HTC One V
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Re: HTC One V
Ispao mi je One V :/ Napukao mu je touch u gornjem delu, i bas grozno napukao. U prvih par dana je radio digitajzer kako treba, ali onda je poceo da zeza i da mi kulira prste, a nekad sam krece da klikce po meniju. Anyway, raspitivao sam se svuda i rekli su mi da touch screen ne moze da se zameni a da se pritom ne promeni i LCD jer su spojeni, i da to kosta tricavih 160e!!! A sa druge strane vidjam oglase po netu da se prodaje samo touch screen za One V, i da kosta 40-ak evra. Da li moze uopste samo touch da se zameni? Star je samo par meseci, krivo mi jeee nemate pojma
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
jedna stvar me pravo nervira. naime, kada restartujem mob, uvek ne prepozna jednu od aplikacija koje imam na sd kartici i tek kad ga 2-3 puta restartujem, onda tek prepozna sve.
zbog čega se to dešava i kako rešiti?
zbog čega se to dešava i kako rešiti?
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
bravo88, ja sam slusao ljude koji su to radili na drugim telefonima ( samsung) . Moze da se desi da lepo odradi serviser, ali mala je verovatnoca, koliko ja znam, da nesto ne zezne... Ipak mislim da bi trebao da zamenis sve u kompletu. Jel si zvao ovlasceni servis HTC-a ?
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Ajmo pomoc! Ubih se oko podesavanja da mi se ujutru pojavi vremenska prognoz kad ukljucim ekran, ali uzalud. Ukljucena mi je ta opcija u podesavanju vremenske prognoze, ali nista. Sve sam probao, i master reset i ciscenje kes memomrije sata, lock screen-a, vremenske prognoze...opet nista.stalno je nakacen na net...sinhronizacija vremena podesena na svakih sat vremena, ukljuceno da se update cim otvorim v.prognozu. kao lokaciju mi je stavljeno BEOGRAD, a ne BELGRADE. Znaci iskljucene su mi GOOGLE LOCATION...Ima li ko ideju? Sve ostalo na tel radi perfektno. Ni ovo mi nije preterano bitno, ali me nervira sto ne znam sto ne mogu da to ukljucim! A, da...izbrisani su ostali gradovi iz lista,samo Beograd je stavljen. Ne znam da li ima kakve veze sto mi alarm zvoni svaki radni dan, sem vikenda(i to sam probao da iskljucim ne bi li se vrmenska prognoza pokazala). Hvala vam na trudu i pomoci
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
okmomak , ako misliš na lock screen-u ovako: Personalizuj - Stil zaključavanja ekrana - Vremenska prognoza .
16 godina na forumu MOBILNISVET
- noviandroidas
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 05. Okt 2010. 15:32
- :: Galaxy S7
okmomak jesi ti vec postavljao ovo pitanje na stranici telefona? Mislim da sam se sa tobom dopisivao.
Ako ti je iskljucen "Google's location service" onda vremenska prognoza uopste ni ne moze da ti radi! Ne znam kako tebi radi a iskljuceno ti je. Ukljuci ovu opciju pa javi sta se desava.
Ako ti je iskljucen "Google's location service" onda vremenska prognoza uopste ni ne moze da ti radi! Ne znam kako tebi radi a iskljuceno ti je. Ukljuci ovu opciju pa javi sta se desava.
Jesam postavio ...hvala ti na trudu i savetima.Kad otvoris aplikaciju(vremen.prognozu) imas listu gradova. Dodas Beograd ili koji vec zeliz grad i radie v.p. za taj grad. a da bi na home screen-u bilo za isti taj grad, drzi dugo sat i umesto u desni cosak, pomeri ga u levi ugao...tamo imas EDIT...pojavice ti se lista sa gradovima(to su gradovi koje imas u podesavanjima za vreme-sat, bez obzira sto si izbrisao iz vremenske prognoze i ostavio samo zeljeni grad) zatim izaberes"BEOGRAD" i to je to. a, da...zaboravih...u podesavanju sata, kao HOME mi je Beograd, i ako je sve tu ukljuceno na automatski, vreme, datum, zona...A Google locatio mi je iskljucen, je kad to ukljucim, on moju lokaciju prenosi na sve, TASK, FACEBOOK...kroz sve appp koje mogu da te lociraju...a ja to ne zelim...ne znam za sto, ali sta koga boli uvo gde sam ja
zoreli@ ja sem Sene, Skin, Wallpaper, Home screen i Lock screen shortcuts nemam da mogu da stavim vremensku prognozu...koliko ja znam to samo jacu modeli iz ONE serije...ovo je ipak niza klasa
zoreli@ ja sem Sene, Skin, Wallpaper, Home screen i Lock screen shortcuts nemam da mogu da stavim vremensku prognozu...koliko ja znam to samo jacu modeli iz ONE serije...ovo je ipak niza klasa
- noviandroidas
- Redovni učesnik
Vidis i ja sam nesto slicno razmisljao pa sam dosao do zakljucka da nemas izbora. Google Android salje podatke i onda kada iskljucis "auto sync" i "background" aktivnost, OS uvek moze da salje informacije sa tvog telefona, moze da ti cita poruke, prati pozive bez tvog znanja. Moze da koristi i net cak i ako ga iskljucis. To se npr. desavalo mom drugu sa Badom. Pogledaj samo Gmail aplikacija koje dozvole ima, citanje poruka, poziva, lokacija...okmomak napisao:A Google locatio mi je iskljucen, je kad to ukljucim, on moju lokaciju prenosi na sve, TASK, FACEBOOK...kroz sve appp koje mogu da te lociraju...a ja to ne zelim...ne znam za sto, ali sta koga boli uvo gde sam ja
Zato slobodno ukljuci tu google location opciju i javi da li ti radi ujutru prognoza. Meni na primer uopste prognoza ne radi ako je iskljucena.
