Nokia Lumia 920
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Nokia Lumia 920
telep, S3 radi katastrofalno!
X puta sam pisao o tome, procitaj moje neke prethodne psotove.
X puta sam pisao o tome, procitaj moje neke prethodne psotove.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
miodrage, Stvarno, nisam znao, dobro je znati, hvala na prosvetljenju, nisam ni očekivao drugo od tebe.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Ne mozes reci da radi katastrofalno,kako onda radi android od 100e?
On ne radi uopste,dobijes samo maketu,ne razumem?
On ne radi uopste,dobijes samo maketu,ne razumem?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
a kakve su sanse da nokia izbaci neki w8 qwerty sa malo boljom kamerom od e6?
ja sam stvarno fan te tastature, i da mi nije upo stari moj e6 uvodu ne bih ga nikad menjao. postoji li neki android dobar qwerty?
ja sam stvarno fan te tastature, i da mi nije upo stari moj e6 uvodu ne bih ga nikad menjao. postoji li neki android dobar qwerty?
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
darkonda, isto pitanje ali izgleda da dobrog qwerty android telefona nema takav kakav ja i ti zelimo. I ja se nadam da ce nokija na win...8 nesto skoro predstaviti. Ekran minimum da je 2.6, kamera 5 mp. sa af. Cpu 1ghz. itd.
A kako misliš da taj wp izgleda na takvom ekranu? To nije moguće ama baš nikako.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- RandjaPO
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
- :: iPhone 6
- :: Nokia 808 PureView
telep, a kako izlgeda na racunarima i tabletima?Mogao bi samo interfejs da se postavi horizontalno a mislim da to nije neki veliki problem.
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
uu ova tema ode u zaborav,najmanje se pominje 920...ako pricamo o brzini molim da pogledate testove 820 na gsm areni,tacnije bench gde su uporedjivani LG Optimus G i S3....
da ne mislite da sad velicam wp8 ne mogu biti kompetentan,jer ga jos u ruke nisam uzeo,al npr jesam prevalio preko ruku sve WP7,koji je u potpunosti drugi system..da ne duzim...
trenutno koristim Sensation, za mesec dana sam doziveo dosta zapucavanja,HTC Logo u sred interneta,pregrejavanja,i poneki restart...sa custom romom je zaista sve drugacije,i mnogo rastereceneije,al to ne dobijam u kutiji kad kupim sensation,kao npr lumiu 800,sa kojom sam bio prezadovoljan,al sve ima svoje vreme koriscenja..
ovo jeste inovativan model,jer je ponudio dosta novih stvari a slozicete se da su u poslednje vreme svi modeli copy-paste...
da ne mislite da sad velicam wp8 ne mogu biti kompetentan,jer ga jos u ruke nisam uzeo,al npr jesam prevalio preko ruku sve WP7,koji je u potpunosti drugi system..da ne duzim...
trenutno koristim Sensation, za mesec dana sam doziveo dosta zapucavanja,HTC Logo u sred interneta,pregrejavanja,i poneki restart...sa custom romom je zaista sve drugacije,i mnogo rastereceneije,al to ne dobijam u kutiji kad kupim sensation,kao npr lumiu 800,sa kojom sam bio prezadovoljan,al sve ima svoje vreme koriscenja..
ovo jeste inovativan model,jer je ponudio dosta novih stvari a slozicete se da su u poslednje vreme svi modeli copy-paste...
