da nazalost 710 moze,al 800 ne.....zasto,kako evo godinu dana i niko sa XDA ne odradi to...
a voleo bi da je odradim samo da insaliram par aplikacija koje se placaju,ne da mi se,evo treca 800 kod mene,i nema trece srece....
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Cestitke i od mene svima.. Nekako, kad neko kupi nov telefon koga ja poznajem (bilo licno, bilo preko foruma) kao da sam ja kupio nov telefon volim kada su ljudi srecni u onome sta imaju i sta kupe, pa makar bio to i najjeftiniji telefon. Jednostavno takav sam
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Hvala. Bas sam hteo u drugoj temi da te priupitam nesto vezano za tvoje teme. Da li su tvoje teme vezane za GoLauncher? Bas bih voleo da ih malo isprobam. Inace sam veliki ljubitelj tema.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.