Znam ja sve to, o to je po meni ozbiljna zamerka za Android OS! Ali jbg...Mislim da je to u pitanju...Setio sam se da kad sam ga uzeo, to sam ukljucio i da je radilo. Jedino sto zanam 100% da onda vremenska prognoza nije tacna. Ne znam zasto, ali se razlikuje(da li pise BELGRADE ili BEOGRAD). Mislim na temperaturu, Sunce, oblacno...to me je malo nerviralo jer se razlikovalo u odnosu na web informacije sa sajta. A i na kompu koristim AccuWeather. Ali, veliko hvala na pomoci i na info HVALA jos jednom
Kakav je kvalitet izrade u odnosu na hd2 i ostale telefone u klasi? Uskoro mi istice ugovor pa cu za din uzeti ot985 u telenoru, mislio sam da prodam njega i da dodam 50-60 za polovan one V, to mi deluje kao ok kombinacija.
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
super izrada. kvalitetan. ne krcka nista. brzina solidna. ja sam zadovoljan. za sada.
elem, jel moze neko da mi na pp posalje link sa setom za rutovanje?
i jos jedno pitanje, jel moguce da sms ton ne mogu da postavim neki van fabrickih?
elem, jel moze neko da mi na pp posalje link sa setom za rutovanje?
i jos jedno pitanje, jel moguce da sms ton ne mogu da postavim neki van fabrickih?
Ok, hvala. U svakom slucaju od tog telenor smarta (alcatel985) verujem da je bolji.
- noviandroidas
- Redovni učesnik
mrkixxx, Naravno da mozes da postavis bilo koji ton van fabrickih. Moja preporuka ti je aplikacija Zedge. Ima bas veliki izbor tonova i wallpaper-a.
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
^gde da ga snimim. notifications?
jel mozes da mi pustis link za rutovanje? nasao sam na xda nekoliko metoda pa ne znam koji je najbolji.
jel mozes da mi pustis link za rutovanje? nasao sam na xda nekoliko metoda pa ne znam koji je najbolji.
- noviandroidas
- Redovni učesnik
Instaliraj Zedge i skini neki ton. Kad ga skine mozes direktno iz njega da postavis za sta hoces ili odes u messages app i tamo u settings>notifications pa mozes i odatle. Videce se u listi ton koji si skinuo.
Za rutovanje prati ovo uputstvo http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1676686 Programcic je jednostavan, imas i video uputstvo. Idi korak po korak i nema problema. Ako zaglavis negde javi pa cemo da resimo.
Za rutovanje prati ovo uputstvo http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1676686 Programcic je jednostavan, imas i video uputstvo. Idi korak po korak i nema problema. Ako zaglavis negde javi pa cemo da resimo.
Da li je trenutno One V najbolji telefon za taj novac koji se nudi ili ima neki bolji telefon za slicnu sumu? Puno bi mi znacio odgovor jer planiram da kupim neki telefon pa mi je One V zapao za oko. Hvala unapred
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
Filix,
telefoncic je super.
ne znam kako se krecu cene.
super je za jedan 1gh fon. ali nista vise od toga.
ako imas neku dual core po istoj ceni, onda uzimaj dual.
njegova snaga lezi u dizajnu. ja imam u crnoj boji i bas je cool.
telefoncic je super.
ne znam kako se krecu cene.
super je za jedan 1gh fon. ali nista vise od toga.
ako imas neku dual core po istoj ceni, onda uzimaj dual.
njegova snaga lezi u dizajnu. ja imam u crnoj boji i bas je cool.
Jeli ima neko problem sa punjenjem baterije? Kada je ukljucen tel. treba mu oko 4h da se napuni, a kada je iskljucen oko2,5h...jeli to normalno?
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Nikako nije ni blizu najboljeg za te pare. Imas za 180€ u prodavnici nov sa dve godine garancije Alcater OneTouch 997D i to je najbolji telefon za te pare.Filix napisao:Da li je trenutno One V najbolji telefon za taj novac koji se nudi ili ima neki bolji telefon za slicnu sumu?
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
+1 za Alcatel 997 ... U odnosu na njega One V je malo dete,ali placas vise zato sto na ovom pise 'htc'. Ako koristis telefon kako treba(a ne da ga uzmes samo da bi ga stavio u kaficu na sto) onda je svakako bolja opcija alcatel