poz.
N6630 fantomska instalacija
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
N6630 fantomska instalacija
instalirao sam igru Need for Speed Underground na telefon i kada je zavrsio instalaciju nigde nisam mogao da je pronadjem. pokusao sam ponovo i ista stvar. Appman je ne vidi, iz FExplorera nisam nasao nijedan folder u koji je instalirana, a App. Managerom je isto ne vidi pa ne mogu da je deinstaliram
..... e sad, to i ne bi bio toliki problem da mi igra nije zauzela slobodan prostor na kartici i to oba puta, a nigde je nema?! ... da li neko zna u cemu bi mogao biti problem i, eventualno, kako da je obrisem? Hvala.
poz.
poz.
pa sad ..... nesto mi se ne radi format kartice .... bar dok ne kupim vecu
a je l znas kako da se resim djubreta koje mi se nakupilo na memoriji telefona, a da nije isto formatiranje? imao sam neku operu trial i zbog nje ne moze da mi radi ni jedna verzija krekovane opere, jer je ova ostavila nesto za sobom i kaze "trial expired"
p.s. FExplorer je onaj poslednji koji je izasao...
a je l znas kako da se resim djubreta koje mi se nakupilo na memoriji telefona, a da nije isto formatiranje? imao sam neku operu trial i zbog nje ne moze da mi radi ni jedna verzija krekovane opere, jer je ova ostavila nesto za sobom i kaze "trial expired"
p.s. FExplorer je onaj poslednji koji je izasao...
Sto na flash????
Pa ako bash toliko zabaguje uragi su format.....A ako se plasis virusa pa lepo instaliraj antivirus koji ce jos vise usporiti vec spor ngage
I ja sma imao takav problem na ngage....ali ne da je odmah nema nego posle nekog vremena "nestane"...resio sam problem ovako kako je dex rekao...podrav
Black Sabbath!!!
N-gager: pre nego sto bilo sta instaliram od programa ili igara, ja ih skeniram AVP-om na kompu. po tvojoj logici ne bi trebalo nista ni instalirati.
Kuzman: posto je u pitanju par stotina kB, mislim da cu format ostaviti za drugi put, ali me to bas zbunilo
Edit:
hehe.... ispostavilo se da ono uopste nije bila igra, nego tema
...ali nije moja greska - ja sam je skinuo kao igru...
medjutim, moje pitanje za Operu ostaje
Kuzman: posto je u pitanju par stotina kB, mislim da cu format ostaviti za drugi put, ali me to bas zbunilo
Edit:
hehe.... ispostavilo se da ono uopste nije bila igra, nego tema
...ali nije moja greska - ja sam je skinuo kao igru...
medjutim, moje pitanje za Operu ostaje