HTC One S, Samsung Nexus ili Moto XT910
HTC One S, Samsung Nexus ili Moto XT910
Pozdrav..postoji mogucnost da nabavim jedan od ova tri telefona iz mts-a, pa me interesuje koji je od njih najkvalitetniji na duze staze? U igru mozda jos udju i HTC Sensation XL i LG L9, ali mi se oni cine kao, za nijansu, slabiji telefoni od ovih u naslovu.. Hvala unapred 

Re: HTC One S, Samsung Nexus ili Moto XT910
pa zavisi sta ti treba... u principu one s je najjaci hardverski, ima novi krait procesor S4, dosta je brz, tanak, elegantan, ekran super amoled itd...jedino sto ga neces naci nigde jer nasi operatori daju aparat koji isto izgleda kao pravi one s samo sto je hardverski u stvari kao stariji brat htc sensation pa je to ''mala prevara'' nasih operatora... naravno, svi govore da je to pravi one s, ali nije...
galaxy nexus i9250, koji ja imam trenutno, je stvarno dobar model, vec smo dobili zvanicni update na najnoviji 4.2.1 android pa ako t je to vazno uzmi ga u obzir...
veoma tecno radi, nista ne secka, ne koci, baterija solidna, duze od dana drzi, barem meni, cist android bez nekih ''sminki''', htc sens-a, samsung-ovog touch wiz-a itd...
ovo trece je verovatno motorola koju nisam korstio tako da nemam pojma... ali pogledaj na http://www.gsmarena.com njenu specifikaciju pa razmisli...
moj predlog ti je Samsung Glaxy Nexus, imas ih nove sive i bele za 300eur sa garancijom od godinu dana...

galaxy nexus i9250, koji ja imam trenutno, je stvarno dobar model, vec smo dobili zvanicni update na najnoviji 4.2.1 android pa ako t je to vazno uzmi ga u obzir...
veoma tecno radi, nista ne secka, ne koci, baterija solidna, duze od dana drzi, barem meni, cist android bez nekih ''sminki''', htc sens-a, samsung-ovog touch wiz-a itd...
ovo trece je verovatno motorola koju nisam korstio tako da nemam pojma... ali pogledaj na http://www.gsmarena.com njenu specifikaciju pa razmisli...
moj predlog ti je Samsung Glaxy Nexus, imas ih nove sive i bele za 300eur sa garancijom od godinu dana...

Pa i meni je one s nekako najkopletniji i mislim da bi mogao najduze da mi posluzi..ali bas zato sto sam citao da kod nas nema ovih sa krait procesorom, mislio sam da ipak da dam prednost Nexusu. Motorola mi dolazi kao poslednji izbor, ali reko da pitam za svaki slucaj.
I interesuje me da li postoji neki nacin da proverim koji je procesor u one s-u ako budem imao prilike?
I interesuje me da li postoji neki nacin da proverim koji je procesor u one s-u ako budem imao prilike?
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
luca, jedna ispravka... Gnex nema solidnu bateriju... baterija je uzasna... iz licnog iskustva govorim ,telefon sam koristio duze od godinu dana
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
ok za bateriju, meni je tako
u vezi procesora, mozes proveriti tako sto ces pogledati na kutiji sta pise - tebi treba oznaka za Krait model a to je Z520...
za model sa starim procesorom je oznaka Z560...

u vezi procesora, mozes proveriti tako sto ces pogledati na kutiji sta pise - tebi treba oznaka za Krait model a to je Z520...
za model sa starim procesorom je oznaka Z560...
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Tačno i ja ga imam od januara, u poslednje vreme mi ne izdrži ni do uveče, mada tako ti je sa svakim smartphone-om koji intenzivno koristiš.Layne_Staley napisao:luca, jedna ispravka... Gnex nema solidnu bateriju... baterija je uzasna... iz licnog iskustva govorim ,telefon sam koristio duze od godinu dana
Ja sam i pored loše baterije i dalje mišljenja da ti je GNex najbolji izbor, imaće najduže podršku za nove verzije androida i ekran mu je najveće rezolucije.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
a kvalitet izrade..svidja mi se sto je one s pravljen od metala, ali ako je nexus odradjen kvalitetno stavljam ga na prvo mesto pri izboru 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ajmo ovako... Posto uzimas preko MTS-a cisto sumnjam da je One S sa S4 procesorom jer kod nas stize samo One S C2 koji ima S3 procesor i slabiji je i od GNex i od RAZRa. Gnex ima odlican veliki ekran i vecu rezoluciju ali je baterija katastrofa. Izrada? Standardna za Samsung - mnogo plastike. RAZR je hardverski veoma slican Gnexu i po benchmarku su ravnopravni. Najveca prednost RAZRa je 16GB interne + slot za memorijsku. Izrada mu je odlicna: Aluminijum, tvrda plastika, Gorilla Glass i kevlar... Ja sam i Vip-u kada sam uzimao telefon bas imao u izboru ova tri telefona i vidi se sta sam izabrao. 

psyhound, hvala na pomoci pri izboru.. Koliko sam video na sajtu mts-a, trebali bi da isporucuju one s sa krait procesorom, ali provericu to pre nego sto se odlucim.. U svakom slucaju one s mi je najkompletniji i na prvom mestu..a ako on ispadne iz igre, videcu da se malo poigram sa motorolom i nexusom pre izbora, pa cu se odluciti...bitno mi je da znam da su svi telefoni pouzdani, tako da nema neke greske kod izbora bilo kojeg od njih 

samo da dodam, ja sam imao one s sa S4 procesorom i telefon je zaista vrh...
zamerke - strasno mi je bio slab signal i ljustio se oko svake rupe, po ivicama ekrana itd... ne bas da otpada farba ali se videlo...
zamerke - strasno mi je bio slab signal i ljustio se oko svake rupe, po ivicama ekrana itd... ne bas da otpada farba ali se videlo...
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Luca, jel si imao crni ili plavi (sivi) ?
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
crni sa crvenim pozadi znakom... stvarno je leteo, tanak, metalan telefon, najtanji na trzistu itd itd... ali, imao sam osecaj da svaki put kada gurnem punjac u njega ogulim po delic farbe...
oke, hvala na svim informacijama..imacu sve to u vidu kad budem birao telefon, pa se nadam da ce doci do pravog izbora..pozz 

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
luca, pa da.. I meni su ljudi rekli da se crveni gulio (i ovde i na drugim forumima (xda))
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Taj defekt u smislu spadanja boje sa kućišta telefona može da bude jako veliki problem za nekoga, ali i pored toga mislim da je One S ovde pobednik, pre svega jako je tanak, elegantan i brz telefon, HTC Sense interfejs deluje dosta lepše od motorolinog, generalni utisak mi je da je One S kompletniji model.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)