teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Ninolina, Hvala puno ! Nadam se da ljudi mogu da dodju.. Ako nas bude vise od 10ak predlazem da onda organizujemo okupljanje.. Ali ne znam samo gde, i to moramo da vidimo Da stanemo svi
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Да ли постоји могућност да се тема некако залепи да буде видљива у свим подфорумима?
Ја лично посећујем форум готово искључиво преко tapatalk-а (гласао сам преко компа), па могу увек да је нађем.
Али верујем да има и доста оних који би дошли, а неће јер нису видели тему.
Hm, meni lično više odgovara datum pre NG, zbog toga što božićne praznike uvek provodim van Beograda, ali dobro, možda bi mogao da uklopim i posle nove godine, neka bude 5. janura, ali ne obećavam ništa.
koliko sam bio upućen u ranija okupljanja, okupljanje je mahom bilo kod Pravnog fakulteta, ne vidim razlog da se ove godne nešto menja, u Bulevaru kod pravnog ima dosta kafića, siguran sam da će bar jedan zadovoljiti naše standarde
Miodrage, velika mi je zelja da vas upoznam, ali sam vec obecao mojima da cu doci kuci jer sam vec neko vreme prenatrpan obavezama u skoli, direktor me forsira, stalno neki seminari... pa nikako da odem kod mojih, samo obecavam i... Nadam se da ce biti i drugog povoda za okupljanje. Kad aje godisnjica sajta? Mora da pistoji i taj povod za okupljanje
toda81, Iskreno, ja bih voleo da upoznam tebe, sećam se dok sam još koristio N73 uvek sam te kontaktirao oko navigacije kao i oko apalikacija na tvom wap sajtu za symbina app (sada sam zaboravio kako se zove taj wap sajt ) i uvek si izlazio u susret. Nisam ni ja sigurna da li ću moći 5. januara, potrudiću se, više mi je odgovrao datum pre NG, ali teško je uskladiti da svima odgovara.
Meni je iskreno tesko sto necu moci da dodjem sve vas da vas upoznam. Bio sam ja druze svojevremeno opasan pirat mad ase i dalje ne dam. Bila su to prelepa vremena, eperimentisanje sa sajtovima, pravljenje foruma, druzenje. Sto je najbitnije upoznao sam na wap-u par fantasticnih ljudi sa kojima sam se video i dalje cu ostati u kontaktu, a sada ovde na forumu imam jos par dobrih ljudi koje bih voleo licno da upoznam. Ovde je drustvo fantasticno i treba cesce praviti okupljanja d abi se ljudi jos vise zblizili i stooili u jedno
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.