Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S3 I9300
Tacty, kul ja ga imam oko 170 dana i za sada nista od tog killer bug-a
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Kad vec pominjete taj bug, bas juce sam se videla sa drugaricom koja ima S3 od kad se pojavio kod nas i njoj se pre mesec dana samo odjednom ugasio. Imala je garanciju i sve joj je sad vec sredjeno. Zamenjena ploca. Stavili su joj istu staru verziju ploče. Ovo nije redak slučaj a ima dosta o tome na netu.
Nekima, u normalnim ovlascenim servisima u svetu, ploca je zamenjena sa novijom verzijom 1.400. Stara verzija je 1.100. Mozete i sami da proverite koju verziju ploce imate ukucavanjem koda *#12580*369#. U poslednjem redu je oznaka za plocu. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
lesa0208, instalirao sam Omegu uspesno, a problem kartice resio sam formatiranjem iste doj bila u telefonu. Sad sve radi lepo samo sto imam dosta manje slobodnog rama sto se u radu uopste ne primecuje.
jerkann, neces ni primetiti neku razliku, ja cu sada d probam ovaj rom sto je Baraba predlozio od Saleta pa cu da vidim kako sljaka samo ne znam sta je napakovao u 1.3gb roma al dobro 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Nije postojala zavnična tema juče, kako da mu ostavim linklesa0208 napisao: EDIT:
Baraba, Baraba si zadovoljan ti sa Saletovim romom? Posto vidim da i dalje preoprucujhes omegu

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2060403
Malo se personalizuje:

evo upravo sam flesovao Saletov rom pa cemo da vidimo kako radi, bas mi zao sto sam se rastao sa PAranoidom, al reko aj da promenim malo 
EDIT:
I evo ih prvi problemi sa romom nemam status bar, onda ne mogu da menjam wallpapere, takodje je rom lagovit, u settings-u u sounds rom kresuje, kamera ne radi itd itd... Jeste ga nas covek pravio al ga nije dobro napravio :/

EDIT:
I evo ih prvi problemi sa romom nemam status bar, onda ne mogu da menjam wallpapere, takodje je rom lagovit, u settings-u u sounds rom kresuje, kamera ne radi itd itd... Jeste ga nas covek pravio al ga nije dobro napravio :/
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
ninolina, kako spreciti bug da napravi stetu? moja ploca je ona starija
- nesap
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 24. Sep 2012. 08:12
- :: Samsung Galaxy S3
pomagajte... kako da izadjem iiz downloading moda... hteo sam da uradim hard reset ali izgleda da su nesto izmenili pa mi stoji samo odin mode
nesap, izvadi bateriju pa sacekaj malo i vrati je normalno upali telefon i to je to.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
mrkixxx, nema nekog posebnog načina da to sprečiš.
Ili imaš sreće sa tim ili ne...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- nesap
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 24. Sep 2012. 08:12
- :: Samsung Galaxy S3
Reseno. Umesto recovery mode sam greskom usao u download pa sam pobesneo sam na sebe i naravno nisam znao da izadjem. Postoji resenje i pored cupanja baterije, a to je da se drzi taster za ukljucivanje telefona
I napokon odradjen hard reset i wipe data pa cim uradim restor ima da uzivam u 4.1.2 (barem se nadam). Hlasvala vam na savetima... Proklet bio prvi glas 

Nekako mi se cini na ovom Native full romu da je lag bas prisutan pogotovu kada se krecem kroz settings ili na Apex-u kroz appdraw, i da ima bas veliki lag kada se izlazi iz aplikacija...
- Baraba
Koji je sad nativ?
Pa kako koji Saletov rom, mada pardon zove se Neat ne Native 
I kakav je ovaj omega rom poslednji?

I kakav je ovaj omega rom poslednji?
- Baraba
Omegu sam ubacio samo zbog neke teme, bolja je od neata.
Baraba, kul sada cu da probaj i taj sami rom, za sada sve romova sto sam probao na s3 nijedan nije bio bolji od Paranoid roma :/
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
ljudi sta mislite, da li gumeni bumper sa ledjima otezava hladjenje fona? ipak su to silni procesori 

mrkixxx, pa i ne bas jer imas lufta na svakom tom bumperu 

mrkixxx, pa onda ne znam kakav ti bumper imas