koga god da sam pitala, rekao mi je da android mnogo ''trosi'' netAzimuth napisao:Lela, ako nisam indiskretan, ali zasto mislis da ce ti Android kao OS pojesti 3GB? I sta to uopste planiras da radis sa telefonom? Verujem da je 3GB moguce potrositi ta 30 dana samo ukoliko skidas nesto sa neta, za neki opusteni surf, mail, fb i te drustvene mreze ti nece trebati vise od 300-500mb.
Pitam cisto jer me interesuje kako je moguce potrositi toliko neta i na sta ga uopste trosite? Konkretne stvari me interesuju a ne odgovori tipa "malo surf, malo youtube itd".

moja sestra ima S3, zacas potrosi 1 GB, nisam gledala njen listing pa da proverim na sta je potrosila.
meni u tom paketu nije dominantan internet - 3 GB, nego 1000 minuta, a tih 3 GB su cist bonus - sa 50% popusta, naravno.
trosicu na forume, FB, surf vezan za posao, recimo, na kompjuteru potrosim 3 GB protoka za manje od mesec dana, dnevno oko 150 MB, a bas se kontrolisem, recimo ne ''idem'' cesto na you tube, ne slusam muziku koliko bih zelela. Mislim da za mene nece biti problem da tih 3 GB potrosim

manji paket ima 600 minuta, a to mi je malo
 sada trosim 650 min bez problema
  sada trosim 650 min bez problema  

Za svo to vreme, uz redovno citanje i prelistavanje svih novina za koje postoje aplikacije, odlaske na fb, ovde i na jos neke forume preko tapatalk-a, whatsapp i viber, vremenska prognoza se osvezava na svakih pola sata - sat, sve je namesteno na najcescu mogucu sinhronizaciju, prilicno kuckanja mail-ova i skidanja sa istih itd, nikada nisam uspeo da potrosim vise od 500 ma koliko da sam se trudio. Doduse, ne gledam nista sa youtube na telefonu pa me to donekle spasava, ne skidam ni filmove i sl preko telefona.
  Za svo to vreme, uz redovno citanje i prelistavanje svih novina za koje postoje aplikacije, odlaske na fb, ovde i na jos neke forume preko tapatalk-a, whatsapp i viber, vremenska prognoza se osvezava na svakih pola sata - sat, sve je namesteno na najcescu mogucu sinhronizaciju, prilicno kuckanja mail-ova i skidanja sa istih itd, nikada nisam uspeo da potrosim vise od 500 ma koliko da sam se trudio. Doduse, ne gledam nista sa youtube na telefonu pa me to donekle spasava, ne skidam ni filmove i sl preko telefona. 

a oko 10.dec treba da prenesem broj u MTS. I onda sam, u ocajanju pocela da gledam koje telefone MTS daje za dinar uz MixNet L, recimo i shvatila sam da je izbor katastrofalan. I sad sam u shkripcu. Treba da iskoristim promociju 50% popusta i da uzmem ocigledno manji paket nego sto sam mislila, jer, sta ce mi 3GB na staroj Nokii
 a oko 10.dec treba da prenesem broj u MTS. I onda sam, u ocajanju pocela da gledam koje telefone MTS daje za dinar uz MixNet L, recimo i shvatila sam da je izbor katastrofalan. I sad sam u shkripcu. Treba da iskoristim promociju 50% popusta i da uzmem ocigledno manji paket nego sto sam mislila, jer, sta ce mi 3GB na staroj Nokii