Reci mi koliki ti je mesecni racun? Ja malopre zvao mts,i neka zenska ''sveznalica'' mi kaze da se uz svaku postpaid tarifu placa ta 3g usluga,a lepo na njihovom sajtu pise da je besplatna.
O boze ko sve radi tamo

dza napisao:Pisao sam ranije o problemima koje je moj brat imao kada je presao na android telefon a na mts postpaid-u, ukratko, dobio je racun od 11k din, tvrdio je da nije mogce da je to potrosio jer nije niti surfovao skoro nikako niti visio na yt... kako god zalio se i evo odgovora koji je dobio
http://imageshack.us/photo/my-images/19 ... 46452.jpg/

Jel se ovo desilo u srbiji, ili u nekom paralelnom univerzumu?

postpaid, ona je za sada zadovoljan, ima signal na poslu tamo gde sa VIP-om nije mogao ni da ga sanja
  postpaid, ona je za sada zadovoljan, ima signal na poslu tamo gde sa VIP-om nije mogao ni da ga sanja   

.
  .Mts vrh...Lobachewsky napisao:

prijatelji pravi, sve moze, jbg ako se malo zajebes i nabijes racun sve se to ispegla nekom promocijicom
  prijatelji pravi, sve moze, jbg ako se malo zajebes i nabijes racun sve se to ispegla nekom promocijicom   postoje dva objasnjenja, burazer je uzeo 50% na godinu dana i to istice pred kraj decembra, ili su videli to i shvatili da ga nikada nece uhvatiti kada ga ugovor vise ne veze ili je to bila blefka, cuo sam jos dosta ljudi u prethodnih par meseci sa istim slucajem pa je bilo ko se zali sve to resimo bez frke a ko posumnja u sebe i odluci da plati - platio je, svima dobro...
  postoje dva objasnjenja, burazer je uzeo 50% na godinu dana i to istice pred kraj decembra, ili su videli to i shvatili da ga nikada nece uhvatiti kada ga ugovor vise ne veze ili je to bila blefka, cuo sam jos dosta ljudi u prethodnih par meseci sa istim slucajem pa je bilo ko se zali sve to resimo bez frke a ko posumnja u sebe i odluci da plati - platio je, svima dobro...
 nismo se razumeli, ja sam mislio da trazim i 50% i neki telefon...
  nismo se razumeli, ja sam mislio da trazim i 50% i neki telefon...  
 )) tesko,,..svi bi mi to voleli..pa makar i bio neki  od 20e opet dosta.
)) tesko,,..svi bi mi to voleli..pa makar i bio neki  od 20e opet dosta.

pitaj sta ti nude..
 pitaj sta ti nude.. nista ne gubis... nakon mail-a ce te kontaktirati...
 nista ne gubis... nakon mail-a ce te kontaktirati...