Da ali tamo imas ekran odredjene velicine gde staje dosta elemenata, sa sadasnjim izgledom windowsa imao bi jedan kvadrat na ekranu velicine e6.RandjaPO napisao:telep, a kako izlgeda na racunarima i tabletima?Mogao bi samo interfejs da se postavi horizontalno a mislim da to nije neki veliki problem.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- RandjaPO
- Mobil fan
Mogla bi dva kvadrata da se uguraju,da budu otprilike kao oni smanjeni koji se vide kod 920.Izvodljivo je sigurno,samo kad bi hteli.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ma ako hoce napravice verziju i za manje ekrane ali neverujem da ce ikad praviti noviji windows za telefone sa tastaturom jer je procenat zainteresovanih kupaca vrlo vrlo mali. Plocice smanje velicine sadasnjih ikona i to je to.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Nokia Lumia 920
Telep, Behemoth: i te kako mogu reci da radi katastrofalno, jer sam imao doticni uredjaj u ruci vise puta. Bio sam u 4 poslovnice svih nasih operatora, i jos jedan kolega ima ovaj uredjaj. Lag pri radi, na koji sam izuzetno alergican je kataklizma. Otvaranje aplikacija traje li traje. Napominjem da su u svim uredjajima bili stock 4.0.4 i da iako jesam cuo nisam imao prilike da vidim koliko bolje radi na 4.1.2 recimo. Kad to vidim i ocenim, ako mislim da sam preterao uputicu javni demanti.
A vec sam napisao da me odusevila brzina rada Motorole RAZR kao i kumovog Galaxy S1 na kuvanom 4.1.2
A Android nikad necu voleti i kraj!
Da se vrnemo sada na temu, a to je Lumia920: nasao sam sjajnu stvar, JBL zvucnici, postavi se telefon na njih, i pusti se muzika preko NFC, dok se telefon istovremeno puni zbog famoznog wireless charginga. Kako sam cuo nezvanicne informacije, cena prava sitnica, oko 80€
A vec sam napisao da me odusevila brzina rada Motorole RAZR kao i kumovog Galaxy S1 na kuvanom 4.1.2
A Android nikad necu voleti i kraj!
Da se vrnemo sada na temu, a to je Lumia920: nasao sam sjajnu stvar, JBL zvucnici, postavi se telefon na njih, i pusti se muzika preko NFC, dok se telefon istovremeno puni zbog famoznog wireless charginga. Kako sam cuo nezvanicne informacije, cena prava sitnica, oko 80€

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Sto se tice 4.0.4 radio je i lose na gnexu, a ne na sgs3.. project butter ga je ispeglao na 4.1+..
Sto se teme tice, tj lumie, tj onoga sta je miodrage pomenuo, mnogo me nervira tar wireless charging.. i note2 ima wireless chrg, ali da bi radio moras ds dokupis accessory koji kosta boga oca...
Na primer, video zam u telenoru da dele neke wireless zvucnike za note2 za prvih 10 kupaca.. izgledaju BOLESNO. Ne znam da li bi to moglo negde kod nas da se nabavi...
Sto se teme tice, tj lumie, tj onoga sta je miodrage pomenuo, mnogo me nervira tar wireless charging.. i note2 ima wireless chrg, ali da bi radio moras ds dokupis accessory koji kosta boga oca...
Na primer, video zam u telenoru da dele neke wireless zvucnike za note2 za prvih 10 kupaca.. izgledaju BOLESNO. Ne znam da li bi to moglo negde kod nas da se nabavi...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- RandjaPO
- Mobil fan
miodrage, cena samo ovih bezičnih punjača nije daleko od 80e,dodaj još na to i JBL zvučnik,čiji su proizvodi preterano skupi,i eto ti vesele cene.Jeste zanimljivo ali cena će biti katastrofa.
miodrage, U redu je kažem ništa drugo nisam ni očekivao od tebe da kažeš, zato ja ni ne pokušavam sa tobom da komuniciram o takvim stvarima. Ne vredi jednostavno.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Sad vidim zašto se miovragu sviđa 920, pogledajte review:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... MroA1XKrpI
EDIT:
Poslušam ti Motherfucker-a
sa gornjeg klipa i malo bolje pogledam fon. Sviđa mi se u beloj boji i kako radi OS.
Nokia Lumia 920 hands on:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... wM9StfBQb8
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... MroA1XKrpI
EDIT:
Poslušam ti Motherfucker-a

Nokia Lumia 920 hands on:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... wM9StfBQb8
Baraba, ahahhahaha
...
Sto mu se pali ekran svaki cas?
da ne bude totalni oftpk, gsmarena privju