Nexus 7. :D

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
freak
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2012. 21:13
:: LG 4x HD
:: LG G2

Nexus 7. :D

Post od freak »

E ovako, potreban mi je tablet za kucnu upotrebu, surf, igrice, filmovi itd. Googlovao sam malo i video nexus 7. Veoma mi se svidjaju karakteristije (slicne su kao i na Lg 4x, koji imam) a i cena je ok. Da li neko ima i da li bi mogao da mi kaze utiske. I da li da ga uzmem ili da sacekam da prodje Nova, mozda izadje nesto novo ??
Хир ај кам , xир ај гоооo

thePriest
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 01. Maj 2010. 10:55

Re: Nexus 7. :D

Post od thePriest »

Ja sam ga uzeo pre 10tak dana za potrebe identične tvojima. Apsolutno je savršen za to. Apsolutno SAVRŠEN. Ne razmišljaj uopšte, uzmi ga odmah. Pojavila se i 3g varijanta, ako ti treba, ja sam uzeo 32gb wifi only.
HTC Desire

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

U pravu je thePriest, nemaš šta da čekaš. Uređaj sa ovim karakteristikama i po ovoj ceni, nema bolje, niti će uskoro biti. Jedino ako ti je 7 inča malo, pa da sačekaš Nexus 10, mada je pitanje po kojoj će ceni on biti kod nas.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

freak
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2012. 21:13
:: LG 4x HD
:: LG G2

Post od freak »

7 inci mi je onako bas po meri. Gledam na netu i preko je oko 150. Jel moguce da je toliko malo ili?
Хир ај кам , xир ај гоооo

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Pa nexus tablet je i pravljen sa namerom da bude budžetski model.Inače, kupuj i ne razmišljaj za taj novac trenutno nema ništa bolje.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Odgovori