Android ili ne ?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Odgovori
Lela
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 19. Jan 2011. 18:45
:: HTC Desire X

Re: Android ili ne ?

Post od Lela »

Ja ne vidim bitniju razliku :-( sto ce reci da ne zasluzujem SG S2 :-)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Android ili ne ?

Post od toda81 »

Ma to je bas znak da ga zasluzujes da bi uocila razliku ;)
Note IV N9100 dual

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Baraba napisao:antec, ne mogu da se setim, jesi li ti jednom uporedio displej S2 i Arc S?
Neko jeste i komentar je bio tipa da neće Arc S približavati displeju S2 jer se opasno smorio, recimo da je crna na S2 baš crna :)

verovatno na ovo misliš? :)
iKe napisao:VeNoM, nisam našao sunce ovih dana, ali sam gledao na jakom svetlu i moj telefon nema ni tačkicu na sebi.

Ninolina, hteo sam da kažem da sam ja ekranom Arca veoma zadovoljan, ali da neću više da stavljam telefon pored SII. (Odnosno da Samsung ima neuporedivo bolji ekran, a naročito mi se sviđa što je crna, baš crna).
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

E, to je :)

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

10. decembra se zavrsava ugovorna obaveza sa VIP-om 8) tada cu da podnesem molbu za prenosenje broja u MTS, uzecu onaj mix net paket sa 1000 minuta/3 GB, a onda se nadam da cu na poklon dobiti i mobilni telefon :D

ako ne bude poklon u pitanju, nadam se da cu uskoro moci sama da pazarim jedan od ova tri -

1. Sony Xperia Arc S

2. Samsung Galaxy S2

3. Samsung galaxy S plus

to bi bio neki zakljucak ove teme :)

8)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Uzmi ovaj drugi i veruj mi neces se pokajati jer sam ja jos uvek odusevljen njegovim mogucnostima
Note IV N9100 dual

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Lela, ja predlažem ARC S. Svakako pogledaj i Galaxy S2 ali mislim da je za žensku ruku ARC S lakši za upotrebu ukoliko nisi extremno zahtevan korisnik pa ti treba dual core procesor. Pogledaj na You Tube poredjenja ova dva modela da bi lakse izabrala. :-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Lela, Potrudi se da to bude opcija pod rednim brojem 2, a ako ne, ni ova dva uopste nisu los izbor. ;)

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Lela, i moj glas ipak ide za S2,po meni je bolji od ova dva modela...

majce22
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 09. Okt 2007. 18:40

Post od majce22 »

Sto vise znas vise te boli glava :shock:

Zinula sam od cuda kada su mi u dve radnje (otisla sam da vidim samo kako Desir C izgleda ) rekli da je 160 eur?! A ovde na sajtu stoji 261 eur? Kakvi su ti telefoni tamo da mi je znati? Mada rekose mi da je garancija 24 meseca.
I koja je cena realna?

Jer, ja hocu da kupim neki Android, treba mi navigacija i dobar ekran i brz internet. A da, i solidna baterija. E sad, ja zapravo i ne znam koje su prednosti Androida ali svako koga sam pitala za savet svako mi je rekao da moram da kupim Android :lol:

Pitanje za vas, da li stvarno moram bas Android da uzmem , cemu ce mi sluziti ako ne igram igrice, ne treba mi memorija, filmovi i muzika to me ne interesuje takodje.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

majce22, kao što je popriličan broj puta rečeno, ne gledaj uopšte na cijene na sajtu jer su one kao što i piše "informativnog karaktera" i za preciznije cijene nazvati radnju. ;) Jednostavno su to na sajtu cijene kod ovlaštenih distributera koje su zvanične. :) Dok je opet u praksi stvar potpuno drugačija...

majce22
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 09. Okt 2007. 18:40

Post od majce22 »

Ok ali kada sam posle cestog posecivanja sajta i razledanja , biranja, upoznavanja sa modelima (tako u slobodno vreme na posl) otisla u radnju e to ne mogu da vam opisem , bila sam kao Alisa u zemlji cuda :lol:

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

1. Sony Xperia Arc S

2. Samsung galaxy S plus

8)

poslednji izbor - mada mislim da cu uzeti Arc S beli :D jer sam prosle nedelje ''probala'' u ruci S plus i bilo mi je tesko da istom rukom kuckam po telefonu :unsure:

jos jedan odlazak u neku radnju koja ima oba telefona da ih oprobam jos jednom, pare da nabavim i napokon da kupim fon :D

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Sve zavisi od ukusa. Moj je izbor uvek sto veca cigletina od telefona posebno zbig surfovanja net-om. Nista lepse od preglednog u velikog ekrana, a na s plus-u je ekran pregledan i ugodan i z asurf i za kucanje poruka. Meni postaje mai ekran na s2 :) To je stvarno fenomen, pre nego sto sam ga kupio ekran mi je delovao fantasticno sto se tice velicine, a sad akad asam imao u ruci note deluje mi tako sicusno i jadno
Note IV N9100 dual

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

znam - mada, koliko smo pricali, Arc S i SG S plus imaju ekrane iste velicine :unsure:

sto se tice kucanja poruka, gledala sam na you tube-u, tastatura za poruke je nekako sira i veca na Arc S nego na Samsungu 8)

svidja mi se ideja da Arc S mogu jednom rukom da savladam, mislim da ce mi to koristiti u buducnosti.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Arc s je odličan mob i danas sam gledao bivšeg arca i krivo mi sto sam ga prodao,ali nedostatak memorije mi je zadavao muke. Za sada sony po meni lepši model nije napravio od njega.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

iskreno se nadam da meni memorija nece predstavljati problem, da li da odmah trazim memorijsku karticu :? mozda prodaju zajedno sa telefonom... :?

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Lela, Ne ta memorija, nego memorija za instaliranje aplikacija koja je smešno mala kod Arc-a.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

da... i tome smo pricali par stranica unazad 8)

pa ne znam da li je dramaticno veca interna memorija od SGS plus-a od 512 MB u odnosu na 320 MB Arc S-a :? 200 MB vise... :?

ja recimo necu imati ni jednu jedinu igricu u mobilnom 8) verovatno cu imati neke druge aplikacije ne znam ni koje postoje :P

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Lela, arc s ima 0.2 inca veci ekran (to je 5%),a to i nije mala razlika....oba telefona su po svojim specifikacijama vrlo slicna,ja bih licno isao na jeftiniji od ta dva, a ako ti novac ne igra znacajnu ulogu isao bih na onaj koji mi je estetski lepsi...
D500&E71

Odgovori