Zamena E72 za Lumiu 710.

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Re: Zamena E72 za Lumiu 710.

Post od Demian »

Brate jos nesto da ti kazem posto mislim da to niko nije pomenuo posto bi presao sa E72 na lumiu 710 !
Baterija na lumiji 710 je blago receno uzas bio bi to za tebe pravi sok ne bi sastavljao ni pola dana !
>> N7100 <<

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Zamena E72 za Lumiu 710.

Post od miodrage »

Demian jel ga koristis pa to iz prve ruke ili si nesto cuo, citao i sl? Posto mojin zeni bez peoblema izvuce dan i po, ponekad i 2. U par mojih testova se baterija solidno pokazala. Sa bas mnogo njakanja, drzi od ujutru do uvece. Osrednja upotreba 24-36h, kada ga se uopste ne koristi - cist stand-by izdrzao je 4 dana
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Demian »

miodrage ima ga moja sestra kupio sam joj ga za rodjendan pre jedno mesec ipo dana . Ja ga dosta njakam i isprobavam , tel dosta trasi bateriju u radu znaci uzmes ga u ruku i pocnes nesto da radis posle 15m 15% bat od prilike ! A to kada stoji negde i ne koristis ga to ne znam ! A kada mu upalim wifi i odem na net to je tek duvanje bat. kao ludo . Ja licno tom telefonu mogu da istrosim bateriju za par sati opusteno ! A sto se tice testova ja u to ne verujem a verujem forumima i ljudima koji kukaju na bateriju .To su moja iskustva a verujem da Deksi ga nece koristiti kao drugi tel nego ce izvlaciti iz njega maksimum a posto prelazi sa fona kojem baterija drzi i po 5 dana verujem da ce ga slog strefiti :grin:
>> N7100 <<

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Zamena E72 za Lumiu 710.

Post od miodrage »

Demian: vidis ja sam taj telefon kupio supruzi pre nekih 2.5 meseca. 10-ak dana je bio kod mene i dusu sam mu izvadio. Zena moja ne zeli da razmislja o telefonu i bilo cemu, za nju je to star koja treba da sluzi svrsi. Ako njoj radi posao, radice svakome. Jedino nije za heavy usere, ali to je wp uredjaj namenjen prosecnom a ne nekom power korisniku. Za njih ima jacih i baravno skupljih uredjaja
Sto se baterije tice njoj lepo radi, wifi takodje i ne trosi tako kataklizmaticno kako ti navodis
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ja sam vec jednom naveo na drugoj temi kakva su moja iskustva sa Lumia 800 modelom koji ima cak nesto jacu bateriju od modela 710 i razocaran sam. Nije neki pretjeran hardver i jos 800 ima amoled koji manje trosi baterije kad je tamna podloga kao na wp i navece oko 21h skinut a punjaca sa konstantno upaljenim wifi i sinhronizacijom 2 mail naloga i bez razgovora i sms poruka, skinuto par aplikacija sa marketa i malo surfa i vec oko 16h naredni dan prazna baterija... da napomenem da nije mob diran od 23h pa do 9h ujutro. Po meni previse slabo...

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Demian »

Mislim da je to do sistema manje do baterije , citam da tek na lumii920 bat drzi solidno a ona ima taj famozni win8.
Nego nesto se cudno kuva sa nokiom i microsoftom po poslednjim vestima ko zna sta ce biti noki je pocela da trazi linux programere a svi znamo na kojoj platformi je zasnovan android :mrgreen:
A i samsung nesto oteze sa njegovim win8 prvencom Ativ ili kako ono bese , prica se da ceka da vidi rasplet dogadjaja sa win 8 i da li ima smisla da ga izbacuje u opste ! Verovatno ce izaci ali u maloj kolicini cisto da ispostuji neki dogovor..
>> N7100 <<

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

to sto nokia trazi proramere za rad na linux,je mozda zato sto je maemo,i meego isto tako zasnovan na linuxu,ne samo droid,bilo bi dobro kad bi ubacili i par robotica,al vidim da svi odma skacu za android ko mutavi na telefon...
sto se tice baterije na wp7 evo koristim lumia 800 i sensation,oba nakacena na wifi po ceo dan,surf i ostalo...
mogu reci da su izjednaceni...necu da prevaljujem ni na ciju stranu jer bi lagao...al ipak sto se tice surfa zna se da to najvise jede bateriju posebno ako se to radi sa mreze,i ako je signal malo slabiji....
prvo sto se tice debilnog majkrosofta,jedina kompanija koja od sebe odbija partnere,nelogicno...svi gledaju da pokupe sto vise proizvodjaca za rad na svojim sistemima,oni ne prave kompromise...

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

skar napisao:al vidim da svi odma skacu za android ko mutavi na telefon...
E ovo ko da sam ja reko i zato i dalje ostajem na symbianu a naredni koji kupim bih voleo da bude na windowsu.
Nadao sam se da ce telenor ubaciti neku lumiju pa da je kupim kod njih uz neku povoljnu akciju (a ni toga nema sem naravno rukavica Slika) mada vidim da su ubacili HTC 8S ali je cena problem. Praticu pa valjda ce nesto ispasti.
Skar ti koristis jedan od novijih windows telefona, znas li mozda da postoji aplikacija koja snima razgovor na telefonu. Nesto kao total racer za symbian.

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

pa pazi za moj paket 8s bi bio cista milina,uzeo bi ga za manje od 100e,sto bi jako voleo,al sam produzio ugovor kod vipa,nisam zazalio za paketom nego za telefonima koji su kod njih uvek dosta skuplji...al ajde..
koristim Lumia 800,moze se reci da je zastareo,jer mu zasad sa mangom fali dosta do wp8
postoji aplikacija za snimanje razgovora,videh je na marketu,al mislim da se lako moze izguglati...

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Koliko vidim isto kao na nekim android telefonima mora da se ukljuci na spikerfon da bi mogao da snima.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Odgovori