri vrhu izaberi ostale!
Pozdrav
P.S.Ja sam stigao do 20-te strane pa je i link za tu stranu a gore pri vrhu izaberi ostale!
Pozdrav