Aj hvatacu sl put pa kacim. Nemas brige.

JA sam utripovao da je bio na 50% ali  kao sto sam rekao tada sam bio na laboratorijskim vezbama i bio sam malo u haosu.
  JA sam utripovao da je bio na 50% ali  kao sto sam rekao tada sam bio na laboratorijskim vezbama i bio sam malo u haosu.

ma glupo mi bilo nisam hteo da lazem, nego sam prevideo jer sam bio u haosu.. Pazi to je rezultat pri koriscenju telefona. Znaci nije da je telefon vecim delom dana blejao pored nego sam ga koristio..
  ma glupo mi bilo nisam hteo da lazem, nego sam prevideo jer sam bio u haosu.. Pazi to je rezultat pri koriscenju telefona. Znaci nije da je telefon vecim delom dana blejao pored nego sam ga koristio..
Opusteno druze,nema sta da se izvinjavas:-)Layne_Staley napisao:Ja moram da se izvinim svima, pogotovo Chobby88, jer sam ranije rekao netacnu stvar. Posle 6h ekrana, telefon nije na 50% nego na 20 %

JA sam utripovao da je bio na 50% ali kao sto sam rekao tada sam bio na laboratorijskim vezbama i bio sam malo u haosu.
Izvinite nije mi bila namera da lazem niti da zaje*avam nikoga.

Samo da ima eto bateriju kao na HOX+ (2100mAh) bilo bi idealno ali šta je, tu je...
 Samo da ima eto bateriju kao na HOX+ (2100mAh) bilo bi idealno ali šta je, tu je...