Šta iz mt:s ponude uzeti

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: Šta iz mt:s ponude uzeti

Post od znemanja »

tomas.hokenberi, Želim samo da ti se zahvalim za savet, došao sam u poslovnicu i tražio da kupim 992D za 1 din uz moj MixNet M paket, rekli su mi ne mogu zato što sam prosečno trošio ispod 1000 din (imao sam predhodni ugovorni period 50% popusta na MixNet M paket) i da ne mogu da kupim 992D za jedan dinar, rekoh jel to vaša konačan odluka, ako je tako recite mi šta je potrebno da prenesem moj broj u Telenor, a vi gubite korisnika koji je bio spreman da vam naredne dve godine plaća po 1140 din mesečno.Posle dva minuta dolazi neki šef poslovnice i kaže mi da su ponovo proverili moji profil potrošnje i da mogu da uzmem 992D za 1din uz MixNet M paket.
Znači sa njima samo malo bezobrazno, i odmah popuste.Pošto sam strašno žurio nisam danas stigao da produžim ugovor, ali sutra idem da uzme 992D
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

znemanja, samo da te opomenem - placaces 1260 din mesecno. OT-992D je 3G uredjaj. Sto se tice kupoprodaje molim te da to postavis u standardnoj temi.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

tomas.hokenberi, Da, famoznih dodatnih 118 dinara samo ne znam za šta, ali dobro, šta da se radi.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

znemanja, 120 din pdv vise nije 18%. Imas sada video poziv ukljucen u cenu. Siguran sam da "goris od zelje" da ga koristis ;-)

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Одг: Šta iz mt:s ponude uzeti

Post od pelleruma »

Video poziv je ukljucen u cenu paketa?Ne tarifira se posebno?
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Aktivacijom 3G usluge, dobijaš video poziv koji se tarifira kao obični, što znači, da ako imaš 300min u pretplati, svejedno je da li si ih potrošio na govorni ili video poziv! 8)
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Post od pelleruma »

Pa to je onda super!(za sada,dok ne ozezu cene).Ja sam kupio van paketa telefon,ali ako je tako aktiviracu taj video poziv,cisto da vidim kako to izgleda.Mada mislim da je dovoljno samo pricati.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

pelleruma, videces da ce ti brzo dosaditi. Zanimljivo je prvih par dana dok isprobavas, a posle ti dosadi. Eventualno je zgodno da nekome nesto pokazes "u realnom vremenu"

Bar Kod
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 25. Dec 2012. 20:41
:: n72

Post od Bar Kod »

Pozdrav ljudi,
da ne otvaram novu temu jer se radi o skori istoj situaciji u kojoj je bio znemanja! Ja sam u dilemi jer treba da uzmem telefon preko mts mreze,i suzio sam izbor izmedju HTC One X+ ILI SGS3? Realno koji telefon je bolji po vama iskusnijim poznavaocima android platforme i telefona novije generacije,jer sam vec par godina korisnik jednog te istog telefona. Ono na sta bih obratio paznju je da ga necu menjati neki odredjeni vremenski periodu tipa 2 godine,manje vise sam sve iscitao i pregledao snimke na yt pa sam ostao u nedoumici i shvatam dasu skoro isti telefoni osim zamenljive baterije i mmc odnosno interne memorije a sta je to sto bi Vama odnelo prevagu na jednu odnosno drugu stranu... Hvala unapred...

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Moj glas ide One X+, em je noviji, em ima jači procesor (mada to ne igra toliko bitnu ulogu, jer su oba očigledno sjajna)! Meni je HTC lepši, to je stvar ukusa, samo mu je mana što nema podršku za SD karticu, mada je i interna dovoljna! I naravno grafika GeForce2, bez komentara! 8)
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

Bar Kod
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Bar Kod »

A jel u mts-u ide 32gb ili 64gbinterene memorije kod HTC one x +? Smatram i ja da je 32Gb dovoljno za prosecnog korisnika ali cisto radi informacije...

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Bar Kod,na sajtu navode da ide verzija od 64gb,ali najbolje ti je da uzivo proveris taj detalj.... 8)
D500&E71

Bar Kod
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Bar Kod »

loki, kao iskusniji korisnik foruma a samim tim si vise u toku oko moje dileme, koji je po tebi model bolji da se uzme?

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Bar Kod, Takođe smatram da je najbolje proveriti uživo taj detalj, često zna mt:s na sajtu da izbaci neke pogrešne detalje specifikacije nekog modela.
A što se tiče dieme SGS3 vs One X+, svakako bih pre išao na One X+.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Bar Kod, ja bi se vodio cisto emotivnim reakcijama,pogledao bih oba i uzeo onaj koji mi se vise svidja...
Kada im pogledas spcifikacije s3 ima 0.1 inca veci ekran,ali je zato gustina pixela bolja kod ox+,procesor je jaci kod ox+,ali i onaj kod s3 je zver...ox+ dolazi sa jb,s3 sa ics,ali dobice upgrade...
Jedino sto mislim da ce kao polovnjak s3 mnogo bolje drzati cenu u odnosu na ox+
:wink:
D500&E71

kuzobrat
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 06. Maj 2011. 19:17
:: Lumia 520

Post od kuzobrat »

kad smo vec kod mts ponude..sta je najbolje uzeti za devojku uz mix net l za 1 dinar..sony miro, ot 992, ot 997 ( malo mi je glomazniji za zensku osobu..) svaki predlog je dobrodosao......

Lela
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 19. Jan 2011. 18:45
:: HTC Desire X

Post od Lela »

ima lepih telefona, uz doplatu ima bas dobrih, a ako bas mora za dinar, onda Sony Xperia miro, Sony Ericsson Xperia mini, HTC desire C :wink:

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

Pogledaj beli OT-992D (mislim da OT-997 trenutno nema). Uopste nije los telefon. Posebno ako nema neke ambicije da instalira kuvane firmvere i slicno.

kuzobrat
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 06. Maj 2011. 19:17
:: Lumia 520

Post od kuzobrat »

pa da..i njoj se svidja 992, ja licno imam 995 i prezadovoljan sam njime... jos je 992 koliko znam dual core,a manji od 995, tako da mislim da ne moze biti neke znacajnije razlike.....prelazi iz telenora tako da im ne mogu traziti popust neki..:)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

kuzobrat, ja sam ga uzeo u mt:s (za 1 din) kao sekundarni telefon (ili mozda prodam i njega i S2 pa uzmem nesto trece) i uopste nije los. Jedino nije bas za "hakerski nastrojene" korisnike posto nema (barem zasad) kuvanih firmvera, modova itd.

Odgovori